ameliyat sonrası ayrık kalan göğüsler

275 cc olduğunu söylemedim ki ben :) biri 345 cc diğeri 335. dual plan ve high profil. ilk haline göre baya yumuşadılar evet. bilemedim işte durum bu :KK43:

275 cc olduğunu söylemedim ki ben :) biri 345 cc diğeri 335. dual plan ve high profil. ilk haline göre baya yumuşadılar evet. bilemedim işte durum bu :KK43:
Çok affedersin başka konuyla karıştırdım. High profil için boyut normal duruyor sende, belki doğru sütyenle istediğin görüntüyü elde edebilirsin. Bende özel push lu sütyenle anca yapabiliyorum. Birdahaki aliş verişe gittiğinde özel sütyenlere bak istersen. Ayrıca yapay durmuyor ama biraz kafesin dışından taşıyor. Ondanmi yapay geliyor acaba sana.

açık yakalı bir şey giydiğimde oluşan görüntüden dolayı yapay geliyor. bir de fotoğrafta belli olmuyor ama sanki bir topu kesip yapıştırmışsın gibi keskin bir görüntü var kafesin ortasında. silikon olduğu hiç belli olmayan sonuçlar gördüm. o nedenle mutsuzum. sizin fotoğrafınız var mı, esmeraldam ?

açık yakalı bir şey giydiğimde oluşan görüntüden dolayı yapay geliyor. bir de fotoğrafta belli olmuyor ama sanki bir topu kesip yapıştırmışsın gibi keskin bir görüntü var kafesin ortasında. silikon olduğu hiç belli olmayan sonuçlar gördüm. o nedenle mutsuzum. sizin fotoğrafınız var mı, esmeraldam ?
Benim fikrim silikonun boyutu belki size biraz büyüktür sizin olculerinize gore

canim beni de izlermisin,cok merak ettim.bende 2 hafta sonra oluyorum.Doktorun kim?

Y ykslnhl evet var fotolarim, bakabilirsin. Sende sütyenli veya acik yakali bi foto yapsan, demek istedigini anlariz. Evet protezin biraz ayrik duruyor ve protezler cok altta gibi geldi bana, belki ondan kaynaklaniyordur o dedigin görüntü. Ilk hallerinde mi böyleydi amelyattan sonra? Dr.una hic sordunmu, o ne dedi?

Bebeğim benimde bugün 8. Günü ameliyatımın.. Burda bi kaç arkdaş gördüm onlara göre benimkide ayrık.. Beni izlemeye alabilirmisin

esmeraldam esmeraldam aslına bakarsan altta değiller. dr.'uma gelince, ona göre problem yok :) en son nisan'da kontrolüm vardı ama ben gitmedim. birkaç foto daha ekleyeceğim.
Dr.lara göre genelde problem yok zaten. Belki foto yapis seklinden bana öyle geldi ozaman, alttan cekmissin, bu yüzden asagida gibi gelmis olabilir bana.

ama ben bunlardan hiç memnun değilim ve n' yapacağımı da bilmiyorum. sonuçta basit bir ameliyat değil, hepinizin bildiği üzere. canım fena sıkkın :KK43:

evet belkide benim vücuduma uygun olmadı bu protezler :KK43:
Olumsuz dusunme ama olmadi doktora bir daha
evet belkide benim vücuduma uygun olmadı bu protezler :KK43:
Sikma canini sakin olmadi kendi doktoruna bir daha sor yine icin rahat etmezse baska bir doktora git sor birde sutyenli foto atarsan daha rahqt yardimci olqbilir arkadaslar ama cok uzme kendini

Bebeğimm çok güzel ve yumuşak gibi görünüyorlar sorun edilcek bir durum yok gibi

Olumsuz dusunme ama olmadi doktora bir daha

Sikma canini sakin olmadi kendi doktoruna bir daha sor yine icin rahat etmezse baska bir doktora git sor birde sutyenli foto atarsan daha rahqt yardimci olqbilir arkadaslar ama cok uzme kendini
foto atayım dedim ama bendeki sütyenlerin hiçbiri durumu düzeltmiyor. kaldı ki, sonuçta biz bu ameliyatı mutlu olmak için yaptırdık. :KK43: dediğim gibi benim durumumda olan kimse varsa çamaşır önerisi bekliyorum. kendi dr'umla konuşmak ya da başka dr'la görüşmek uzun vadede çözümler getirebilir. yeni bir ameliyat vs. şimdi yaz da geldi ama ben sokağa çıkarken n' giyeceğim diye düşünmek istemiyorum :KK43:

diğerlerinin n' kadar yumuşak olduğunu bilemiyorum. ancak yumuşaklar bence yeterince. sıkıntı keskin geçiş ve giyindiğimde oluşan görüntü.

Giyinik halini göremediğim için bişey diyemicem ama birleştirme için çoğu arkadaş pentinin slkon olanlarını alıyor.. Ben henüz sütyen kullanmaya başlamadım bakalım bende aynı sorunu yaşıcakmıyım bilemiyorum

Giyinik halini göremediğim için bişey diyemicem ama birleştirme için çoğu arkadaş pentinin slkon olanlarını alıyor.. Ben henüz sütyen kullanmaya başlamadım bakalım bende aynı sorunu yaşıcakmıyım bilemiyorum
pentinin internet sitesine baktım şimdi. ama hangisi acaba?

X