Merhaba bende ameliyat oldum.15.gündeyim. Ama o kalkık olmuş ki moralim bozuk sizin attığınız fotoğrafları görünce biraz içim rahatladı çünkü son hali çok iyi olmuş. Benim size sorum ameliyatınız kapalı mı oldu?Arkadaşlar merhabalar. Burnumu yaptıralı 2 yıl oldu. Kalkıklığı indi mi derseniz bence o kadar inmedi. İnsanlar yaptırdığımı da hemen anlıyorlar. Ama şöyle bir durum var şişliği inince yüzüme oturdu burun. Uyumlu oldu. Memnunum şimdi. Yeniden ameliyat olmayı düşünmüyorum. Ama o doktora yaptırdığıma pişmanım daha doğal yapabilirdi. Şanslıydım yüzüme yakıştı ve sırıtmıyor. İnsanlar anlıyor ama çok beğeniyorlar. Ama doğal olmasını tercih ederdim. 1,5 yıl halini atıyorum şimdi. Doktorum Tunç Şafak’tı önermiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası burnum domuz burnu gibi oldu:(
- Konu Sahibi Ada4073
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun domuz burnu estetik kalkık burun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok açık oldu benimkiMerhaba bende ameliyat oldum.15.gündeyim. Ama o kalkık olmuş ki moralim bozuk sizin attığınız fotoğrafları görünce biraz içim rahatladı çünkü son hali çok iyi olmuş. Benim size sorum ameliyatınız kapalı mı oldu?
- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- 53
merhaba şuan durumun nedir aynı sorunu bende yaşıyorum revizyon oldun mu nuronder0 instagram hesabım mutlaka yazArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
gerçekten çok zor bir durum iki sene geçmiş şuan nasıl çözüm bulduğunu çok merak ediyorum bende dışarı çıkamıyorum Allah tan maske takıyoruz gün sayıyorum revizyon için . doktorlar yaptığı hataları kabul etmiyor maalesefArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
Aradan 3 sene geçmiş şu an nasıl hissediyorsunuz kendinizi burnunuzdn memnun musunuz ?Bu da 4. Ayimdan
Canım burnun tamamen oturması zaman alıyor bence çok hoş olmuş . Bende ameliyat oldum kırıktan dolayı mecbur kemik aldırdım falan . Ama estetik istemedim ameliyattan çıktım aynı böyle duruyordu şuan gayet düz normal bir burunArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
Mrh bu kısmı duzelttırdınız mı ben de duzeltmek istiyorum bnmkiniBeni rahatsız eden yeri de işaretleyip paylaşıyorum.Nasıl müdahale eder bilmiyorum ama o uç daha içerde olursa daha hoş olur.Şişlik de var ama şişlik geçince de kalırsa bir şey yapacakmış.
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
- 5 Mart 2022
- 52
- 3
- 1
- 30
Buna katılıyorum burda bazı arkadaşlar belki iyi niyetli ama çoğu doktor kesılmış ki kesın yargılı konuşuyorlar yok kalın deri şöyle olmaz böyle olmaz. Lütfen arkadaşlar olumsuzluktan bahsederken bu kadar emın doktor gibi yorumlar yapmayınKesinlikle oyle haklisin.. o olumsuz yorum yapanlarin cogu "felaket tellalligi" yapmayi huy edinen tayfa. Daha 20 gunlu ooo daha da inecek her ay goreceksin daha da guzellesecek ki suan da harika gorunuyor gercekten. Gayet dogal. Ne diyorum sana 3 aylik haliyle bile 7 aylik hali arasinda fark olacak goreceksin :) . O uç kismina gelince benim de aynen o kısmı senin gibi ilk zamanlar daha sis oldugu icin oyle duruyor git gide oranin da ödemi azalacak orasi da toparlicak merak etme.benim suan 7 ay bitti hala zaman zaman ust kisimlari degil ama o uc kismi sisiyor asagi dogru hafif sarkik duruyor ama gececek rahat ol . Gule gule kullan burnunu valla super olmus
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
Evet zamanla iniyor fakat istediğim kıvama gelmedi ben yıl sonu revizyon olucam nasipse benim 40 gün oldu sabırla bekliyorum inşallah zamanla İnerBenim burnum 3 günlük, bandaj var şu an üstünde ve aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şimdilik.
Doktorun asistanının dediğine göre geçecekmiş.
Bakalım inşallah geçer
- 20 Kasım 2022
- 339
- 113
- 23
- 28
merhaba, burnunuz şu an nasıl inmeler oldu muBen ilk gördüğümde burnumu saatlerce ağlamıştım sonra düzeldi su aşamada hiçbir estetik burun güzel durmuyor merak etmeyin
- 20 Kasım 2022
- 339
- 113
- 23
- 28
çok hoş duruyor , 3 ay beklemeye değmiş, şu an nasıl acaba ?Ilk 2 ay cok mutsuzdum. Cok pişman oldum. Burnum 3. Ayında inmeye başladı. Şuan çevremden olumlu yorumlar alıyorum, 35imden gün aliyorum. Herkes genclestigimi söylüyor. Yaptırmadan önceki fotomu da atayım.