• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Fotoğraf koyacağım canım ama ödemlerimin inmesini bekliyorum dren olmadığı için biraz sisim 53 le girdim ameliyata 55.5 geliyorum şu anda 500gr silikon 2 kilo ödem var :)gerçi eşim fotoğraf olayina takik ama artık body ile falan koyarım bu arada benimkiler büyük olmuş biraz inşallah küçülür kas zarı altı ya 250 olmasına rağmen büyük durdu üst bedenim ince baya gerçi şu an taş gibi ve sisler heralde biraz iner bekleyeceğiz artık netten de baktım karın germe de ameliyat tazeyken dikişler buzgulu gerçekten sonra vücut onu topluyor demek ki ama göğüslerin şekli harika olmuş dr dedi ki üstten firlasin istiyormusun hastalar genelde bunu istiyor ama ben tavsiye etmem üst kısımda deri ince olduğu için protez ele geliyor genelde ama illa istiyorsan yapayım dedi bana bırakırsan doğal formda yerlestirecegim doğal duracak ama üstten fırlamaz dedi dr a bıraktım ameliyattan çıkınca tam istediğim gibi oldular dedi gerçekten şekil olrak asla o netteki portakal gibi fırlayan memelerden değil damla gibi duruyor ve su an sis olmasına rağmen silikon gibi değiller izlerim de çok ince :) karın da şekle girse süper olacak

Canim coook sevindim senin adina. Ameliyat sonrasi endiseleri atlatmis gibisin. Ohh bundan sonrasi sefa artik. Gelsin DAnteller dekolteler :)))

Fotoğraf koyacağım canım ama ödemlerimin inmesini bekliyorum dren olmadığı için biraz sisim 53 le girdim ameliyata 55.5 geliyorum şu anda 500gr silikon 2 kilo ödem var :)gerçi eşim fotoğraf olayina takik ama artık body ile falan koyarım bu arada benimkiler büyük olmuş biraz inşallah küçülür kas zarı altı ya 250 olmasına rağmen büyük durdu üst bedenim ince baya gerçi şu an taş gibi ve sisler heralde biraz iner bekleyeceğiz artık netten de baktım karın germe de ameliyat tazeyken dikişler buzgulu gerçekten sonra vücut onu topluyor demek ki ama göğüslerin şekli harika olmuş dr dedi ki üstten firlasin istiyormusun hastalar genelde bunu istiyor ama ben tavsiye etmem üst kısımda deri ince olduğu için protez ele geliyor genelde ama illa istiyorsan yapayım dedi bana bırakırsan doğal formda yerlestirecegim doğal duracak ama üstten fırlamaz dedi dr a bıraktım ameliyattan çıkınca tam istediğim gibi oldular dedi gerçekten şekil olrak asla o netteki portakal gibi fırlayan memelerden değil damla gibi duruyor ve su an sis olmasına rağmen silikon gibi değiller izlerim de çok ince :) karın da şekle girse süper olacak
Ohh ohh ne güzel ;) Izler ilk başta özellikle kenar kısımlar Buruşuk olabiliyor,zamanla düzeliyor ama merak etme canım ;) Memelerede zaman ver tatlım,özellikle bir sene sonra bu görüntüden eser kalmayacak :D

Valla 34 yaşındayım ama memeler şu an en fazla 18 :)) 4 sene emzirerek sanırım artık bu sonucu fazlasıyla hak etmiştim :))) o burusuk memelere fazlasıyla sabrettim çünkü :))))
Ooohhhhh ne güzel. Çok merak ettim sonucunu, benide izlermisin?

Ohh ohh ne güzel :KK66: Izler ilk başta özellikle kenar kısımlar Buruşuk olabiliyor,zamanla düzeliyor ama merak etme canım :KK66: Memelerede zaman ver tatlım,özellikle bir sene sonra bu görüntüden eser kalmayacak :KK70:
tesekkurler canım amelıyat olmus birinden bunları duymak güzel dr da aynı seyi soyledi ama insan tereddüt ediyor yine de memeler sekil olarak cok hoş zaten sadece biraz dolgun vücuduma göre ama sekil alınca daha az göze batar insallah

alıyorum izlemeye agrılarım gecince foto yukleyecegim biraz şişi de iner 3-4 gün sonra umarım
Şişlikler öyle 3-4 güne inmez canım. Hatta şişlikler artar bile.. Sabırlı olacaksın canım. Karnın içinde memişler içinde ;) Ama bol bol foto çekil,farkı daha iyi anlayabilmen değişiklikleri görebilmen için ;)

Kızlar selam şimdi geldim eve bende pansumanları aldırdım bu nedir yarabbi maşallah dedim yahu bukadar güzel olurmu yaaa ben bayıldım memişlerime valla 2gün azcık Ağrı çektim ama fazlasına değermiş bide şişlik var bir Göğüs diğerinden şiş meğersem kalbin üstüne gelen Göğüs dokusu kalbe daha çok hizmet ettiğinden kendine yavaş çalışıyormuş kısacası onunda şişi inecek ay çok mutluyum paylaşmak istedim sizlerle yaşasın derin dekolteli badiler özgüveni tavan yapmış zilliler o yeahh

Çok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon :KK31:4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem :KK9:zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın neler yaşadın ..

Bu gun 5. Gun ağrım az epey dolanip isimi gücümü yapabiliyorum ama tabi silikonun kas zarı altı olmasının etkisi cok bunda karın da mini karın germe oldugu icin cok rahat 3 günden sonra hemen hemen bitti diyebilirim agrisi banyomu yapıyorum sacımı kurutuyorum kendim yatıp kalkıyorum kısacası ağır kaldırma ve yuz ustu yatma dısında her seyi yapıyorum bı de ev süpürmem her ihtimale karsı süpürgem cok güçlü zorlamak istemiyorum kendimi ama şarjli falan kullanılabilir ama tam karın germe ve kas altı silikon düşünen biri icin durum farklı olur muhtemelen

Bu gun 5. Gun ağrım az epey dolanip isimi gücümü yapabiliyorum ama tabi silikonun kas zarı altı olmasının etkisi cok bunda karın da mini karın germe oldugu icin cok rahat 3 günden sonra hemen hemen bitti diyebilirim agrisi banyomu yapıyorum sacımı kurutuyorum kendim yatıp kalkıyorum kısacası ağır kaldırma ve yuz ustu yatma dısında her seyi yapıyorum bı de ev süpürmem her ihtimale karsı süpürgem cok güçlü zorlamak istemiyorum kendimi ama şarjli falan kullanılabilir ama tam karın germe ve kas altı silikon düşünen biri icin durum farklı olur muhtemelen
Canim cok gecmis olsun insallah dahada iyi olursun karinngermeyi bende yaptiricam seneye baya baya duzlesiyormu kiz karin yaptirdigima degermi sorayim sen tecrubelisin :)))))

Selam kizlar ben ameliyatimi gecen cuma oldum gayet sorunsuz gecti ikinci gunu evdeydim agrim cok oldu diyemem zaten agri kesici ile hic etkilenmiyorsunuz ama sukadarini soyleyeyim eger her ay agdaya ve onun iskencesini tatmissaniz bu ameliyat hicbirsey diyebilirim tek sorununuz sirt agrisi oda ilk 3 gun birde sirt ustu yatma zorunda kalmak ama bunlari unutturan bir görüntüye sahip oluyorsunuz daha pansumanlarim cikmadi sabah cikacaklar ama ben dar bir badi giydigimde kendime duyduğum özgüven hiçbirseyle kiyaslanamaz inanin cok ama cok büyük bir özgüven oluşmasina neden oluyor dikis izlerini de dert etmeyin zamanla silik bir hal aldigini yakin bir arkadasimda gördüm şimdiden göğüslerimi görmek isteyen kiz arkadaslarim siraya girdiler kisacasi ben cok ama cok memnunum dilerim hepiniz benim kadar mutlu olursunuz yaşasin dik ve seksi memeler:))))))
Gecmsi olsun ne guzel simdiden cok mutlusunuz insallah bende diklestirmemi yaptigimda sizin kadar mutlu olurum insallah
Bana sadece protez takildi ama yeterince diklestirmedi gogusumu hazirandada diklestirme yaptiracagim iste ..
Sizin doktorunuz kimdi ve kac cc kullandi

Ben de dün seni düşündüm canım ameliyat olacaktı,hiç sesi soluğu çıkmıyor diye:) ay ne heyecanlı.inşallah çok güzel geçer her şey:))
İnşaallaaah çok teşekkür ederiiimmm:)) heycanımı anlatamaaam:) eskiden acısını sızısını düşünmüyodum şimdi bu da kafama takılmaya basladııı ya kesin ağlarım ben ameliyata girerken falan:)

Amiiiiiiin çok teşekkür ederiiimm:)) yaa çok korkuyorum çok heycanlıyııım:))
Canim hiç korkma, zaten herşey çok hizli geçecek yarin, firsatin bile olmicak inşallah korkmaya. Ağrilarida düşünme, ağri kesiciyle idare edeceksin zaten. Güzelleşen memeleri düşün sadece....

Back