• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kızlaaaar ben geldiiimm:)) çok iyiyim şuan çok şükürr:) korktugum kadar ağrım yokk. Sol tarafa 375cc sağ tarafa 350cc takıldıı boyutu hiç de büyük olmadııı çok mutluyuum:) güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize çok teşekkür ederiiiim:) en kısa zamanda fotoğraf eklicemm:)

Kızlaaaar ben geldiiimm:)) çok iyiyim şuan çok şükürr:) korktugum kadar ağrım yokk. Sol tarafa 375cc sağ tarafa 350cc takıldıı boyutu hiç de büyük olmadııı çok mutluyuum:) güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize çok teşekkür ederiiiim:) en kısa zamanda fotoğraf eklicemm:)

aaa süpersin. iyi olmana çok sevindim. nasıl oldu hangi yöntem?

ojelerim ojelerim çok geçmiş olsun. Sevindim iyi olmana ve mutlu olmana:)

Kas altıı meme altı kesisii yuvarlak high profil protez kullanıldıı:))

canım çoook geçmiş olsun. yeni memişlerin hayırlı olsun. artık MEMELİSİİİİNNNN :)))
inşallah bir an önce ağrılarından sızılarında kurtulup keyfini çıkarırsın güzel dekoltenin.
çok sevindim adına :)))

Çok geçmiş olsun.iyi olmana çok sevindim canım:)

Tekrar gecmsi olsun canim gule gule kullan mutlu ol insallah her zaman ;)

Canım çooooook geçmiş olsun.... Güzel haberlerini bekliyorum;)

Canım çooooook geçmiş olsun.... Güzel haberlerini bekliyorum:KK66:
Ben de dün Ferruh bey ile görüştüm , bana da 330 cc yuvarlak , natrella , soft touch, ️kasaltı dedi.Göğüs kafesim dar ve güvercin göğüs denen cinsteymiş( kemikli yani) .meme uçlarım da yanlara doğru imiş. Protezin %60ını göğsün orta hattına doğru, %40 ıyı da koltuk altı tarafına koyarsak ayrık durmaz dedi .Hayırlısı bakalım. ;)

Ben de dün Ferruh bey ile görüştüm , bana da 330 cc yuvarlak , natrella , soft touch, ️kasaltı dedi.Göğüs kafesim dar ve güvercin göğüs denen cinsteymiş( kemikli yani) .meme uçlarım da yanlara doğru imiş. Protezin %60ını göğsün orta hattına doğru, %40 ıyı da koltuk altı tarafına koyarsak ayrık durmaz dedi .Hayırlısı bakalım. :KK66:
Canim fiyat olarak ne kadar dedi?

Canim fiyat olarak ne kadar dedi?
Ben ya Volkan bey ya da Ferruh bey düşünüyorum koltukaltı kesisi nedeniyle . Biri 10000 biri 7000 diyor.Ferruh bey i de beğendim, bana bir çok resim gösterdi ve sanki işine çok hakim biri gibi göründü gözüme.direk görür görmez, 330 cc sana istediğin görüntüyü verir dedi.Ankarada en fazla silikon ameliyatı o yapıyor diye duymuştum.sevgili libranın muhteşem göğüsleri de etkili oldu tabi ;)

Ben de dün Ferruh bey ile görüştüm , bana da 330 cc yuvarlak , natrella , soft touch, ️kasaltı dedi.Göğüs kafesim dar ve güvercin göğüs denen cinsteymiş( kemikli yani) .meme uçlarım da yanlara doğru imiş. Protezin %60ını göğsün orta hattına doğru, %40 ıyı da koltuk altı tarafına koyarsak ayrık durmaz dedi .Hayırlısı bakalım. :KK66:
Hayırlisi olsun canim, gün aldınmı? Memeuclarina hiç takilma bence, banada dr. yapimdan dolayi dışa bakacaktir muhtemelen dedi ama kesinlikle bakmiyor, hem baksa neolurdu, yeterki içi dolu olsun, kendini kadın gibi hisset, herşey sorunsuz olsun, başka bişey istemeye gerek yok bence. 330 da ideal boyut, dar dediğine göre kafesin, 330 high dır?

Back