Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

kızlar manyak oldum bu meme büyütme ameliyatı yüzünden bu hafta naci çelik, salih emre üregen, ve ali murat akkuştan randevu aldım üç ayrı doktorla yüz yüze görüşüp hem kafamdakileri sorup hem de fiyat alıcam artık hangisi ikna ederse beni ameliyat günü alıp eve dönücem bu süreçte bu doktorlar hakkında fikri olan varsa yönlendirirse çok sevinirim ne zor işmiş yahu kafamda deli sorularrr:)))
ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)

Aynen bende senin gibi düşünüyodum forumu okumadan önce, şimdi 325 yuvarlak high profil takılacak hatta olursa daha büyüğü olsun bile dedim :))) kilom 43 bana sorarsan 300 den aşağı olmasın çünkü sizer koydu bana 325 ve 275 li kesinlikle 325 daha güzel durdu, bide benim dokumda çok yok öyle
beni izlemeye alır mısın canım ? bana da 325 dendi ve meme dokum resimdeki gibi.

cicoloz .!.:
Bebeğiiiimmm geçmiş gitmiş olsunnn sanada tombul tombul cicişler kalsın :-) :-) :-* hastanedemisin bu gece
Canımmm cok sagoll evet ha
Geçmişler olsun canım:KK36: Biraz ağrın baskın olacak kollarını oynatamicaksin istedigin gibi bi süre ama bi hafta sonra yeniden doğmuş gibi memeli olmayı kutlucaksın:-):KK9:
Çok sagol canım öyle aman aman agrım yok cok şükür ama baskı cok cokk mutluyum ama şuan bile:)

ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)

ben ameliyat olmaktan iyice korktum çünkü tübüler meme dedikleri bir türe benziyormuş benim ki bu yüzden yuvarlak silikon koyup bir de meme başımın küçültülmesi gerekiyormuş meme başı küçültülmesini istemiyorum:KK43:( çok moralim bozuk yarın 2 randevum daha var hala karar veremedim

X