- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
Fotoğraf koyacağım canım ama ödemlerimin inmesini bekliyorum dren olmadığı için biraz sisim 53 le girdim ameliyata 55.5 geliyorum şu anda 500gr silikon 2 kilo ödem var :)gerçi eşim fotoğraf olayina takik ama artık body ile falan koyarım bu arada benimkiler büyük olmuş biraz inşallah küçülür kas zarı altı ya 250 olmasına rağmen büyük durdu üst bedenim ince baya gerçi şu an taş gibi ve sisler heralde biraz iner bekleyeceğiz artık netten de baktım karın germe de ameliyat tazeyken dikişler buzgulu gerçekten sonra vücut onu topluyor demek ki ama göğüslerin şekli harika olmuş dr dedi ki üstten firlasin istiyormusun hastalar genelde bunu istiyor ama ben tavsiye etmem üst kısımda deri ince olduğu için protez ele geliyor genelde ama illa istiyorsan yapayım dedi bana bırakırsan doğal formda yerlestirecegim doğal duracak ama üstten fırlamaz dedi dr a bıraktım ameliyattan çıkınca tam istediğim gibi oldular dedi gerçekten şekil olrak asla o netteki portakal gibi fırlayan memelerden değil damla gibi duruyor ve su an sis olmasına rağmen silikon gibi değiller izlerim de çok ince :) karın da şekle girse süper olacak
Canim coook sevindim senin adina. Ameliyat sonrasi endiseleri atlatmis gibisin. Ohh bundan sonrasi sefa artik. Gelsin DAnteller dekolteler :)))