Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Canım Dr da estetiğin mevsimi yoktur demişti.Sadece kışın kalın kıyafetlerle kamufle etmek daha kolay demişti.Acaba sıcakta enfeksiyon gibi riskler artıyor mudur?konu açiim bakalım nasıl yorumlar gelecek? :KK66:
Güzel bakarsan sanmam enfeksiyon olmaz.sonuçta herkes kışın yaptırmıyor.yazında yaptıran çok kişi var ama yinede konu aç hepimiz net bilgi ediniriz birebir yaşayanlardan

gecmis olsun anestezinin tansiyona etkisi cok agri kesici aninda kesiyo siddetli sancilari diren takildimi?

Kızlar ben Volkan Tayfur ile görüştüm ve kendisinde karar kıldım.Tamam aradığım doktor bu dedim.bana yaptığı memelerin önce ve sonrasını gösterdi, çok beğendim.Ama burada yaptıran 2 arkadaşımın biri mister81 biri libra72, sonuçları da muhteşem.Ben zaten kararsız bir insanım.Gidip onların doktorlarıyla da görüşmek istiyorum.Ama kendimi tanıyorum.Aaa bunlar da çok iyiymiş diicem ve iyice kararsız olacağım.Zaten çok zor alabildim bı kararı.HİÇ KAFAMI KARIŞTIRMASAM MI?

aaayy benim gibi işteee :KK70: her görüştüğüm doktora yaa ne kadar mantıklı konuşuyo çok güven veriyo diyorum:KK70: napıcaz biz böyleeee

Kızlar ben Volkan Tayfur ile görüştüm ve kendisinde karar kıldım.Tamam aradığım doktor bu dedim.bana yaptığı memelerin önce ve sonrasını gösterdi, çok beğendim.Ama burada yaptıran 2 arkadaşımın biri mister81 biri libra72, sonuçları da muhteşem.Ben zaten kararsız bir insanım.Gidip onların doktorlarıyla da görüşmek istiyorum.Ama kendimi tanıyorum.Aaa bunlar da çok iyiymiş diicem ve iyice kararsız olacağım.Zaten çok zor alabildim bı kararı.HİÇ KAFAMI KARIŞTIRMASAM MI?
Teşekkür ederim canım:)ben 4-5 sene öncesinden beri yorumları okuyordum.o zamanlar ferruh beyle ilgili birçok yorum okudum.koltuk altı yapması,yaptıranların çok memnun olması gibi.o dönemde eşimi ikna edemiyordum ama ben doktorumu buldum,tamam dediğin anda gidip yaptırıcam diyordum.seneler sonra eşimi ikna etmeyi başardım

Teşekkür ederim canım:)ben 4-5 sene öncesinden beri yorumları okuyordum.o zamanlar ferruh beyle ilgili birçok yorum okudum.koltuk altı yapması,yaptıranların çok memnun olması gibi.o dönemde eşimi ikna edemiyordum ama ben doktorumu buldum,tamam dediğin anda gidip yaptırıcam diyordum.seneler sonra eşimi ikna etmeyi başardım
Eşinin amelyattan sonraki tepkisi neydi cnm, merak ettim. Aynı şeyleri bende yaşadığım için soruruyorum. Amelyattan sonra ben mutluluğumu okadar hissettirmişimki, eşim bukadar mutlu olacağını bilseydim, daha önceden olmanı isterdim diye tepki aldım. Neyseki geç oldu ama güç olmadı :KK66:

Eşinin amelyattan sonraki tepkisi neydi cnm, merak ettim. Aynı şeyleri bende yaşadığım için soruruyorum. Amelyattan sonra ben mutluluğumu okadar hissettirmişimki, eşim bukadar mutlu olacağını bilseydim, daha önceden olmanı isterdim diye tepki aldım. Neyseki geç oldu ama güç olmadı :KK66:

eşim ameliyata girerken bile beni vazgeçirmek için uğraştı:)paranın yarısını ödemiştik,o bile umrunda değildi.yanarsa yansın diyordu.sonrasında da ve hala bana hep sen mutlu olduğun için mutluyum ama eski halini tercih ederim diyor.ama çok takıntılıdır doğallık konusunda.hani silikon olduğu belli olacak birşey olsa burnumdan getirirdi.en azından olabilecek en güzel şekilde oldu,çok güzel görünüyorlar,sadece biraz daha küçük olmalarını isterdim diyor.

Kızlar ameliyattan sonra hapşırırken sorun yaşayan varmı. Hapşıracağım zaman korkuyorum bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi.

Kızlar ameliyattan sonra hapşırırken sorun yaşayan varmı. Hapşıracağım zaman korkuyorum bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi.
Evet hapsuramiosunki ilk zamanlar 4.gun zar zor hapsurdum oda hapsururken agri yapti o an :)

Ben narkozdan dolayı öksürüyordum, cidden çok zor oluyordu, memelerim patlayacak gibi.. Kuvvetli bir hapşırmam olmadı sanırım hatırlamıyorum.

merhaba bayanlar bişi merak ediyorum. göğüs altından mı yoksa kol altından mı opr gerçekleşiyor. kol altı olan arkadaşlar var mı iz kalıyormu? yada göğüs altı daha mı iyi sonuçta görünmeyen yer? bilgi verir msiniz?

merhaba bayanlar bişi merak ediyorum. göğüs altından mı yoksa kol altından mı opr gerçekleşiyor. kol altı olan arkadaşlar var mı iz kalıyormu? yada göğüs altı daha mı iyi sonuçta görünmeyen yer? bilgi verir msiniz?
Canım ben de Haziran'da olacağım inşallah.Koltuk altı kesisiyle olmayı düşünüyorum .benim hiç aklımda yoktu, meme altı kesisi düşünürken , doktorum koltukaltı yöntemini önerdi.iz olmayacağını belirtti.tabi bu yöntem uzmanlık isteyen bir yöntem.iyi bir doktor bulmak lazım.

X