- 15 Kasım 2014
- 1.251
- 1.604
Ay amelyat oldun mu sen ya cok geçmiş olsun kusura bakma kaçırmışım kaçıncı günün buOfff kızlaarrr ben ölcem agrıdan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay amelyat oldun mu sen ya cok geçmiş olsun kusura bakma kaçırmışım kaçıncı günün buOfff kızlaarrr ben ölcem agrıdan ya
Dün ögleden sonra oldum canım bu aksam taburcu oldum sargılarım ve direnlerim pazartesi çıkıcakAy amelyat oldun mu sen ya cok geçmiş olsun kusura bakma kaçırmışım kaçıncı günün bu
Baya kalıyomuş drenler de zor olur. Onlar cıkınca cok rahatlayacaksın. Kaç cc takıldı high profil dimi. Drenler cıkınca bi foto koyarsın seninkileri merak ediodum güzel olmuştur kesinDün ögleden sonra oldum canım bu aksam taburcu oldum sargılarım ve direnlerim pazartesi çıkıcak
İlk 4 gün çok zor canım.Sık dişini,geçecek yakında.Offf kızlaarrr ben ölcem agrıdan ya
350 cc canım evet high profil atarım pazartesi fotoBaya kalıyomuş drenler de zor olur. Onlar cıkınca cok rahatlayacaksın. Kaç cc takıldı high profil dimi. Drenler cıkınca bi foto koyarsın seninkileri merak ediodum güzel olmuştur kesin
Kesik kesik yavaş öksür göğsünü tutarak canın yanar yoksa aynen bikaç gün dişini sık drenlerin cıktıgı gün cok rahatlıcaksın dayan biraz sonu mutlulukYa bide öksürük başladı cok canım yanıyo öksürürken dikişlere bisey olurmuki
Evet hepsi cok normal drenlerde neden oluyor buna mecbursun dayanmaya düşünmemeye calış en rahat pozisyonunu bulmaya calış uyumaya calış bol su iç ödem başlıcak baskı hissi artabilir 1 haftadan sonra baya bi rahatlamış olcaksınOffff nasıl dayancam pazartesiye kadar bilmiyorum yatamıyorum oturamıyorum gögüslerim yanıyo sanki normalmi bu
Kızlar protez büyüklüğüyle ağrı doğru orantılımı.. Yani cc büyüdükçe ağrı daha fazla mi oluyoEvet hepsi cok normal drenlerde neden oluyor buna mecbursun dayanmaya düşünmemeye calış en rahat pozisyonunu bulmaya calış uyumaya calış bol su iç ödem başlıcak baskı hissi artabilir 1 haftadan sonra baya bi rahatlamış olcaksın
Aynen öyle büyük protezin derdide büyük oluyor :)Kizla
Kızlar protez büyüklüğüyle ağrı doğru orantılımı.. Yani cc büyüdükçe ağrı daha fazla mi oluyo
Valla ben biyandan cok mutluyum biyandan acı cekiyorum direnler nasıl cıkcak onu düşünüyorum karmakarışıgım yani:))Hery sen nasılsın seen teze memeli unzile178
Hem de nasil heyecann korku bir arada.bozkurt_02 nasılsın canım heyecan varmı
Ameliyat saat kaçta senin...ben biraz daha iyiyim bugün ama kalkamıyorum bide diren var cok rahatsız ediyo yarın o çıkınca daha iyi olurum insallah..daha memelerimi goremedim bile[/QUOTE]Ameliyat 43558529, member: 374755"]Hem de nasil heyecann korku bir arada.
Sen nasil oldun cnm.
Ameliyat saat kaçta senin...ben biraz daha iyiyim bugün ama kalkamıyorum bide diren var cok rahatsız ediyo yarın o çıkınca daha iyi olurum insallah..daha memelerimi goremedim bile
ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)
Ohoo o kolay iş minnoşun konusunda görmüştüm çıktığını farketmemiş bile sen ondan hiiç korkma canım evdesin dimi şimdiValla ben biyandan cok mutluyum biyandan acı cekiyorum direnler nasıl cıkcak onu düşünüyorum karmakarışıgım yani:))