- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
izliyorumbeni de izler misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izliyorumbeni de izler misiniz ?
Cnm nasılsın .ameliyat nasil gecti.bende pazartrsi 16 kasımda olacagim ins.Huhuu kızlar haftaya bugün bu saatlerde ameliyatım olmuş bitmiş olucak inşallah:))heyecan dorukta
Cuma günü canım ameliyatim son 1 günCnm nasılsın .ameliyat nasil gecti.bende pazartrsi 16 kasımda olacagim ins.
Allah kolaylik versin cnm . şimdiden gecmis olsun..Cuma günü canım ameliyatim son 1 gün
Ayyy canım yaa nasıl heyecanınsındır şimdi...Bende bugün yatışımı yaptırıp geldimm yarin ögleden sonra ameliayt oluyorum 350 cc ye karar verdik
Hadi hayırlısı. Hangi il cnmBende bugün yatışımı yaptırıp geldimm yarin ögleden sonra ameliayt oluyorum 350 cc ye karar verdik
İzmir canımHadi hayırlısı. Hangi il cnm
Ayyy hiç sorma yerimde duramıyorum:)Ayyy canım yaa nasıl heyecanınsındır şimdi...
Enn tatlı heyecanAyyy hiç sorma yerimde duramıyorum:)
Hazırladım canım:)11 de hastanede olucam 12 buçuk 1 gibi girerim sanırımEnn tatlı heyecan
Valizini falan hazırladın mı... Kacta giriyosun ameliyata
Sagol canım Allah razı olsun..haberdar edicem mutlakaYaa inşallah allahım sorunsuz bi ameliyat ve süreç nasıl etsinn... Senin için dua edicem.. Yarın mutlaka kendini iyi hissettiğinde haberdar et bizleri.. Bekliyorum
Sen ne yaptın buarada karar verdinmiSagol canım Allah razı olsun..haberdar edicem mutlaka
Doktorla mailleştim Bakalım haftaya randevu ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum il dışı olduğu için izin problem oluyoSen ne yaptın buarada karar verdinmi
Canım insallah ağrısız sızısız musmutlu bi sürecin olur simdiden hayırlı olsun uyandığında baskı ağrı olursa sakın endişelenme bi kac gune geciyo zatenHazırladım canım:)11 de hastanede olucam 12 buçuk 1 gibi girerim sanırım
Tmm canım cok sagol düşündüğün icin zaten korkudan ölcem ya cok paniğim ben bu gece uyku yok bana:)Canım callah ağrısız sızısız musmutlu bi sürecin olur simdiden hayırlı olsun uyandığında baskı ağrı olursa sakın endişelenme bi kac gune geciyo zaten
Ben 10 gundur uyumuyorum yaaa (Tmm canım cok sagol düşündüğün icin zaten korkudan ölcem ya cok paniğim ben bu gece uyku yok bana:)