- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Göğüs ve mini karın germe oldu canimCanım çok geçmiş olsun gogus hariç başka ne oldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs ve mini karın germe oldu canimCanım çok geçmiş olsun gogus hariç başka ne oldun?
İyiyim canım karindan yana hiçbişey yok göğüste biraz baskı ve hareket edince ağrı var ama abartılıcak gibi değil korktugumdan çok iyiCanım iyi misin????
Çok geçmiş olsun, sonunda zaman geçmiş, eşinde son an karşı gelmemiş hatta gördüğün rüyandaki gibi gayet güzel geçiriyorsun. Inşallahta böyle devam eder, çoookkk mutlu olursun :)İyiyim canım karindan yana hiçbişey yok göğüste biraz baskı ve hareket edince ağrı var ama abartılıcak gibi değil korktugumdan çok iyi
İyiyim canım karindan yana hiçbişey yok göğüste biraz baskı ve hareket edince ağrı var ama abartılıcak gibi değil korktugumdan çok iyi
Bugünü saymazsak şafak 3 !!!!!!!!!!!
sevindim ne guzel kayınvalıden arkanda şanslısın...:)Kayınvaldem de,ki kendisi 80 yaşındadır.yaptır kızım,herkes yaptırıyor artık diye bana destek oldu:)
COk teşekkür ederim bu gün daha iyiyim bir kaç güne daha da iyi olurum inşallahCanım çok geçmiş olsun çabuk iyileş inş.
COk tesekkurler canım sen karın germe olmusmuydun benimki mini karın germe oldu demin banyoda baktım da görüntü kötü geldi bana karnım bombe halinde dikişlerim de büzuk buzuk gerçi dr başta böyle olacağını ve 2 aya kadar şekil alacağını söyledi ama açıkçası düz bir karın görmek isterdim zamanla mi oluyorÇok geçmiş olsun, sonunda zaman geçmiş, eşinde son an karşı gelmemiş hatta gördüğün rüyandaki gibi gayet güzel geçiriyorsun. Inşallahta böyle devam eder, çoookkk mutlu olursun :)
Canım ben sadece lazer lipoyla karnimi yok etmeye çalıştım. Lazer olmasina rağmen şişler. Bazi gün oluyor tahta gibi dümdüz bazi gün oluyor bombeli yine. Senin birde kesi yapildi. Arkadaşim ayni zamanda karin germe oldu, oda ayni senin bahsettigin gibi, bazen 5 aylik hamile gibi, bazende fıstık gibi duruyor. Karın germe sabr işi. Gün geliyor çok ödemli oluyor, pişman oluyorsun, bazi günlerde aynanin karşisindan gitmeyesin gelecek. Çok ama çok su içmeye bak ve harekette bulun.COk tesekkurler canım sen karın germe olmusmuydun benimki mini karın germe oldu demin banyoda baktım da görüntü kötü geldi bana karnım bombe halinde dikişlerim de büzuk buzuk gerçi dr başta böyle olacağını ve 2 aya kadar şekil alacağını söyledi ama açıkçası düz bir karın görmek isterdim zamanla mi oluyor
Teşekkürler canım inşallah insan tabi bıçak altına yatınca olumsuz sonuç görmek istemiyor gerçi dr dedi 2 ayı bulur dedi şekil alması sabır lazım demekki
Bayılıyorum sana, GAZZZZZZZ-elleeee nasıl güzel motive ediyorsuncanım başarmanın yarısı başlamak, yarısı sabretmekmiş. :)) 2 ay dediğin nedir ki. haziranda bomba gibisin bunu düşün mutlu ol. fotolarını çok merak ediyorum.
Canım bol bol dinlen, sıvı tüketTeşekkürler canım inşallah insan tabi bıçak altına yatınca olumsuz sonuç görmek istemiyor gerçi dr dedi 2 ayı bulur dedi şekil alması sabır lazım demekki
Bayılıyorum sana, GAZZZZZZZ-elleeee nasıl güzel motive ediyorsun
Fotoğraf koyacağım canım ama ödemlerimin inmesini bekliyorum dren olmadığı için biraz sisim 53 le girdim ameliyata 55.5 geliyorum şu anda 500gr silikon 2 kilo ödem var :)gerçi eşim fotoğraf olayina takik ama artık body ile falan koyarım bu arada benimkiler büyük olmuş biraz inşallah küçülür kas zarı altı ya 250 olmasına rağmen büyük durdu üst bedenim ince baya gerçi şu an taş gibi ve sisler heralde biraz iner bekleyeceğiz artık netten de baktım karın germe de ameliyat tazeyken dikişler buzgulu gerçekten sonra vücut onu topluyor demek ki ama göğüslerin şekli harika olmuş dr dedi ki üstten firlasin istiyormusun hastalar genelde bunu istiyor ama ben tavsiye etmem üst kısımda deri ince olduğu için protez ele geliyor genelde ama illa istiyorsan yapayım dedi bana bırakırsan doğal formda yerlestirecegim doğal duracak ama üstten fırlamaz dedi dr a bıraktım ameliyattan çıkınca tam istediğim gibi oldular dedi gerçekten şekil olrak asla o netteki portakal gibi fırlayan memelerden değil damla gibi duruyor ve su an sis olmasına rağmen silikon gibi değiller izlerim de çok ince :) karın da şekle girse süper olacakcanım başarmanın yarısı başlamak, yarısı sabretmekmiş. :)) 2 ay dediğin nedir ki. haziranda bomba gibisin bunu düşün mutlu ol. fotolarını çok merak ediyorum.