- 3 Kasım 2017
- 17
- 6
- 36
- 32
İnmediKalkık indi mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnmediKalkık indi mi??
Benim dikkatimide burun delikleri biri buyuk biri kucuk olmasi cektiArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
Ben burnunu çok beğendim açıkcası hatta bayıldım bilmesem estetik olduğunu anlamam kesinlikle Ben de 3. ayımdayım kalın derili olduğum için biraz yavaş ilerliyor ve senin burnun gibi bir burun istemiştim aynalara küstüm doktora çok kalkık oldu diye sitemler ettim ama yapacak bir şey yok beklemekten başka Umarım bir seneye iner ve seninki gibi olurSonuç olarak hâlâ kalkık ama şikayetçi olduğum bir durum değil artık. Hem alıştım hem de cidden beğeniyor insanlar. Önceki halinden çok çok çok daha güzel. O yüzden belki de şikayetçi değilim. Estetiğim diye bağırdığı için belki şimdi de değil de ilerde gerçekten iyi bi doktor bulursam ucunu indiririm. Ama indirmesem de olur yani.
Gerçekten ilginç bence burnunuz harika ötesi olmuş. Sadece ilk eklediğiniz fotolarda (1.sayfada) çeneniz yüz hattınıza göre bir tık geride olduğu için burununuz çok kalkık gibi durmuş lakin değil. Tam olarak barbie noseee. Doktorunuzun eline sağlık ben bir araştırayım kendisini3-4 ay önceki fotoğraflar bunlar
Gayet güzel olmuş zamanla oturmuş, başka işlem yaptırmayın hiç gerek yok böyle çok hoş.3-4 ay önceki fotoğraflar bunlar
Ne kdr süre oldu yaptirali?kızlar 95-100 derecelik bi açıyla yapılan burun nasıl durun yandan? şu an burnum domuz burnu gibi ineceği de yok
Ne kdr süre oldu yaptirali?
Merhaba.Doktorum Tunç Şafak kendisi çok tatlı bi adam.Genelde doğal burunlar yapıyor ben o yüzden şaşırmıştım bu kadar kalkık olmasına.
Ne isteyip istemediğinizi iyi söyleyin ama
Pardon ama siz burnunuzu beğenmiyor olabilirsiniz ama bu kadar acımasız yorum nasıl yapabiliyorsunuz. Ameliyat olmak kolay mı? Siz de biliyorsunuz. İnsanlar hassas. Lütfen daha yapıcı yorumlar yapalım.1 -2 ay sonra konuyu güncelleyin lütfen. çünkü doktorun kendini savunmak için öyle söylediğini düşünüyorum.ameliyattan sonra mucize olması mümkün değil burun durup dururken değişmez tüm sorumluluğu şişlikler yüklüyorlar ama hicbir gerçekliği yok.bende ameliyat oldum 1 ay sonra 2 yıl olacak ilk başta çok kötüydü şimdi de çok kötü şişlikler geçti ama kusurlar kaldı çünkü kusurların nedeni asla şişlikler değil.cok güzel olmuş nasıl diyor ya fotoğraflar ortada.
Arkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.