• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Ben ya Volkan bey ya da Ferruh bey düşünüyorum koltukaltı kesisi nedeniyle . Biri 10000 biri 7000 diyor.Ferruh bey i de beğendim, bana bir çok resim gösterdi ve sanki işine çok hakim biri gibi göründü gözüme.direk görür görmez, 330 cc sana istediğin görüntüyü verir dedi.Ankarada en fazla silikon ameliyatı o yapıyor diye duymuştum.sevgili libranın muhteşem göğüsleri de etkili oldu tabi :KK66:
Hayırlı olsun canım inşallah en doğru kararı veririz sen anlatınca benimkilere benzettim. Sadece benim meme dokum var biraz...off ya çok fena gaza geliyorum burda hemen gidip yaptırasım var :rolleyes:

Eve
Hayırlisi olsun canim, gün aldınmı? Memeuclarina hiç takilma bence, banada dr. yapimdan dolayi dışa bakacaktir muhtemelen dedi ama kesinlikle bakmiyor, hem baksa neolurdu, yeterki içi dolu olsun, kendini kadın gibi hisset, herşey sorunsuz olsun, başka bişey istemeye gerek yok bence. 330 da ideal boyut, dar dediğine göre kafesin, 330 high dır?
evet cnm, aynen öyle dedi;) nasıl da biliyor ;) tabanı dar, projeksiyonu yüksek olmalı dedi.325 cc high ve 330 cc moderate arasında, sadece tabanda 0,75 cm lik , yükseklikte de 0,6 cm lik bi fark varmış.henüz gün almadım, ama Ramazan sonu hemen olucammm ;)

Ben de dün Ferruh bey ile görüştüm , bana da 330 cc yuvarlak , natrella , soft touch, ️kasaltı dedi.Göğüs kafesim dar ve güvercin göğüs denen cinsteymiş( kemikli yani) .meme uçlarım da yanlara doğru imiş. Protezin %60ını göğsün orta hattına doğru, %40 ıyı da koltuk altı tarafına koyarsak ayrık durmaz dedi .Hayırlısı bakalım. :KK66:
Kesin kararını vermene çok sevindiiiim canım hadi hayırlısı olsuun darısı sanaa:)

Eve

evet cnm, aynen öyle dedi:KK66: nasıl da biliyor :KK66: tabanı dar, projeksiyonu yüksek olmalı dedi.325 cc high ve 330 cc moderate arasında, sadece tabanda 0,75 cm lik , yükseklikte de 0,6 cm lik bi fark varmış.henüz gün almadım, ama Ramazan sonu hemen olucammm :KK66:
Peki, niye natrelle? Onu merak ettim, dr.lar bunu neye göre seçiyorlar acaba?

ojelerim ojelerim sen nasilsin bugün? Geceni nasil atlattin?
Ben çok iyiyiim çok şüküürr:) Dün gece de mışıl mışıl uyudum:) annem 3 gibi uyandırdı ağrı kesici içirdi ağrım olmasın diye. Ağrı kesicileri ve antibiyotiği aksatmadan içiyorum. Ağrım başlamadan ağrı kesici alıyorum, o yüzden sanırım çok iyiyiiim:) sadece sol taraf biraz şiş başka da bi sıkıntım yokk:) çok mutluyumm

Ben çok iyiyiim çok şüküürr:) Dün gece de mışıl mışıl uyudum:) annem 3 gibi uyandırdı ağrı kesici içirdi ağrım olmasın diye. Ağrı kesicileri ve antibiyotiği aksatmadan içiyorum. Ağrım başlamadan ağrı kesici alıyorum, o yüzden sanırım çok iyiyiiim:) sadece sol taraf biraz şiş başka da bi sıkıntım yokk:) çok mutluyumm
Maşallah canim, süper. Evet ya bi taraf nedense çoğunlukla daha şiş oluyor. Bendede öyleydi, sol sanki çok çabuk iyileşmişti, yumuşamişti. Mutlu olmana çok sevindim. Allah kimseyi pişman ettirmesin.

Cnm, dokum hiç yok, 80 cm meme altı, 83,5 cm de MEMEYLE birlikte. Öyle olunca, yumuşak olmalı dedi.protezi saracak hiç doku yok, mentor biraz daha sert olur dedi.bana çok mantıklı geldi.
Anladim cnm. Bende sormuştum, niye farkli marka kullaniyorsunuz diye, hastaya göre seçim yapiyoruz demişti.

Şafakk 9 :) Benim de 30 Nisan'da kızlarrr. Bir an önce sağ sağlim olup bitmesini istiyorum, uamrım hiçbir sorun yaşamam. Korku, heyecan tavan yapmış durumda bende de. Allah hiçbirimizi utandırmasın pişman etmesin. Bol bol dua edelim birbirimize..
Amin canım :)
Edeceğim, hiç korkma, çok az kaldı, herşey güzel olacak de hep. Senide heyecanla takip edeceğiz

Şafakk 9 :) Benim de 30 Nisan'da kızlarrr. Bir an önce sağ sağlim olup bitmesini istiyorum, uamrım hiçbir sorun yaşamam. Korku, heyecan tavan yapmış durumda bende de. Allah hiçbirimizi utandırmasın pişman etmesin. Bol bol dua edelim birbirimize..
Canım inşallah hayırlarla girer çıkarsın ameliyata ;)

Hadi hayirlisi canim az kalmis dualarim hep ameliyat olanlara insallah
Hangi doktoru sectin ?

Cnm, dokum hiç yok, 80 cm meme altı, 83,5 cm de MEMEYLE birlikte. Öyle olunca, yumuşak olmalı dedi.protezi saracak hiç doku yok, mentor biraz daha sert olur dedi.bana çok mantıklı geldi.

oooo görüşmeler yapılmış kararlar verilmiş :))) oh oh süper valla :)
canım mentor'un pürüssüz olanı daha yumuşakmış diye duymuştum. ne bileyim genelde mentor tercih ediliyor ya onuda bi sorsaydın doktora. ay çok heyecanlı hadi hemen yaptır :))))

canım bir taraf daha geç iyileşiyor. benimde sol tarafım daha şiş ve ağrıyo ara ara. çok sevindim sende atlattın artık.

Back