benim boyum 1.63 kilom 49 doktor ameliyat esnasında 330 taktım ama 295 olan daha güzel durdu dedi ama bende çok küçük ve herkesden bunu duymak daha üzücümoonrose senin boyun ve kilon kaçtı benim 170boy 58kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim boyum 1.63 kilom 49 doktor ameliyat esnasında 330 taktım ama 295 olan daha güzel durdu dedi ama bende çok küçük ve herkesden bunu duymak daha üzücümoonrose senin boyun ve kilon kaçtı benim 170boy 58kilo
Ne alaka cinsiyet degistirenlere koyulurmus ne kadar sacma,400cc ve ustu olan bisuruyuz burada,ve dunyada,ne yani cinsiyet deistirener,400 luk silikon takan kadinlardan daha mi fazla,aciklamaya bak.biraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşken (
Canım benim boy 176, kilo 60. Meme altı 80 cm, meme ile 83 cm. Dr um 300 cc civarı dedi. A cup bile değilim , sanırım B cup olacağım. Buna şükür Dr vücut yapımın daha fazlasına uygun olmadığını belirtti. Ama ameliyatta daha büyük de deneyeceğini belirtti. Bi de bana şartları zorlayıp büyük cc takarsa kapsül riskinin artacağını söyledi. Hayırlısı inşallah. 325, 350 cc takılan arkadaşlarınkinin hepsi harika duruyordu , eminim seninki de çok güzeldir325cc takıldı şimdilik üstü çok şişkin altı yok önceden tam tersiydi inşallah gevşer senin boyun kilon kaçtı
Ne alaka cinsiyet degistirenlere koyulurmus ne kadar sacma,400cc ve ustu olan bisuruyuz burada,ve dunyada,ne yani cinsiyet deistirener,400 luk silikon takan kadinlardan daha mi fazla,aciklamaya bak.
canim doktorun kim?merak ettim.
Uzulme bekle belki zamanla dolgunlasir,ilk zamanlar cok zor,bende su an bisuru seyden sikayetciyim,biri daha buyuk biri daha yukarda,ama 1-2 ay gecmeden bisey diyemeyiz surekli deisiyorlar cunku[/QUO
aylin hanım ameliyatta karar vericem 325 350cc arası koyarım dedi ama normalden büyük istediğimi söyledim özellikle ve ısrarla ameliyat sonrası da dedim küçük olmuş diye aşağı inince dolgun duracak dedi inşallah söylediği gibi olur şimdi düşündükçe ağlıyorum niye ısrar etmedim diye
şu an çok çirkin göğüslerim üstü kocaman altı yok inşallah zamanlla güzelleşirCanım benim boy 176, kilo 60. Meme altı 80 cm, meme ile 83 cm. Dr um 300 cc civarı dedi. A cup bile değilim , sanırım B cup olacağım. Buna şükür Dr vücut yapımın daha fazlasına uygun olmadığını belirtti. Ama ameliyatta daha büyük de deneyeceğini belirtti. Bi de bana şartları zorlayıp büyük cc takarsa kapsül riskinin artacağını söyledi. Hayırlısı inşallah. 325, 350 cc takılan arkadaşlarınkinin hepsi harika duruyordu , eminim seninki de çok güzeldir
yine de nankörlük etmek istemiyorum hiç olmamasından iyidir dantelli gecelikleri bile içine dolgulu sütyen takmadan giyemiyordum. eşimin karşısına böyle çıkmak istemedim düğünümden bir ay önce aniden karar verip yaptırdım üç hafta sonra düğünüm var hayırlısı olsun artıkşu an çok çirkin göğüslerim üstü kocaman altı yok inşallah zamanlla güzelleşir
ayy inşallah ne güzel söylüyorsunCanım , 2-3 ay sonra çok çok güzelleşecekler , yumuşayıp menenin alt lopuna inecekler ... Fıstık gibi olacaklar
şu an çok çirkin göğüslerim üstü kocaman altı yok inşallah zamanlla güzelleşir
canım tebrikler şimdidenyine de nankörlük etmek istemiyorum hiç olmamasından iyidir dantelli gecelikleri bile içine dolgulu sütyen takmadan giyemiyordum. eşimin karşısına böyle çıkmak istemedim düğünümden bir ay önce aniden karar verip yaptırdım üç hafta sonra düğünüm var hayırlısı olsun artık
doktorum aylin hanım ameliyat sırasında karar vericez 325 350cc arası koyarız dedi. ben özellikle normalin üstünde bir büyüklükte olsun demiştim Ameliyattan beş gün sonra sargımı açtı küçük olmuş dedim protez aşağı inince daha dolgun görünecek dedi.Ama ben mutsuzum özellikle büyük istemiştim keşke ısrar etseydim çok pişmanımNe alaka cinsiyet degistirenlere koyulurmus ne kadar sacma,400cc ve ustu olan bisuruyuz burada,ve dunyada,ne yani cinsiyet deistirener,400 luk silikon takan kadinlardan daha mi fazla,aciklamaya bak.
Uzulme bekle belki zamanla dolgunlasir,ilk zamanlar cok zor,bende su an bisuru seyden sikayetciyim,biri daha buyuk biri daha yukarda,ama 1-2 ay gecmeden bisey diyemeyiz surekli deisiyorlar cunku
teşekkürler inşallah seninkiler hayal ettiğin gibi olurcanım tebrikler şimdiden
elizeliz ben ameliyat olalı 6 gün oldu görüntüsü çok tuhaf ve aşırı sert senin kaç gün oldu bir de yumuşak olsun diye allegran marka tercih ettimNe alaka cinsiyet degistirenlere koyulurmus ne kadar sacma,400cc ve ustu olan bisuruyuz burada,ve dunyada,ne yani cinsiyet deistirener,400 luk silikon takan kadinlardan daha mi fazla,aciklamaya bak.
Uzulme bekle belki zamanla dolgunlasir,ilk zamanlar cok zor,bende su an bisuru seyden sikayetciyim,biri daha buyuk biri daha yukarda,ama 1-2 ay gecmeden bisey diyemeyiz surekli deisiyorlar cunku
Benim 12 gun,benimde allergan.biri sert biri daha yumusak.Evet ilk gunlerde goruntu cok tuhaf,benimkiler yumurta gibiydi yani uzundular,simdi biraz indi odem.Ama canim oyle olmasi daha iyi cunku zamanla asagya iniyor zaten baya iniyor.Herkezde ben onu gordumelizeliz ben ameliyat olalı 6 gün oldu görüntüsü çok tuhaf ve aşırı sert senin kaç gün oldu bir de yumuşak olsun diye allegran marka tercih ettim
ben daha sabrederdim de eşim güzel görsün ve dokunduğunda yumuşak olsun isterdim tek isteğim balayında o güzel geceliklerin içinde dolgun ve yumuşak göğüsler olmasıydıbenim birisi daha asagda memnin alt kismini dah adolgunlastirdi,ama birisi ezik yukarida duruyor cok rahatsiz oluyorum,benimde moralim bozuluyor ama herkez sabir diyor arkadasim,sabredecez baska care yok.
Canım keşke düğünden 3 ay öncesine ayarlasaydin 1 ayda bir nebze yumuşar ancak benim 3 aya 1 hafta kaldı ve su an epey yumuşak ve doğal hale geldilerben daha sabrederdim de eşim güzel görsün ve dokunduğunda yumuşak olsun isterdim tek isteğim balayında o güzel geceliklerin içinde dolgun ve yumuşak göğüsler olmasıydı
öğretmenim ancak gelebildim istanbulaCanım keşke düğünden 3 ay öncesine ayarlasaydin 1 ayda bir nebze yumuşar ancak benim 3 aya 1 hafta kaldı ve su an epey yumuşak ve doğal hale geldiler
teşekkürler inşallah benim sürecim daha hızlı ilerler biraz yumuşasın yerinden oynayacak kadar yeter :/Hmm o zaman biraz sabretmen lazım 1 ayda ödemler tam inmedigi için biraz sert oluyor yine de 3 aya yakın dogallasiyor