Ya bi de numaramı aldı arayacaktı allahtan aramadı
Benimkileri herkes damla sanıyor ama yok yuvarlak 325 cc kas altı meme ucu kesisi....way way way süper olmuş bebeğimm walla ben mutlu oldum senin adına şu an:)) senin yokmuş gerçekten hiç benim var yine memem ama işte meme var meme var :)) seninki damla protezmi acaba? doktor yuvarlak kullanıcak bana.. ben ilk kez böyle foto gördümm ve bayıldımm çok yakışmış
Yok yok olumsuz bişey olmaz iyi düşün iyi olsun ben bi ay önce de gidip bacaklarıma yağ enfeksiyonu yaptırdım bu estetik böyle devamı olan bişey gibi ama Dr a diyecem bi daha bi şey istersem beni kovsunhahahah ucuz atlatmışın :)) iyi düşünmekte lazımki iyi olsun.. kafamda hep bi acaba acaba kendime olumsuz düşünceler yüklememk için birazda öne aldım( 1 senedir araştırıyorum elimden geleni yaptım artık olumsuz birşey olursa onda da vardır bir hayır dicem
Benimkileri herkes damla sanıyor ama yok yuvarlak 325 cc kas altı meme ucu kesisi....
benim ki cidden ihtiyaçtı hatta Dr beni muayene etti niye şimdiye kadar olmadın dedi çok ihtiyacın varmış eheheh içinden yazık memesiz falan demiştir herhalde yapayım da memeliler kervanına ketılsınya dokusu olanda daha güzel duruyor daha yumuşak daha doğal benim kendi dokum yok sanmıyorum hiçbir zaman gerçek meme kadar yumuşak olacağını yumuşak evet ama doğal meme bence daha yumuşaktır annemin ki öyle gerçi onun ki artık içi boşanmış belki de ondan
Ben teşekkür ederim beğenmene ayrıca sevindim inş seninkiler de çok güzel olur
Yok ya çok memnun kalır hem senin dokun varmış eminim daha güzel olur eylül e kadar da kıvamına gelir zaten ellendikçe yumuşuyorcanım benimm yaa çok teşekkür ederim çok hoşuma gitti samimiyetin:)) gerçekten çok güzel olmuşlar eşininde şikayeti yoksa sıkıntı yok... ben eylülde ewlenicem sewgilim rahatsız olurmu acaba diye çekiniyorum azcık:)
Bana 4500 euro fiyat verdi hasan findik yarin kismet olursa doktor cengiz acikel e amaliyat oluyorum cicisler ne hale gelcek cok merak ediyorum birazda şans mi ne memnun kalmak yada kalmamakbenim icin isim yapması önemli değil benim için isini iyi yapması önemli yarın gidip görüşcem ne kadar yüksek kaç para dedi sana hasan bey ben hakan diye bi dr ile görüştüm bana 9500 dedi daha ne kadar yüksek olabilir ki cengiz bey ne ödülü almış bence bi çok cerrah ödül almıştır
Bana 4500 euro fiyat verdi hasan findik yarin kismet olursa doktor cengiz acikel e amaliyat oluyorum cicisler ne hale gelcek cok merak ediyorum birazda şans mi ne memnun kalmak yada kalmamak
Yok ya çok memnun kalır hem senin dokun varmış eminim daha güzel olur eylül e kadar da kıvamına gelir zaten ellendikçe yumuşuyor
Günaydın sor tabi canım ben iç çamaşırım ile girmiştim meme ye alt a bişey yapılmadığı için sorun olmazheheheh günaydın bebeğim)) inşş olu rbakalım.. ben sana birşey daha sorucam müsadenle.. ameliyata belden aşağında çıplakmı giriliyor?
Dikleştirme de varmı o fiyatın içinde yoksa çok pahalıBana 4500 euro fiyat verdi hasan findik yarin kismet olursa doktor cengiz acikel e amaliyat oluyorum cicisler ne hale gelcek cok merak ediyorum birazda şans mi ne memnun kalmak yada kalmamak
Günaydın sor tabi canım ben iç çamaşırım ile girmiştim meme ye alt a bişey yapılmadığı için sorun olmaz
Baygınken en son düşünceğin şey bu olsun canım onlar Dr hemşire vs seni görse ne olacak görmese ne olacak zaten stres yapma ben bi hafta sonrasına gün almıştım o bile çok uzun gelmişti her gün rüyamda Dr umu görüyordum ameliyat olmuşum memelerim vardı ağrım yoktu falan gerçekten de öyle oldu rüyamın aynısını yaşadımbencede çıplak kalmamıza gerek yok baygın baygın tedirgin olur insan..
Baygınken en son düşünceğin şey bu olsun canım onlar Dr hemşire vs seni görse ne olacak görmese ne olacak zaten stres yapma ben bi hafta sonrasına gün almıştım o bile çok uzun gelmişti her gün rüyamda Dr umu görüyordum ameliyat olmuşum memelerim vardı ağrım yoktu falan gerçekten de öyle oldu rüyamın aynısını yaşadım
Üstüne yorgan koyarlar çünkü çok üşüyeceksin titreyeceksin o şekilde çıkarmazlar ameliyat sonrası bi oda ya alıp ayılmanı sağlıyolar Merk etme bunları güzel şeyler düşün :)yok doktorlar hemşireler için değilde çıktıktan sonra hasta bakıcılar falan erkekler girip çıkıyor bazı hastanelerde hiç hoş değil bence..
nerdeyse iki katı para ama adamın tavrını sevmedim bugün hasan fındık ile de görüşeceğim bakalım o nasıl yazarım tekrar görüşünce9500 müü kızlar çok değilmi bu ücret.. ben 4500 ödücem özel hastanede olucam.. banada aynı protez kullanılcak ve başarılı bir doktor sonuçta...
Üstüne yorgan koyarlar çünkü çok üşüyeceksin titreyeceksin o şekilde çıkarmazlar ameliyat sonrası bi oda ya alıp ayılmanı sağlıyolar Merk etme bunları güzel şeyler düşün :)
umarım güzel olur geçmiş olsun belki de oldun çok heyecanlı ya bende olursam hemen olmak istiyorumBana 4500 euro fiyat verdi hasan findik yarin kismet olursa doktor cengiz acikel e amaliyat oluyorum cicisler ne hale gelcek cok merak ediyorum birazda şans mi ne memnun kalmak yada kalmamak
umarım güzel olur geçmiş olsun belki de oldun çok heyecanlı ya bende olursam hemen olmak istiyorum
Canim ben 40 yasin dayim sen kac yasinda sin :)) ugunkisenacım kaç yaşındasın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?