Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Dün ögleden sonra oldum canım bu aksam taburcu oldum sargılarım ve direnlerim pazartesi çıkıcak
Baya kalıyomuş drenler de zor olur. Onlar cıkınca cok rahatlayacaksın. Kaç cc takıldı high profil dimi. Drenler cıkınca bi foto koyarsın seninkileri merak ediodum güzel olmuştur kesin

Offff nasıl dayancam pazartesiye kadar bilmiyorum yatamıyorum oturamıyorum gögüslerim yanıyo sanki normalmi bu
Evet hepsi cok normal drenlerde neden oluyor buna mecbursun dayanmaya düşünmemeye calış en rahat pozisyonunu bulmaya calış uyumaya calış bol su iç ödem başlıcak baskı hissi artabilir 1 haftadan sonra baya bi rahatlamış olcaksın

Kizla
Evet hepsi cok normal drenlerde neden oluyor buna mecbursun dayanmaya düşünmemeye calış en rahat pozisyonunu bulmaya calış uyumaya calış bol su iç ödem başlıcak baskı hissi artabilir 1 haftadan sonra baya bi rahatlamış olcaksın
Kızlar protez büyüklüğüyle ağrı doğru orantılımı.. Yani cc büyüdükçe ağrı daha fazla mi oluyo

Ameliyat 43558529, member: 374755"]Hem de nasil heyecann korku bir arada.
Sen nasil oldun cnm.[/QUOTE]
Ameliyat saat kaçta senin...ben biraz daha iyiyim bugün ama kalkamıyorum bide diren var cok rahatsız ediyo yarın o çıkınca daha iyi olurum insallah..daha memelerimi goremedim bile

Ameliyat 43558529, member: 374755"]Hem de nasil heyecann korku bir arada.
Sen nasil oldun cnm.
Ameliyat saat kaçta senin...ben biraz daha iyiyim bugün ama kalkamıyorum bide diren var cok rahatsız ediyo yarın o çıkınca daha iyi olurum insallah..daha memelerimi goremedim bile[/QUOTE]

Canım çok sevindim iyi olmana. Darısı başımıza inşallah benim de son 6 gün. Çook korkuyorum :KK43:((

Ameliyat saat kaçta senin...ben biraz daha iyiyim bugün ama kalkamıyorum bide diren var cok rahatsız ediyo yarın o çıkınca daha iyi olurum insallah..daha memelerimi goremedim bile

Canım çok sevindim iyi olmana. Darısı başımıza inşallah benim de son 6 gün. Çook korkuyorum :KK43:(([/QUOTE]
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım valla ameliyattan korkmada sonrası berbat yani

ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)

ben naci çelik, berker büyükgüral, ali murat akkuşla görüştüm, önümüzdeki hafta tuğrul turan ve salih emre üregenle görüşücem doktor ismi duymayayım birini övmesinler hemen araştırma koyuluyorum ve randevu almaya çalışıyorum hatta berker bey bana obsesif olmuşsun artık araştırmaktan dedi ben haftaya kararımı vericem artık şu anda açıkçası bilmiyorum gözüm kapalı olabilirim diyecek kadar hiç bir doktor ikna edemedi beni:KK43:

Valla ben biyandan cok mutluyum biyandan acı cekiyorum direnler nasıl cıkcak onu düşünüyorum karmakarışıgım yani:))
Ohoo o kolay iş minnoşun konusunda görmüştüm çıktığını farketmemiş bile :-) :-) sen ondan hiiç korkma canım evdesin dimi şimdi

X