ameliyat oldum istedigim gibi olmadı :(

yudumaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
275
1
Merhaba hanımlar!

4 ay önce ameliyat oldum.. bir göğsüm digerinden daha sarkıktı.. ama doktorum diklestirmeye gerek yok dedi. itiraz ettim ama onun icin okadar iyi yorumlar vardı ki ona güvendim..
ama yinede ameliyat öncesi tekrardan belirttim ki, bir gögsüm digerinden daha sarkık. diklestirme yapmazsanız büyüttükten sonra da farklı olcak.. yok onlar toparlar kendini dedi...

simdi kontrole gittim ve bana dedi ki biri sanki daha sarkık..
günaydınnnnn!!!

evet şu anda biri daha sarkık ve doktorum beni zamanında dinleseydi tekrardan ameliyata girmeme gerek kalmazdı!

ayrıca meme uclarımı da kücülttü ama istedigim gibi olmadı. sarkık olan gögsümde meme ucu daha büyük

sizde de farklı oldu mu? yani ne bilim ..imkansız mı ikisini aynı boyutta yapmak???
ama madem vermişiz 4 milyar en azından insan estetik birsey bekler.. sırf silikonu sokmakla bitmiyor iş

Canım geçmiş olsun ikinci bir operasyona maruz bıraktığı için inan doktoruna son derece kızıyorum eğer sen mutsuzsan şu an bu ameliyat başarısız bitmiş demektir. Ve işin kötüsü sen uyarmışsın ve dinlememiş. Şimdi istemediğin bir görüntüyle başbaşa kalmışsın inan çok üzüldüm ve sinirlendim.
Biz bu ameliyata girerken her şeyi göze alıyoruz ama sonuçta güzel bir görüntü ve nihayetinde mutluyuz diyebilmek için.
Meme uçlarına da müdehale olmuş, canım ikisini aynı boyutta yapmak imkansız değil. Bende çok az asimetri farkı vardı ameliyat sabahı farketmişti doktorum yaptı onda da rahatladım hadi bu küçük bir şey, bir göğsüne başka diğer göğsüne başka cclerde protez konulup sonrasında söylemedikçe anlayayamayacağım göğüslerde gördüm. Hatta gördüğüm göğüslerin hepsi bu şekildeydi diyebilirim.
Zaten adı üzerinde estetik cerrah, sana bu estetik görüntüyü sağlamayacaksa o zaman bu kişinin başarısından şüphe ederim ben.
Bu arada doktorun kim sahi.?
Geçmiş olsun tekrardan..

öncelikle geçmiş olsun doktorun kimdi acaba ben şubatta cenk beyi düşünüyorum inşallah o değildir.
yanlış hatırlamıyor isem 2 yaş civarı bi çocuğunuz vardı sanırım ameliyat olduğunuzda onu ne zaman kucaklayabıldiniz .merak ettim benimde bebeğim var .yeni ameliyatın ücretinidemi siz vereceksiniz yoksa doktorunuz hatasını telafi edecekmı acaba.boşver eminim haklı olarak canın çok sıkkın ama sıkıldığın şey bu olsun canım allah büyük çözümsüz dertler vermesin.

canım benim geçmiş olsun öncelikle...2. bir ameliyat kötü ama en azından istediğin sonuç bu defa çıkabilir bu yüzden moralini bozma.doktorun ne dedi peki 2.ameliyat konusunda

adına gercekten cok uzuldum ve umarım ıkıncı amelıyatta ıstedıgın sonucu alırsın..
amellıyat oncesı doktorun ıyı bır olcum yapmıs olsaydı bu sonucla karsılasmazdın ımkansız degıl yanı farklı ebatlarda protezlerle o denge saglanıyo..
bende mesela hıc meme dokusu yoktu bana gore ve ıkısıde aynıydı ama doktorun yaptıgı olcum sonucu arada 25 cclık bır fark cıktı ve bunuda bırıne 350 dıgerıne 375 cc kullanarak dengeledı..
yıne memesı kılo vermekten dolayı sarkmıs arkadasıma dıklestırme yapmadan uygun ebattakı protezlerle kaybedılen hacmı gerı kazandırdı.. yanı ımkansız dıye bısey yok sadece ıyı olcum gerekıyo..

Son düzenleme:
Yani doktorunuzu o kadar uyarmışsınız. Sonucu nasıl görememiş ki. Umarım geçci bir durumdur..

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum Hemde okadar belirtmişsiniz anlatmışsınız kim bu doktor bilmek isterim Bu onun başarısızlığı ve Bunu Düzeltmek Zorunda sizde üzmeyin kendizi İnşallah 2 ci Opersyonda TAM istediğiniz gibi Olur göğüsLeriniz tekrar geçmiş olsun

oyle doktorları acıkcası bogasım gelıyo bız mı okuduk bunca sene senmı oldun doktor dıyesım gelıyo

çok geçmiş olsun
korktuğum durumlardan biridir bu :26:
inş düzelirde sıkıntınız biter
doktorunuzun ismini yazmamışsınız öğrenebilirsek iyi olucak

bende doktorunun ismini merak ettim. çok geçmiş olsun umarım sıkıntıyı en kısa zamanda giderirler.

herkes sormuş doktorun kim diye insan bir yanıt verir arkadaşım.madem bir daha yazmayacaktın hiç açmasaydın konuyu hayret bişey ya..

iyi doktorlar varsa kötü doktorlarda var.öğrenelim içimiz rahat girelim ameliyata.o muydu bu muydu diye korkmaktan iyidir.

slm.canım aynı problemleri yaşıyoruz sanırım.bende 3 ay önce dikleştirme artı silikon ameliyatı oldum bununla ilgili bir çok problem yaşadım burda konu başlığıda açtım terar ediyim.operasyon sonrası dikleştirme olduğu için sağ göğüsümn ucu 3 santime yakın büyük olmuş sol göğüsümde diğerinden daha sarkık haldeydi ve ben bu durumdan çok rahatsz olduğumu dr a dile getirdim doktorum da peki gel halledelim dedi o sırada kılınıgınde 40 dk lokal anesteziyle bu durumu halletti yada hallettiğini sandı tekrar pansuman ve ilk operasyonumun acısından kat kat fazla acı çektim ikincisinde hala komplikasyonlarını yaşıyorum.sonuç olarak yine olmadı eşit yapacağı göüs ucumu bu defada diğerinden küçük yapmışdediğin gibi o kadar ücret ödüyorsun sonuç olarak tamam mükemmel ötesi bir şey değilde en azından görsel olarak estetik bir şey bekliyor:97:

kızlar merak ettim doktoru konu sahibinin mesajlarını arattım;aylin karanlık galiba doktorun ismi..

aradım buldum rahatladım.en azından bilgi olsun hepimize

aradım buldum rahatladım.en azından bilgi olsun hepimize

ilk önce çok memnunmuş anladığımız kadarıyla mesajdan...:26:emzirme döneminin üstünden belli bi süre geçemeli bence çünkü emzirmeyi ilk bıraktığın kocaman oluyolar sonra içleri boşalıyo.. biras zaman geçince ilk formuna dönmeselerde biras biras toparlanıo gögüs.. bu geçiş dönemlerinde gögsün sekli tam belli olmadığı için zamana paralel olarak şekilde değişebilir..işh.ikinci ameliyat bekledğiğ gibi olur nedielim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…