Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 24 Aralık'ta burun estetiği oldum. 7 Ocak'ta doktoruma gittiğimde 1 ay sonra gel ya burun dolgusu ya da karnından yağ alıp burna enjeksiyon yapalım dedi? Hiç kimse böyle bir durum yaşamamış. Bana bunu diyen hacettepe profesörü. Yani kimse 6 aydan önce işlem yapılmasın diyor ve adam bana bunu söylüyor sizce ne yapmalıyım? Burnumun ucu aşırı kalkık iner mi sizce ? Cevaplarsanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın bence dolgu için acele etme biraz bekle ödem olabilir. Kalınlık cildin varsa 2 yıl da ödem iniyor normal ciltte bile 1 yıl sürüyor. Burun ucun birazda olsa düşer ameliyattan ilk çıkıldığında burun ucu çok kalkıkmış gibi görünüyor rahatsız ediyor insanı ama düşüyor sonra ucu. Burun sırtından üç kısmına geçişte biraz çukur duruyor ama ödemli olduğu içinde öyle görünüyor olabilir benim tavsiyem biraz bekle ödem atıcı bitkisel hap var ilaç var hızlı iyileşsin istiyorsan bunlara bi bak Kullan. Çok rahatsız ediyorsa dolgu için de iyi bir doktor bulmalısın ki dolgu ömrüde 1 yıl sonra tekrar yaptırmalısın. Bu süreçte moralini yüksek tut. Mutlaka bi çözüm bulunur
Geçmiş olsun. Sakın burnunuza dolgu yaptırmayın, hiç tavsiye etmiyorum. Dolgu zamanla kayıyor ve daha deform bir hale geliyor burun. Ayrıca burun bölgesi dolgu için çok tehlikeli bir alan, hem kör kalma hem deri de nekrosis kaybı olma ihtimali çok yüksek