How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

amelıyat kaydı

Çıkmaz korkma ilerde gideceğin Dr görür sadece Jinekoloji diye pc deki.listede eski kaydını aynı hastaneye gidersen tabi
ailen ogrenemez
Özel sigorta degilki her işlemi fatura edip adrese yollayalim Sgk ödüyor

Valla ALlah korusun bütün herkes dikkat eder artık e nabıza bakar
Yazık günah sana değdimi tüm yaşadıklarına hiçbir erkek değmez ailen senin tırnağına zarar gelsin istemez senin ailene bunu yapmaya hakkın yok
Kürtaj sanırım rahim yırtılması dedin sonra akıllı kişiler çıkınca geri vites yaptın

Özelse de devletse de çıkmaz , senin sağlık kayıtlarının gizliliğinden sorumlu sonuçta ameliyat olduğun yer. Çıkmaz yani rahat ol , sadece ailenle birlikte gitme doktora. Herhangi bir doktor muayene esnasında görebilir ve yanında ailenden biri varsa özel bir durum olmadığını düşünerek bahsedebilir. Başka türlü öğrenemez kimse için rahat olsun

E nabıza senin onayın olmadan giremez kimse , kolay mı öyle başkasının e nabız bilgilerine bakmak, e devlet şifresi falan gerekiyor. O da olmadı telefona şifre gidiyor unutunca.

muayene ıslemı gerektıren bısey degıl.hastane kaydında cıkması sıkıntı degıl sıgorta karsılıyor amleıyatı bunu bı sekılde gorebılırler mı sıgortadan yada nasıl
E nabiz diye bisey var gittigin butun muayeneler aldigin ilaclar yaptirdigin tahliller çıkıyor belki ordan gorebilirler

Ozel hastaneye gidip de tum masraflar babanin sigortasindan karsilandiysa bal gibi de cikar.
Halti yiyen sevgilin odeseydi ya marifetini hey Allahim ya

Rahim yırtılması ayağını geç bir kere buradaki kadınlar senin zannettiğin gibi salak değil, Aksine seni deşerek çözerler en dahi psikologun bile çözemediklerini...

Belli ki ya zar diktirdin ya kürtaj oldun her ne ise artık, ailen geçmiş dökümanları kurcalarsa evet çıkar ortaya kızım ne yapmış diye değil sigorta müdürlüğünden istenen herhangi bir geçmişe dair işlem seni çok rahatlıkla ele verir...

Madem bu olay oldu, sevgilin neden karşılamadı? Özel bir hastanede çözebilirdiniz şimdide tutuşmazdın böyle...

yav hanımlar size ne? velev ki kürtaj? size ne? taşlamak için derdi başını aşmış bir hemcins mi arıyorsunuz? konu sahibi bambaşka bir şey sormuş. niye üzerine gidiyorsunuz? onun sorusunu ben de merak etmiştim bir türlü adam akıllı yanıt gelmemiş. kürtaj mı oldun sen bakayım???? kötü kadın kaka kadın demeye ne zaman başlayabileceğiz diye bekler olmuşsunuz yapmayın etmeyin. kürtaj ise de onun bedeni onun kararı. 10 haftaya kadar yasal. onun inancı onun vicdanı onun sosyal-kültürel yapısı. size ne? soruyu bilen yanıtlasın cidden merak ettim. nasıl öğrenilebilir?

yav hanımlar size ne? velev ki kürtaj? size ne? taşlamak için derdi başını aşmış bir hemcins mi arıyorsunuz? konu sahibi bambaşka bir şey sormuş. niye üzerine gidiyorsunuz? onun sorusunu ben de merak etmiştim bir türlü adam akıllı yanıt gelmemiş. kürtaj mı oldun sen bakayım???? kötü kadın kaka kadın demeye ne zaman başlayabileceğiz diye bekler olmuşsunuz yapmayın etmeyin. kürtaj ise de onun bedeni onun kararı. 10 haftaya kadar yasal. onun inancı onun vicdanı onun sosyal-kültürel yapısı. size ne? soruyu bilen yanıtlasın cidden merak ettim. nasıl öğrenilebilir?

Bu durumdan elbette bize ne, fakat kalkıpta rahim yırtılması diye burada insanları kandırmaya kalkışırsa olay bize ne boyutunu aşar.

E-nabız e-devlet vs. Buralardan öğrenemez çünkü bu bahsettikleriniz şifreli işlem yapılan sayfalar ve kişiye özel...

Herhangi bir sebepten ötürü sgk dan döküm almak gerekirse ortaya çıkar evet çünkü babasının sigortasından faydalanıyor. Sadece sigorta kurumundan alınan dökümlerden çıkabilir...

Ama böyle bir şey için döküm alsada senin operasyonunu bilmediği için tırım tırım aramayacağından fark edeceğini zannetmiyorum...

Neden kürtaj mı diyenlere kızıyorsun ki kürtaj yaptırmak ayıp bişey mi? İnsanlar senin iyiliğini düşünüp yardımcı olmaya çalışıyor

Sağlığın ayıbı olmaz diye düşünüyorum. E madem ayıp değil, o zaman saklamaya gerek de yok. Zaten aileye soyleyemeyecek kadar ayıp şeylere de bulaşmamalı insan.
Rahim yirtigi nedir haberiniz var mı? Aşılama yapılırken doktor spekulum taktı, buna rağmen kızlık zarın hiç yirtilmadi dedi. Tekrar ediyorum, spekulum. Siz ilişkide nasıl rahim yirtigi oluşturmayı basardiniz? Bana kürtaj gibi geliyor nedense. Inşallah sorunsuz şekilde sağlığınıza kavusursunuz ve bir daha ailenizden gizlemeniz gereken birsey gelmez başınıza
ya kürtaj ya erken doğum bence de.

İlk iliskide sıkça rastlanan, normal bir durum degil bu. İlk beraberliklerde partner bunun bilinciyle daha nazik davranmali. 20 30 yillik acıyı bir gecede ustunuzden cikarip, sizi ameliyatlik eden adamdan hayir gelmez.
çünkü doğru değil.
rahim yırtılması doğumla alakalı bir komplikasyon.

elin oğluyla babadan gizli halt ye.
gariban, her şeyden habersiz baba, kızının masrafını ödesin. babayı iki kere kandırmak, enayi yerine koymak bu.

Rahim yırtığı Cinsel ilişki nedeniyle olmuşsa aileden saklıyor.
Ama elbet ortaya çıkar, devlet SGK bile olsa katkı payına kesiyor adam maaşında azalma görünce soracaktır

Evet doğrusu vajina yırtığıymış. Bana da tuhaf gelmişti zaten rahim nasıl yırtılır diye. Doğumda bile bu kadar zahiyat olmuyor. Rahim hemen kendiliğinden toparlanıyor diyordum.

Ah be konu sahibi daha o kadar cahilsin ki. 'İlişkide seni bu hale getiren adama karşı dikkatli ol' diyen üyeye bile çemkiriyorsun.

Back