Gördüm canım baya inmiş.Senin de kalkık mıydı çok?Suan odemlerin cogu burunun ucunda boyle durması dogal bnm burun ucum da senin ki gbi 3.ayimdaym ama ilk bastakiyle şimdiki arasinda buyuk bi fark var ozelden resim atiymda bak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası burnum domuz burnu gibi oldu:(
- Konu Sahibi Ada4073
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun domuz burnu estetik kalkık burun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.905
- 448
10ncu güne göre indi baya daha da iner mi?
Ben olmadım canım ameliyatım yarın benim okuyup araştırmalarıma göre iniyor kaldı ki senin de ilk attıklarına göre sonradan atmış olduğunda bayağı farketmiş geldi bana şekil 6.aydan sonra oturmaya başladığına göre ben ineceğini düşünüyorum. Şuan ödemler falanda olduğu için bir garip geliyordur normal.
- 6 Aralık 2018
- 63
- 11
- 3
- 41
Vallahi çok güzel duruyor canım o daha güzelleşir benimki daha kötü inan oturur diyorlar bana da zamanla ihs dedikleri gibi şişlik iner ve küçülür benim burnumdaArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 6 Kasım 2018
- 21
- 5
- 1
- 43
bak ben demistim dahada guzel olucak :)Ön kısımdan yine şikayetçiyim biraz.Ama şiş duruyor zaten baya azalırsa ödem daha iyi olur.Doktor 1 ay sonra rahatsız eden bir şey olursa ameliyat olmadan küçük müdahale yaparız dedi.Ne yapar tam bilmiyorum ama.Mesela 5 gün önce gören arkadaşım bugün yine gördü o da şok oldu.Her gün daha da iyi oluyor gerçekten.
- 10 Aralık 2018
- 33
- 12
- 3
- 45
Bence de burun ucunu fazla kaldırıp kötü bir görünüm oluşturmuş. Sanırım bir aydan sonra çok fazla değişiklik olmaz. Benim de ilk ameliyatımdan sonra hoş olmayan birtakım problemlerim olmuştu. Rinoplasti revizyonu için çok araştırma yapmıştım. En sonunda Bahçelievler aile hastanesinde İlhan Eğilmez in bu konuda başarılı olduğunu öğrendim. Fakat revizyon için belirli bir süre yaklaşık altı ay geçmesi gerekir. Şimdi ben hem ıyi nefes alıyorum. Hem de görüntü tam istediğim gibi oldu. İsterseniz öncesi ve sonrası resimlerimi size özelden gönderirim. Şimdiden size olay gelsin
En başta bu kadar kalkık olması beni de rahatsız etti ama şimdi baya oturdu indi o kadar kalkık değil.Yüzüm kemikli olduğu için güzel oldu.Bence de burun ucunu fazla kaldırıp kötü bir görünüm oluşturmuş. Sanırım bir aydan sonra çok fazla değişiklik olmaz. Benim de ilk ameliyatımdan sonra hoş olmayan birtakım problemlerim olmuştu. Rinoplasti revizyonu için çok araştırma yapmıştım. En sonunda Bahçelievler aile hastanesinde İlhan Eğilmez in bu konuda başarılı olduğunu öğrendim. Fakat revizyon için belirli bir süre yaklaşık altı ay geçmesi gerekir. Şimdi ben hem ıyi nefes alıyorum. Hem de görüntü tam istediğim gibi oldu. İsterseniz öncesi ve sonrası resimlerimi size özelden gönderirim. Şimdiden size olay gelsin
Beğendiniz mi gerçekten?Bunlar da bugünden.17nci gün.Aaa sonradan ekledigin fotolarsa inmis ama.
Cok guzel olmus bence rahatla artik
Eklentiler
Gercekten inmis.Beğendiniz mi gerçekten?Bunlar da bugünden.17nci gün.
Inan.
En son fotolari begendim
Rahatla artiiiiiiiikkkk..
Hâlâ biraz kalkık biraz daha insin rahatlayacağım:)Gercekten inmis.
Inan.
En son fotolari begendim
Rahatla artiiiiiiiikkkk..
İnecek canım benim 2 ayda indi kalkıklığı biraz sabır lazımHâlâ biraz kalkık biraz daha insin rahatlayacağım:)
Uff şu inmez diyen arkadaşlara gram anlama veremedim. Merak etme inecek o istemedigin görüntu gececek emin ol o kadar kalkik falan kalmicak. Daha 12 gun diyorsun o kadar yeni ki. Benim burnum suan 7 aylik ilk 2-3 ay ki haliyle bile arada bays fark var. Zaman gectikce odemlerin azalacak. Gayet de guzel olmus burnun bosuna uzme kendini derim ben cok cok yeni.bekle sadece sabret goreceksin
- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.905
- 448
Cook guzel olmus burnunuz. Bir arkadas burun estetigi oldu, onunkide cok kalkikti. Ilk gordugumde sok olmustum. 3 ay sonra indi cok dogal bir burnu var simdi.Beğendiniz mi gerçekten?Bunlar da bugünden.17nci gün.
Sislikler gidince burnunuz iner emin olun.
Canım şu an 20nci gün ve ilk halinden eser yok git gide indi ve çok güzel oldu.Dün yeni biriyle tanıştım asla anlamadı.Dikiş izi bile belli olmuyor artık.Sadece uç kısmında beni rahatsız eden bir şey var şimdi fotoğraf atayım.Onu doktor hallederiz ameliyatsız dedi hatta üst dudağı da yukarı çekerim onunla dedi aralık açık kalmasın diye.Ama geçebilirmiş orası da biraz şiş olduğu için batıyor 3 ay bekle orası hâlâ rahatsız ederse müdahele ederim dedi.Çünkü benim eskiden de gagam vardı onu biraz bırakmış sanırım doğal dursun diye çok değişmesin diye ama beni rahatsız ediyor baya daha içerde olsa daha iyi olur.Ama gerçekten ben de o kötü yorum yapanlara anlam veremedim.O kadar moralim bozulmuştu ki.Burnunu yaptırıcak arkadaşlar için söylüyorum doktora güveniyorsanız sabırlı olun güvenmiyorsanız zaten onda yaptırmayın.Uff şu inmez diyen arkadaşlara gram anlama veremedim. Merak etme inecek o istemedigin görüntu gececek emin ol o kadar kalkik falan kalmicak. Daha 12 gun diyorsun o kadar yeni ki. Benim burnum suan 7 aylik ilk 2-3 ay ki haliyle bile arada bays fark var. Zaman gectikce odemlerin azalacak. Gayet de guzel olmus burnun bosuna uzme kendini derim ben cok cok yeni.bekle sadece sabret goreceksin
Eklentiler
Beni rahatsız eden yeri de işaretleyip paylaşıyorum.Nasıl müdahale eder bilmiyorum ama o uç daha içerde olursa daha hoş olur.Şişlik de var ama şişlik geçince de kalırsa bir şey yapacakmış.Canım şu an 20nci gün ve ilk halinden eser yok git gide indi ve çok güzel oldu.Dün yeni biriyle tanıştım asla anlamadı.Dikiş izi bile belli olmuyor artık.Sadece uç kısmında beni rahatsız eden bir şey var şimdi fotoğraf atayım.Onu doktor hallederiz ameliyatsız dedi hatta üst dudağı da yukarı çekerim onunla dedi aralık açık kalmasın diye.Ama geçebilirmiş orası da biraz şiş olduğu için batıyor 3 ay bekle orası hâlâ rahatsız ederse müdahele ederim dedi.Çünkü benim eskiden de gagam vardı onu biraz bırakmış sanırım doğal dursun diye çok değişmesin diye ama beni rahatsız ediyor baya daha içerde olsa daha iyi olur.Ama gerçekten ben de o kötü yorum yapanlara anlam veremedim.O kadar moralim bozulmuştu ki.Burnunu yaptırıcak arkadaşlar için söylüyorum doktora güveniyorsanız sabırlı olun güvenmiyorsanız zaten onda yaptırmayın.
Eklentiler
Doktorum Tunç Şafak kendisi çok tatlı bi adam.Genelde doğal burunlar yapıyor ben o yüzden şaşırmıştım bu kadar kalkık olmasına.Doktor kim bir de onu yazsanız.
Ne isteyip istemediğinizi iyi söyleyin ama
Canım şu an 20nci gün ve ilk halinden eser yok git gide indi ve çok güzel oldu.Dün yeni biriyle tanıştım asla anlamadı.Dikiş izi bile belli olmuyor artık.Sadece uç kısmında beni rahatsız eden bir şey var şimdi fotoğraf atayım.Onu doktor hallederiz ameliyatsız dedi hatta üst dudağı da yukarı çekerim onunla dedi aralık açık kalmasın diye.Ama geçebilirmiş orası da biraz şiş olduğu için batıyor 3 ay bekle orası hâlâ rahatsız ederse müdahele ederim dedi.Çünkü benim eskiden de gagam vardı onu biraz bırakmış sanırım doğal dursun diye çok değişmesin diye ama beni rahatsız ediyor baya daha içerde olsa daha iyi olur.Ama gerçekten ben de o kötü yorum yapanlara anlam veremedim.O kadar moralim bozulmuştu ki.Burnunu yaptırıcak arkadaşlar için söylüyorum doktora güveniyorsanız sabırlı olun güvenmiyorsanız zaten onda yaptırmayın.
Kesinlikle oyle haklisin.. o olumsuz yorum yapanlarin cogu "felaket tellalligi" yapmayi huy edinen tayfa. Daha 20 gunlu ooo daha da inecek her ay goreceksin daha da guzellesecek ki suan da harika gorunuyor gercekten. Gayet dogal. Ne diyorum sana 3 aylik haliyle bile 7 aylik hali arasinda fark olacak goreceksin :) . O uç kismina gelince benim de aynen o kısmı senin gibi ilk zamanlar daha sis oldugu icin oyle duruyor git gide oranin da ödemi azalacak orasi da toparlicak merak etme.benim suan 7 ay bitti hala zaman zaman ust kisimlari degil ama o uc kismi sisiyor asagi dogru hafif sarkik duruyor ama gececek rahat ol . Gule gule kullan burnunu valla super olmus