Arakadasim yaptirdi guzel olmus fakat diyer 2 arkadaslar memnun kalmamislar
Ben de hasan bey e oldum memnunum özeneceğini sanmıyorum derken isim yapmak için özenme olmaz onun işi o zaten ameliyatları özenerek yapmalı bu hata kaldırır bi şey değil canım ... önemli olan Dr un isim yapması değil önemli olan Dr a neyi nasıl istediğini iyi anlatabilmen ve Dr un da bunu uygun görmesi görüşeceğeniz Dr larda bunu kıstas alın bence isim yapmaları çokta önemli değil ne var iki tv reklamı google Reklamları al sana isim (hhasan bey için demiyorum )Arakadasim yaptirdi guzel olmus fakat diyer 2 arkadaslar memnun kalmamislar
Hic korkma canim düşündüğün kadar korkunç bişiy değil uyuyup uyanıyosun öyle düşün sonuca odaklan ben 4.5ay once yaptırdım ve cokdan unuttum bile ameliyat oldugumu sanki memelerim hep böyleymiş geliyo umarım seninde gönlüne göre olur hersey buarada ben kas üstü 300cc taktırdım bazen acaba biraz daha büyük olsa nasıl olurdu diyede aklima gelmiyo değil☺☺bol şanslarbende ayın 11 yada 15 i arasında bir günü tercih edicem... sakaryada baykurt beye olucam ben bebeğim..dün görüştüm kendisiyle konuştuk yuvarlak 375cc kullanıcağını istedğim günü seçtiğimde onu arayabilceğimi söyledi.. yalan değil heyecan bastı bana
Hic korkma canim düşündüğün kadar korkunç bişiy değil uyuyup uyanıyosun öyle düşün sonuca odaklan ben 4.5ay once yaptırdım ve cokdan unuttum bile ameliyat oldugumu sanki memelerim hep böyleymiş geliyo umarım seninde gönlüne göre olur hersey buarada ben kas üstü 300cc taktırdım bazen acaba biraz daha büyük olsa nasıl olurdu diyede aklima gelmiyo değil☺☺bol şanslar
benim icin isim yapması önemli değil benim için isini iyi yapması önemli yarın gidip görüşcem ne kadar yüksek kaç para dedi sana hasan bey ben hakan diye bi dr ile görüştüm bana 9500 dedi daha ne kadar yüksek olabilir ki cengiz bey ne ödülü almış bence bi çok cerrah ödül almıştırGorusun ce bizi de bilgilendirin cengiz acikel de odul almis bi doktor ustelik fiyati hasan findik tan az bu isim yapmis hasan findik gibi doktorlar hem pahali hemde zaten isim yapmis ozenerek yapacani zannetmiyorum
benim icin isim yapması önemli değil benim için isini iyi yapması önemli yarın gidip görüşcem ne kadar yüksek kaç para dedi sana hasan bey ben hakan diye bi dr ile görüştüm bana 9500 dedi daha ne kadar yüksek olabilir ki cengiz bey ne ödülü almış bence bi çok cerrah ödül almıştır
canım 4500 e nerede olacaksın ameliyatını hangi doktor
Süper miş ben devlete bile 5 küsür fiyat almıştım9500 müü kızlar çok değilmi bu ücret.. ben 4500 ödücem özel hastanede olucam.. banada aynı protez kullanılcak ve başarılı bir doktor sonuçta...
Şimdiden geçmiş olsun ne kadara fiyata olucaksın.Evet canim 8 mayista olacagim zekeriya beye hayirlisiyla insallah
Süper miş ben devlete bile 5 küsür fiyat almıştım
Ben devlete gittim Şişli Etfal e hoca yoktu asistan la konuştum sadece bi kişiye koltuk altından yapmışlar damla galiba onu referans alıp gittim bana dedi ki evet nisan ayında yapmıştık geçen yıl için ama kızın protez kaydı koltuk altı olduğu için bu yüzden meme altı yapıyoruz silikon için 2 2.5 falan derken beşi geçti imkanın varsa özelde ol bence dedi biz burda sürekli meme yapmıyoruz bizim alan Rekonstrüktif üzerine daha çok felan diyince insan bi tedirgin oluyor haliyle o kadar para verip memnun kalmayacaksam üstünü tamamlar özelde olurum demiştim hani onlarda pek güven vermediler zaten bu şu güven e dayalı ha özel olmuş ha devlet sonuçta ilk kez ameliyat olacaktım korku zaten vardı şükür memnunum allah kimseyi pişman etmesinbebeğim şu anda devlet hastaneleri daha pahalı zaten... benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyor normalde.. ama devlette olursam sadece hastaneye 3500 yatırmam gerekiceği için doktorumla özel hastanede yapmaya karar verdik daha uyguna geldi..protez fiyatları zaten heryerde aynı
Ben devlete gittim Şişli Etfal e hoca yoktu asistan la konuştum sadece bi kişiye koltuk altından yapmışlar damla galiba onu referans alıp gittim bana dedi ki evet nisan ayında yapmıştık geçen yıl için ama kızın protez kaydı koltuk altı olduğu için bu yüzden meme altı yapıyoruz silikon için 2 2.5 falan derken beşi geçti imkanın varsa özelde ol bence dedi biz burda sürekli meme yapmıyoruz bizim alan Rekonstrüktif üzerine daha çok felan diyince insan bi tedirgin oluyor haliyle o kadar para verip memnun kalmayacaksam üstünü tamamlar özelde olurum demiştim hani onlarda pek güven vermediler zaten bu şu güven e dayalı ha özel olmuş ha devlet sonuçta ilk kez ameliyat olacaktım korku zaten vardı şükür memnunum allah kimseyi pişman etmesin
ewet insanın içine sinmesi gerek bu konuda haklısın.. sakarya küçük bir yer sayılı cerrah var bu işi yapan daha kolay karar verebiliyor insan.. inşş sorun yaşamam ...sen olmuştun dimi?
Yaşamazsın inş 8 ay oldu benim ameliyat olalı aslında benim ki biraz değişik bi durum Denizli de yaşarken hep hasan fındık a ameliyat olmak istiyordum eşim izin vermiyordu erkek olmaz falan diye sonra ist a taşındım Evimi yerleştirmeden gittim hop ameliyat günümü aldım toplamda 6. Dr oluyor kendisi güven kesinlikle önemli bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş benim ki öyle bişe oldu Denizli de üni hastanesine bile gittim herkes yaparım diyo yapamam diyen yok ama nasıl yapacaklar muayene için bile bi ona bi buna açıp gösteriyorsun o bakıyor dur şu da baksın yok hoca görsün kimin yapacağı belli değildi üni hastanesinde bi tanesi hiç yapmadım ama yaparım bile demişti gelde güven dimi :)ewet insanın içine sinmesi gerek bu konuda haklısın.. sakarya küçük bir yer sayılı cerrah var bu işi yapan daha kolay karar verebiliyor insan.. inşş sorun yaşamam ...sen olmuştun dimi?
İzlemeye aldım seni bakabilirsin doğallık konusunda valla eskiden memem yoktu bu meme nasıl olur hiç bilmiyorum bu site harici de kimsenin memesini görmedimdoğallığı konusunda sıkıntı yaşadınmı hiç? yani eşin yada sewgilin hiç şikayetci oldumu?
Yaşamazsın inş 8 ay oldu benim ameliyat olalı aslında benim ki biraz değişik bi durum Denizli de yaşarken hep hasan fındık a ameliyat olmak istiyordum eşim izin vermiyordu erkek olmaz falan diye sonra ist a taşındım Evimi yerleştirmeden gittim hop ameliyat günümü aldım toplamda 6. Dr oluyor kendisi güven kesinlikle önemli bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş benim ki öyle bişe oldu Denizli de üni hastanesine bile gittim herkes yaparım diyo yapamam diyen yok ama nasıl yapacaklar muayene için bile bi ona bi buna açıp gösteriyorsun o bakıyor dur şu da baksın yok hoca görsün kimin yapacağı belli değildi üni hastanesinde bi tanesi hiç yapmadım ama yaparım bile demişti gelde güven dimi :)
bu arada öne çekmekte çok iyi yapmışsın
İzlemeye aldım seni bakabilirsin doğallık konusunda valla eskiden memem yoktu bu meme nasıl olur hiç bilmiyorum bu site harici de kimsenin memesini görmedimşu ana kadar bilmeyen kimse anlamadı özellikle çamaşır alırken gösteriyorum falan doğal olmayan bişey ne kadar doğal olabilirse o kadar doğal sıkılabilir mıncıklanabilir zıplıyor mesela merdiven inerken eskiden olmazdı
Ya bi de numaramı aldı arayacaktı allahtan aramadı:)) hiç yapmadım ama yaparımmı:)) heheheh oda iyiymiş ya tutarsa sonuçta dimi:))