- 24 Ekim 2015
- 136
- 125
- 42
Kendime gelir gelmez yazıcam sizeBen 10 gundur uyumuyorum yaaa (
Sanada simdiden gecmis olsun cnm.bizi haberdar et lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime gelir gelmez yazıcam sizeBen 10 gundur uyumuyorum yaaa (
Sanada simdiden gecmis olsun cnm.bizi haberdar et lütfen :)
İnşallah herşey tam istediğin gibi olur:)Kendime gelir gelmez yazıcam size
İnsallah canım sagolİnşallah herşey tam istediğin gibi olur:)
Allah yardımcın olsun canım. Mis gibi uyu uyan çok güzel sonuçlar al inşallah.Kendime gelir gelmez yazıcam size
Cnmm kendine geldin mi.ameliyt nasil gecti.agri varmi.ayyyy bende pazartesi olacagim ama coooook korkuyorum yaaaaKendime gelir gelmez yazıcam size
Cnmm kendine geldin mi.ameliyt nasil gecti.agri varmi.ayyyy bende pazartesi olacagim ama coooook korkuyorum yaaaa
korkmayin kizlar olup bitiyor inanin .. ilk gunler zor gibi oluyor ama sonra kendindje memeli gibi hissediyor insan benimde cok yeni ama keyif almaya basladim halimden
Canım iyiyim şükür ilk uyandıgimda cok agrim vardi igne yaptılar geçti..hiç korkmaCnmm kendine geldin mi.ameliyt nasil gecti.agri varmi.ayyyy bende pazartesi olacagim ama coooook korkuyorum yaaaa
ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)kızlar manyak oldum bu meme büyütme ameliyatı yüzünden bu hafta naci çelik, salih emre üregen, ve ali murat akkuştan randevu aldım üç ayrı doktorla yüz yüze görüşüp hem kafamdakileri sorup hem de fiyat alıcam artık hangisi ikna ederse beni ameliyat günü alıp eve dönücem bu süreçte bu doktorlar hakkında fikri olan varsa yönlendirirse çok sevinirim ne zor işmiş yahu kafamda deli sorularrr:)))
Çok geçmiş olsun . Ağrı sızı durumları nasıl ? Kas altıydı sanırım..Canım iyiyim şükür ilk uyandıgimda cok agrim vardi igne yaptılar geçti..hiç korkma
Bebeğiiiimmm geçmiş gitmiş olsunnn sanada tombul tombul cicişler kalsın :-* hastanedemisin bu geceCanım iyiyim şükür ilk uyandıgimda cok agrim vardi igne yaptılar geçti..hiç korkma
beni de izler misin canımCanım 325 cc nin büyüklüğü her kişide farklı olur . Mesela benim hiç dokum yoktu, bu yüzden bu ölçü normal dolu dolu 1 avuç meme gibi oldu. Ama dokusu olan birinde kocaman durur. Bireysel farklılıkları da gözet .
beni izlemeye alır mısın canımAmeliyat tarihim: 22 Agustos 2015
Doktorum: Kamran Efendioğlu
300 cc yuvarlak high profil natrelle takıldı.
Şimdilik memnunum büyüklükte bi sıkıntı yok, gayet dolgunlar.
beni izlemeye alır mısın canım ? bana da 325 dendi ve meme dokum resimdeki gibi.Aynen bende senin gibi düşünüyodum forumu okumadan önce, şimdi 325 yuvarlak high profil takılacak hatta olursa daha büyüğü olsun bile dedim :))) kilom 43 bana sorarsan 300 den aşağı olmasın çünkü sizer koydu bana 325 ve 275 li kesinlikle 325 daha güzel durdu, bide benim dokumda çok yok öyle
Evet canım kas altı agrım ilk uyandigimda cok fazlaydi igneyle hemen kesildi iyiyim suandaposkapost: 43538280 .!.:Çok geçmiş olsun . Ağrı sızı durumları nasıl ? Kas altıydı sanırım..
Geçmişler olsun canım Biraz ağrın baskın olacak kollarını oynatamicaksin istedigin gibi bi süre ama bi hafta sonra yeniden doğmuş gibi memeli olmayı kutlucaksınEvet canım kas altı agrım ilk uyandigimda cok fazlaydi igneyle hemen kesildi iyiyim suanda
Canımmm cok sagoll evet hacicoloz .!.:Bebeğiiiimmm geçmiş gitmiş olsunnn sanada tombul tombul cicişler kalsın :-* hastanedemisin bu gece
Çok sagol canım öyle aman aman agrım yok cok şükür ama baskı cok cokk mutluyum ama şuan bile:)Geçmişler olsun canım Biraz ağrın baskın olacak kollarını oynatamicaksin istedigin gibi bi süre ama bi hafta sonra yeniden doğmuş gibi memeli olmayı kutlucaksın
ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)
İzliyorum canım.beni de izler misin canım