Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Arkadaşlar istanbulda iyi bi dr tavsiye eder misiniz?? Şu an ameliyat fiyatları ortalama nedir :/
Fatih Dağdelen. Çok iyidir tavsiye ederim ben 5 yıl önce yaptırdım ve hiç sorun yaşamadım. Sadece dr biraz pahalı. Benim zamanımda bağdat caddesinde kliniği vardı ama şimdi kendi hastanesi var nişantaşında.

Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayıdüşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn :KK43:

Hanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayıdüşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn :KK43:
canım öncelikle yeni nesil silikonlar emzirmeye sorun teşkil etmior ama yakın zamanda hamilelik düşünüorsn tabii ki doğurdukan sonra yaptır. devlet hastanesinde silikon artık takılmıor diye biliorum

canım öncelikle yeni nesil silikonlar emzirmeye sorun teşkil etmior ama yakın zamanda hamilelik düşünüorsn tabii ki doğurdukan sonra yaptır. devlet hastanesinde silikon artık takılmıor diye biliorum

Ben diklestirme dusunuyorum.silikon degil.yeterince buyuk zaten.diklestirmede pay birakiyolar diye duymustum :/

Bu cevaplar tamamen kişiye göre değişir canım. Ne bileyim benim göğüs kafesim seninkinden büyükse aynı olmaz tabi. Ben Baki Çokneşeli’yi öneririm canım. Bol şans :)

arkadaslar 10 temmuzda afyon devlet hastanesinde dr. turker üstün e meme buyutme ameliyati oldum.cok basarili gecti.bug7n 3. gunum ufak tefek işleri kendim hallediyirum.bana Mentor marka 200 cc yuvarlak moderate plus silikon koyuldu.dual plan uygulandi.cok az sisim var.odem yok denecek kadar az.siddetle devlet hastanesi tavsiye ederim hatta yakinsaniz afyon devlet hastanesi türker üstün tercih edin.doktorlarin hicbir ticari kaygilari yok.cok memnun kalicaksin8z.
canım çok geçmiş olsun öncelikle bende afyondayım. devlet hastsnesine gidip bi fikir almak istiyodum ama açıkcası güvenemiyorum bilmiyorum .. pazartesi günü gidip türker beyle görüşmeye karar verdim senin bu mesajını görünce.. lütfen beni gelişmelerden haberdar edermisin canım

Canım Volkan hoca, hem damla hem de yuvarlak takan bi Dr. Hastasının vücuduna göre karar veriyor. Benim en önem verdiğim noktalardan biri de buydu. Çünkü bazı Dr lar sadece damla yakıyor :KK66: bana ameliyatta 325 cc/ yuvarlak/ high profil takmış. Iyi ki de takmış, çok güZel oldu :KK66:
Canım banada doktor 250 cc dedii ama ankarada da bikac doktorla görüşmeyi düşünüyorum. Beni izlermisin 325 büyüklüğünü merak ettim :KK43:

Canım banada doktor 250 cc dedii ama ankarada da bikac doktorla görüşmeyi düşünüyorum. Beni izlermisin 325 büyüklüğünü merak ettim :KK43:
Canım 325 cc nin büyüklüğü her kişide farklı olur . Mesela benim hiç dokum yoktu, bu yüzden bu ölçü normal dolu dolu 1 avuç meme gibi oldu. Ama dokusu olan birinde kocaman durur. Bireysel farklılıkları da gözet .

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Bayanlar bende bugun doktora gittim. 16 kasimda insallah ameliyat olacagim.doktorum 250-275 cc yeterli dedi.forumda bayanlar 350 cc den asagi taktirmayin demişti.hic estetikli bayan gormedim de.Yardimci olabilir misiniz.

Geçmiş olsun canım :KK66: bana da aynı ölçü takıldı . Küçülme olmadı ben de, tam tersi sanki protez kasın baskısından kurtulup kendini göstermeye başladı :KK66:
Yaa kizlar ben bugun doktora gittim 250 cc dedi.bende en az 300 cc olsun dedim.oyle cook buyuk olsun istemiyorum ama olmuskende biraz buyuk olsun tabi.sizin foto varsa gorebilir miyim

Yaa kizlar ben bugun doktora gittim 250 cc dedi.bende en az 300 cc olsun dedim.oyle cook buyuk olsun istemiyorum ama olmuskende biraz buyuk olsun tabi.sizin foto varsa gorebilir miyim
Izliyorum canım. Ama cc varolan dokuya göre değişir . Mesela bana 325 takıldı ama hiç dokum yoktu, bir avuç meme oldu :KK66: dokusu olan birinde aynı cc 400,500 gibi durur.

Bende gecen hafta Alper Tuncel'e meme protezi değişimi yaptırdım,10 yıl önce ilk protezlerimi de o takmıştı,bir yıl sagdım oğlum emmediği için deforme oldu biraz,biraz da büyüttürmek istedim,325 cc high profile taktırdım,birden fazla büyük geldi gözüme,bı ölçülerde protezi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var:KK39:

Bende gecen hafta Alper Tuncel'e meme protezi değişimi yaptırdım,10 yıl önce ilk protezlerimi de o takmıştı,bir yıl sagdım oğlum emmediği için deforme oldu biraz,biraz da büyüttürmek istedim,325 cc high profile taktırdım,birden fazla büyük geldi gözüme,bı ölçülerde protezi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var:KK39:
Canım fotoğrafını görürsek daha sağlıklı yorum yapabiliriz çünkü kilo boya göre degisiyo cc duruşları

Bayanlar hangi sporcu sutyeni kac beden alacagim.medicallerde yokmis burada.doktorun adidas al dedi ama buradaki bayanlar fila ve ayyildiz tavsiye ediyor.bende fila yi begendim.internetten siparis mi versem.

X