ameliyata bir hafta kala... meme büyütme olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Rica etsem beni de izlemeye alirmisin hep yabancı sitelerdeki fotolari gördüm gerçekten çok merak ediyorum benimde hic dokum yok yuvarlak düşünüyorum artik ama nasil olur bilmiyorum

Rica etsem beni de izlemeye alirmisin hep yabancı sitelerdeki fotolari gördüm gerçekten çok merak ediyorum benimde hic dokum yok yuvarlak düşünüyorum artik ama nasil olur bilmiyorum

bende fotoğraf yok bebeğim.. cuma günü olucam ameliyatımı zaten..

Eger kas alti ya da dual plan olacaksa yuvarlak protez cok dogal duruyo canm. Benimki de yuvarlak ama yapay durmuyo hic. Ayrica yumusaklik acisindan da yuvarlak damlaya gore daha iyi

Eger kas alti ya da dual plan olacaksa yuvarlak protez cok dogal duruyo canm. Benimki de yuvarlak ama yapay durmuyo hic. Ayrica yumusaklik acisindan da yuvarlak damlaya gore daha iyi

benimde yuvarlak uygulancak bakalım inşş bende seninle aynı cümleleri kurarım:)

benimde yuvarlak uygulancak bakalım inşş bende seninle aynı cümleleri kurarım:)
Benimde yuvarlak olucak giyindim amaliyata her an gorebilirim bekliyorum cok heycan var tuhaf bisey resmen deyisecek uyucam uyanicam insallah allahin izniylen uyanacam guz3l cicilerim olcak allahim cumlemize beraber benimde yardimcim olsun tuhaf im yaaa heycandanmi anlatmiyorum da ki klaar kaldi

hadi inşş senin için hayırlısı olur bebeğimm. aklım sende şu andan itibaren herşeyin çok güzel geçmesi dileklerimle

Şimdiden hayirli olsun çok geçmiş olsun inş çok cok güzel olur walla yerinizde olmak isterdim iinş bende bir gun boyle anlarimi paylasabilirim

İnşallah çok ama çok istiyorum Esim 2.çocuktan sonra ancak kabul ediyor şuan düşünmüyoruz bile ameliyat olan ve mutlu olan herkesin adina gercekten çok seviniyorum

İnşallah çok ama çok istiyorum Esim 2.çocuktan sonra ancak kabul ediyor şuan düşünmüyoruz bile ameliyat olan ve mutlu olan herkesin adina gercekten çok seviniyorum

ahhh işte hep birileri engel hayatımıza.. ya aile ya eş yada maddiyat.. imkan varsa ertelememk gerek

Bende cok begeniyorum FAZLANAZLI kileri zaten eski halide bana benziyor ve cok dogallar

Bende damla sanmistim ilk basta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…