• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası burnum domuz burnu gibi oldu:(

Arkadaşlar merhabalar. Burnumu yaptıralı 2 yıl oldu. Kalkıklığı indi mi derseniz bence o kadar inmedi. İnsanlar yaptırdığımı da hemen anlıyorlar. Ama şöyle bir durum var şişliği inince yüzüme oturdu burun. Uyumlu oldu. Memnunum şimdi. Yeniden ameliyat olmayı düşünmüyorum. Ama o doktora yaptırdığıma pişmanım daha doğal yapabilirdi. Şanslıydım yüzüme yakıştı ve sırıtmıyor. İnsanlar anlıyor ama çok beğeniyorlar. Ama doğal olmasını tercih ederdim. 1,5 yıl halini atıyorum şimdi. Doktorum Tunç Şafak’tı önermiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
Benim dikkatimide burun delikleri biri buyuk biri kucuk olmasi cekti

3-4 ay önceki fotoğraflar bunlar

Eklentiler

• B67E3B57-4DD7-485C-807E-6B71C00E50C5.jpeg
    B67E3B57-4DD7-485C-807E-6B71C00E50C5.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 1.561
  • 15BCA68D-4AD8-4D90-B60F-39F7E2AC2B87.jpeg
    15BCA68D-4AD8-4D90-B60F-39F7E2AC2B87.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 1.517
  • 7589A21E-3D51-466B-93DE-FCD39DA8FA00.jpeg
    7589A21E-3D51-466B-93DE-FCD39DA8FA00.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 1.535
Sonuç olarak hâlâ kalkık ama şikayetçi olduğum bir durum değil artık. Hem alıştım hem de cidden beğeniyor insanlar. Önceki halinden çok çok çok daha güzel. O yüzden belki de şikayetçi değilim. Estetiğim diye bağırdığı için belki şimdi de değil de ilerde gerçekten iyi bi doktor bulursam ucunu indiririm. Ama indirmesem de olur yani.

Sonuç olarak hâlâ kalkık ama şikayetçi olduğum bir durum değil artık. Hem alıştım hem de cidden beğeniyor insanlar. Önceki halinden çok çok çok daha güzel. O yüzden belki de şikayetçi değilim. Estetiğim diye bağırdığı için belki şimdi de değil de ilerde gerçekten iyi bi doktor bulursam ucunu indiririm. Ama indirmesem de olur yani.
Ben burnunu çok beğendim açıkcası hatta bayıldım bilmesem estetik olduğunu anlamam kesinlikle😍 Ben de 3. ayımdayım kalın derili olduğum için biraz yavaş ilerliyor ve senin burnun gibi bir burun istemiştim aynalara küstüm doktora çok kalkık oldu diye sitemler ettim ama yapacak bir şey yok beklemekten başka😕 Umarım bir seneye iner ve seninki gibi olur☺️

3-4 ay önceki fotoğraflar bunlar
Gerçekten ilginç bence burnunuz harika ötesi olmuş. Sadece ilk eklediğiniz fotolarda (1.sayfada) çeneniz yüz hattınıza göre bir tık geride olduğu için burununuz çok kalkık gibi durmuş lakin değil. Tam olarak barbie noseee. Doktorunuzun eline sağlık ben bir araştırayım kendisini :p

Bende çok beğendim burnunuzu doğal yapıp sıradan olacağına bunu tercih ederdim açıkçası. Instagram sayfasını bulamadım ama doktorun :KK43:

Ben ilk gördüğümde burnumu saatlerce ağlamıştım sonra düzeldi su aşamada hiçbir estetik burun güzel durmuyor merak etmeyin

kızlar 95-100 derecelik bi açıyla yapılan burun nasıl durun yandan? şu an burnum domuz burnu gibi ineceği de yok

Doktorum Tunç Şafak kendisi çok tatlı bi adam.Genelde doğal burunlar yapıyor ben o yüzden şaşırmıştım bu kadar kalkık olmasına.
Ne isteyip istemediğinizi iyi söyleyin ama
Merhaba.
Burnunuzun en son sürümüne acaba güncelleme yapabilir misiniz ? Ben de ameliyat sonrası aynı problemle karşı karşıyayım ve beni çok üzüyor...

1 -2 ay sonra konuyu güncelleyin lütfen. çünkü doktorun kendini savunmak için öyle söylediğini düşünüyorum.ameliyattan sonra mucize olması mümkün değil burun durup dururken değişmez tüm sorumluluğu şişlikler yüklüyorlar ama hicbir gerçekliği yok.bende ameliyat oldum 1 ay sonra 2 yıl olacak ilk başta çok kötüydü şimdi de çok kötü şişlikler geçti ama kusurlar kaldı çünkü kusurların nedeni asla şişlikler değil.cok güzel olmuş nasıl diyor ya fotoğraflar ortada.
Pardon ama siz burnunuzu beğenmiyor olabilirsiniz ama bu kadar acımasız yorum nasıl yapabiliyorsunuz. Ameliyat olmak kolay mı? Siz de biliyorsunuz. İnsanlar hassas. Lütfen daha yapıcı yorumlar yapalım.
Konu sahibine gelince burnunuz inecektir ancak şu anki halinden biraz daha inik olur. Burnunuz fena olmamış. Hokka bir burun bence

Arkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.

Bence harika olmus ama daha tam oturmamis.. Bende yaptirdim boyle duruyordu, 6-8 ay sonra tam oturur merak etme.

şöyle uzun zaman sonra konuya güncelleme gelince çok güzel olmuş. burnun zamanla nasıl değiştiğini görebiliyoruz. ve bu birçok kişiye umut olur.. bu yüzden teşekkürler konu sahibesi :KK200:

burnuna gelecek olursak.. çok güzel oturmuş yüzüne. doğallıktan yana olsan da bence bir daha riske girmemelisin. ayrıca bu tarzda doğal burunlar da var :) yüzüne güzel oturduğu için hiç sırıtmıyor ve “yapay” da durmuyor yani. maşallah diyorum :nazar::KK200:

Back