Canım senin fotoğraf var mı o uç kısımdan bi bakayım nasıl duruyor bi fikrim olmuş olurKesinlikle oyle haklisin.. o olumsuz yorum yapanlarin cogu "felaket tellalligi" yapmayi huy edinen tayfa. Daha 20 gunlu ooo daha da inecek her ay goreceksin daha da guzellesecek ki suan da harika gorunuyor gercekten. Gayet dogal. Ne diyorum sana 3 aylik haliyle bile 7 aylik hali arasinda fark olacak goreceksin :) . O uç kismina gelince benim de aynen o kısmı senin gibi ilk zamanlar daha sis oldugu icin oyle duruyor git gide oranin da ödemi azalacak orasi da toparlicak merak etme.benim suan 7 ay bitti hala zaman zaman ust kisimlari degil ama o uc kismi sisiyor asagi dogru hafif sarkik duruyor ama gececek rahat ol . Gule gule kullan burnunu valla super olmus
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası burnum domuz burnu gibi oldu:(
- Konu Sahibi Ada4073
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun domuz burnu estetik kalkık burun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Özelden yazdim sana cnm geldi mi bilmiyorumCanım senin fotoğraf var mı o uç kısımdan bi bakayım nasıl duruyor bi fikrim olmuş olur
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Kalkıklık indi mi aynı benimde öyle 1.5 ay oldu hafif indi sizin nasılArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Merhaba kalkıklık indi mi benimde çok kalkıkArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Kalkık indi mi??Arkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Merhaba son durum neArkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Ne kadar emin konusmuslar arkadaslar, inmez istedigin gibi olmaz vs.. Arkadaslar burdaki burunları hic mi gormediniz? İniyor kalkiklik.O attıklarım bandajın çıktığı ilk günden.Şimdi de şöyle duruyor bir fark var mı sizce?
Ayrica gayet hos olmus,.
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Benimde burnum çok kalkık 5. aya yeni girdim sizce inip ucu küçülür mü kalın deriliyimNe kadar emin konusmuslar arkadaslar, inmez istedigin gibi olmaz vs.. Arkadaslar burdaki burunları hic mi gormediniz? İniyor kalkiklik.
Ayrica gayet hos olmus,.
Sonuç ne oldu zamanla kalkiklik düzeldi mi?Arkadaşlar merhaba ben 12 gün önce ameliyat oldum.Oldukça güvendiğim daha önce ablamın ve iki üç arkadaşım da burnunu yaptırdığı bir doktor ve hepsinin burnu da doğal estetik olduğu anlaşılmıyor.Ama benim burnum aşırı kalkık oldu.Karşıdan delikler görünüyor.Bandaj varken daha kalkıktı şimdi o kadar değil ama hâlâ çok kalkık.Ve gerçekten domuz burnu gibi oldu herkes öyle diyor.Ablamın ya da diğer arkadaşlarımınkine baktım aynı doktorun yaptığı burun ama hiçbiri bu aşamada bu kadar kalkık değil.Herkes geçicek düzelicek şişler inince diyor ama benim hiç inancım yok.Doktor da merak etme çok güzel oldu burnun 1-2 ay sabret dedi ama ben gerçekten sabredemiyorum.Buraya birkaç fotoğraf koyacağım siz daha objektif yorum yaparsınız diye.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Kalin derililerde sonuc gec aliniyormus, doktorunuz ne diyor oncelikle? Fotografiniz var mi?Benimde burnum çok kalkık 5. aya yeni girdim sizce inip ucu küçülür mü kalın deriliyim
- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 31
- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 31
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
En son 2 aylıkken gittim burun ucunu küçülttüm hafif inicek dedi bi sorun olursa 6 ay sonra gel dedi 2 ay daha bekliyorumKalin derililerde sonuc gec aliniyormus, doktorunuz ne diyor oncelikle? Fotografiniz var mi?
- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 26
Benimde çok kalkık ya 5 ay önce ameliyat oldum ucu çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi sizce küçülür mü kalın deriliyim?Canım merhaba psıkolojı ni anlıorm ck da özür dıliyerek burnun ck kötü olms ve cidden cok kötü gözükuo bnm 7 ay oldu asagı ınmıo ve senkn kini cok abartmş 1 yılı bekle tekrar ol bu burun ınmez cünkü tecbrübli bırı olark doktr kör mü ne
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Canım bence moralini bozma, modunu yüksek tut. Hergün avokado ye(zorlanıyorsan yoğurda kat), yürüyüş yap. 2 ayını böyle değerlendir. Kalın derilisin inebilir bir yılda bile değişim olduğunu söyleyen arkadaşlar var burada.En son 2 aylıkken gittim burun ucunu küçülttüm hafif inicek dedi bi sorun olursa 6 ay sonra gel dedi 2 ay daha bekliyorum
Aman allahım muazzam bi değişimCanım şu an 20nci gün ve ilk halinden eser yok git gide indi ve çok güzel oldu.Dün yeni biriyle tanıştım asla anlamadı.Dikiş izi bile belli olmuyor artık.Sadece uç kısmında beni rahatsız eden bir şey var şimdi fotoğraf atayım.Onu doktor hallederiz ameliyatsız dedi hatta üst dudağı da yukarı çekerim onunla dedi aralık açık kalmasın diye.Ama geçebilirmiş orası da biraz şiş olduğu için batıyor 3 ay bekle orası hâlâ rahatsız ederse müdahele ederim dedi.Çünkü benim eskiden de gagam vardı onu biraz bırakmış sanırım doğal dursun diye çok değişmesin diye ama beni rahatsız ediyor baya daha içerde olsa daha iyi olur.Ama gerçekten ben de o kötü yorum yapanlara anlam veremedim.O kadar moralim bozulmuştu ki.Burnunu yaptırıcak arkadaşlar için söylüyorum doktora güveniyorsanız sabırlı olun güvenmiyorsanız zaten onda yaptırmayın.