Yaf birsey soracagim bu 400 cok buyuk degil mi ben 325 korkarak bakiyorken.Bu sorum gegünaydın kızlar... sakaryada baykurt beye olucam bende 4500 yuvarlak 375 cc dedi ama ameliyatta karar vericek 400 ccde kullanabilir sanırım.. yalan değil aynen 24 saat düşünür oldum bende... ama güzel olucağını hissediyorum..
Tabi ki canim zaten yazacagim ve ayrica eski yeni foto atacagm insallah.cok tesekkur ederim canim insallah sende sorunsuz bir sekilde olursun fakat 400 Buyuk degil mi yaf ben 350 ye bile korkarak bakiyorumhehehheh seninki ayın sekizindeydi dimi bebeğim? o hafta bize bildir mutlaka bende 11 ine karar verdim gibi bişey..
bende fikir istiyorum yuvarlak mı damla mı karar veremedim bi dr dual plan dedi ama aklımda bir de hasan fındık var bilemedim henüz gitmedim görüşmeye[/QUOT
Cnm bence eger aklina tam yatmadiysa baska doktora da git sor icini rahatlat
Ben hep diyorum ya , BENIM MEMELER BABAMA ÇEKMIŞ diyeValla benim gogus dokum olmadigi icin diklestirme yapmiyorum.ayiptir soylemesi sarkacak bir gogus yok bende.erkek gibiyim masallah...
hehehheh neyseki tıp bu konuya el atmış kızlar inşş sonuçlar bizi mutlu eder... birde şöyle bi durum var sanki bana bu ameliyattan sonra başka şeylerde yaptırcam gibi geliyoBen hep diyorum ya , BENIM MEMELER BABAMA ÇEKMIŞ diye
Genc bi doktor bence tecrube fazla yoktur nasil o doktora karar verdiniz bilmem isterim duydunuzmu yaptiranlardan iyimiDr hasan findik iyi zaten yaptiranlarda var bu forumda fakat biraz tuzlu normale gore bense zekeriya kul a olacagom cnm 6000 tl
kızlar gençliğine bakıp buna karar vermek yanlış olur bence... doktor seçiminde tek yapılması gereken frekans uyumu iletişim bence.. içinize sinen sizi anlayan konuşabildiğiniz doktor iyi doktordur.. doktor seçiminde çok fazla kararsızlık yaşamayın bence çok zor oluyorGenc bi doktor bence tecrube fazla yoktur nasil o doktora karar verdiniz bilmem isterim duydunuzmu yaptiranlardan iyimi
Cok iyiBen hep diyorum ya , BENIM MEMELER BABAMA ÇEKMIŞ diye
Ben su kanidayim benim icin onemli olan uyum doktor hasta arasindaki ben iki dogum yaptim iki doktorum da ayriydi ve ikisi de cok gencti adam o kadar guzel dogum yaptirdi ki inanamazsiniz adam bir gunde 3 4 tane normal dogum yaptirsi benle beraber ve biri ters dogumdu ama adam buyuk bir beceriyle sorunsuz gunu kapatti ben doktorla gorustum konustuklarimiz hep ayni seylerdi ben soylemeden o,o soylemeden ben ayni seyleri soyleyebildik.benim istediklerimi o soyledi bana sanki benmisim gibi guveniyorum ben insallah yanilmamGenc bi doktor bence tecrube fazla yoktur nasil o doktora karar verdiniz bilmem isterim duydunuzmu yaptiranlardan iyimi
Ben hep diyorum ya , BENIM MEMELER BABAMA ÇEKMIŞ diye
evet ayın sekizinde olucakmış kendisi.. onun yerine ben daha merakla bekliyorum :)evet hasan beye de gidip görüşcem bakalım o ne diyecek yaz gelmeden olsam çok iyi olacak sen olacak mısıngulum2434
Evet canim 8 mayista olacagim zekeriya beye hayirlisiyla insallahevet hasan beye de gidip görüşcem bakalım o ne diyecek yaz gelmeden olsam çok iyi olacak sen olacak mısıngulum2434
Gorusun ce bizi de bilgilendirin cengiz acikel de odul almis bi doktor ustelik fiyati hasan findik tan az bu isim yapmis hasan findik gibi doktorlar hem pahali hemde zaten isim yapmis ozenerek yapacani zannetmiyorumevet hasan beye de gidip görüşcem bakalım o ne diyecek yaz gelmeden olsam çok iyi olacak sen olacak mısıngulum2434
Arakadasim yaptirdi guzel olmus fakat diyer 2 arkadaslar memnun kalmamislarGorusun ce bizi de bilgilendirin cengiz acikel de odul almis bi doktor ustelik fiyati hasan findik tan az bu isim yapmis hasan findik gibi doktorlar hem pahali hemde zaten isim yapmis ozenerek yapacani zannetmiyorum