ameliyat oldum istedigim gibi olmadı :(

ilk önce çok memnunmuş anladığımız kadarıyla mesajdan...:26:emzirme döneminin üstünden belli bi süre geçemeli bence çünkü emzirmeyi ilk bıraktığın kocaman oluyolar sonra içleri boşalıyo.. biras zaman geçince ilk formuna dönmeselerde biras biras toparlanıo gögüs.. bu geçiş dönemlerinde gögsün sekli tam belli olmadığı için zamana paralel olarak şekilde değişebilir..işh.ikinci ameliyat bekledğiğ gibi olur nedielim!!:KK74:

evet aynı görüşteyim.şu doğum ve emzirme olayları vücudumuzu ne kadar değiştiriyor.benim baya bi oldu 2,5 seneden fazla oldu emzirmeyi bırakalı ama korkularım var.sarkık memeye dikleştirme yapılmadan silikon koyarak dikleştirmeyi düşünen hekimlerde var.ya daha da sarkarsa ve ikisi eşit olmazsa diye korkuyorum hep.

evet aynı görüşteyim.şu doğum ve emzirme olayları vücudumuzu ne kadar değiştiriyor.benim baya bi oldu 2,5 seneden fazla oldu emzirmeyi bırakalı ama korkularım var.sarkık memeye dikleştirme yapılmadan silikon koyarak dikleştirmeyi düşünen hekimlerde var.ya daha da sarkarsa ve ikisi eşit olmazsa diye korkuyorum hep.

canım benim de üstünden baya zaman gecti...çok sarkma durumu yok ..ama tabi yinede deri esnek oluyo..genç kızkenki gibi diri diri diil.. doktorumla konuştum ben onu hiç emzirmemiş birinde çok daha dik olyo normalde dedi...ama aşırı sarkma olmadığı için bende dikleştirmeye gerek görmedi mesala..ama ikinci doğumdan sonra bi toparlama olabilir duruma göre bakarız dedi...ee zaten silikon olsa da olmasa da ikinci doğumda da deformasyon olacak...git gel bizim ömrümüz doktorlarda gecicek herhalde!!!:KK4:erkekler ne rahat oohhh kilo,meme,selülit...vs dertleri yokk!!!:KK59:kadın olmak zor...

canım sende doktorla birebir görüştüğünde sorarsın herseyi...iiçin daha da rahat olur...sevgiler!!:nazar:

Valla canım bende iki çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmı gitmişti,hiç doku yoktu,altta vardı.Sadece silikon operasyonuyla gayette güzel oldu,hiçte sarkık bir görüntü yok,aksine sütyen takmış gibi duruyor,çıplakken bile.Artık gece sırt dekolteli elbiselerin altından sütyen takmıyorum,gayet diri,dolu dolu bir gögüs dekoltesi veriyorum...Ama tabi eger sende sarkıklık fazlaysa dikleştirme gerekebilir.Birkaç doktora git ama,eger hepsi dikleştirme yapılmalı derse o zaman yapılması lazım demekki.

Valla canım bende iki çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmı gitmişti,hiç doku yoktu,altta vardı.Sadece silikon operasyonuyla gayette güzel oldu,hiçte sarkık bir görüntü yok,aksine sütyen takmış gibi duruyor,çıplakken bile.Artık gece sırt dekolteli elbiselerin altından sütyen takmıyorum,gayet diri,dolu dolu bir gögüs dekoltesi veriyorum...Ama tabi eger sende sarkıklık fazlaysa dikleştirme gerekebilir.Birkaç doktora git ama,eger hepsi dikleştirme yapılmalı derse o zaman yapılması lazım demekki.

umarım dikleştirmeye gerek kalmaz.bildiğim kadarıyla lolipop yöntemiyle yapılıyor ve daha çok iz kalıyor.ama gerekiyorsa tabi ki yapılmalı.önemli olan son durumdan memnun olmam.

umarım dikleştirmeye gerek kalmaz.bildiğim kadarıyla lolipop yöntemiyle yapılıyor ve daha çok iz kalıyor.ama gerekiyorsa tabi ki yapılmalı.önemli olan son durumdan memnun olmam.

Evet canım,lolipop yöntemi oluyor,meme ucun tamamen kesiliyor ve meme ucundan aşşagıya dogru bir çizgi iniyor,ama dikleştirme yapılırsa protezde meme ucundan konur,meme altından iz olmaz.Bencede önemli olan ameliyat sonrası menmun olman.Dikleştirme şartsa yaptır tabi,bir iki sene sonrada dikleştirme ameliyatı olan gerekir,aynı ameliyatta hepsini hallet bence.:94:

forumandoktor adını yazıp kötülemek istemiyorum.. cünkü cooook memnun müşterileri var...simdi ben bu doktor desem hepiniz o doktora gitmekten cekinebilrsnz.buida haksızlk olur cunu normalde işini iyi yapan biri sanırım-burdaki yorumlara bakılırsa

canım öncelikle geçmiş olsun inş 2. operasyonda istediğin gibi olur ama şunuda belirtmek isterim nasıl iyi bir operasyonu yapan doktoru burada sölüyorsak gurur duyuyorsak doktorumuzla, işini iyi yapmayan hele hele devalarca uyarmana rağmen kendi bildiğini yapan ve seni 2. bir operasyona mecbur kılan bir hekimide buradan insanlarla paylaşman lazım diye düşünüyorum.

Üzme kendini canım telafisi olmayan bir şey değil sürekli olumsuzlukları düşünüp gerilme..

X