- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden ınsanları sorgulamadan yargılıyosunuz. evet bende anne olsam cıddı problem olurdu
e nabızda kayıt var ama sılabılıyosun gıttıgın yerlerı. cokm tesekkur ederım ıcımı rahatlattınızAilen bunu öğrenemez ,babanın üstünden faydalanıyor olsan bile çok üst düzey bir araştırma yapması lazım ki o zaman ortaya çıkar ,yani SGK da bir tanıdık olsa ve merak edip kurcalatsa nerelere ne zaman muayene oldugun gorunur e nabizda kayıt varmı bilmiyorum ama varsa bile şifreyle giriyorsun senden başkası bilemez
yok tecavuzluk bı durum yok allah korusun sadece olabılen seylermıs ılk ılıskıde bunlaraçıkçası ben tecavüze falan uğradığını düşündüm Allah korusun. Olur ya istemediğin halde zorlanmış olabilirsin. Bence önce bu konuyu halledelim
halledıldı hersey sagolun allah koruduRahim neden yırtıldı ? Ameliyat oldunuz mu ? Yoksa olacak misiniz ?
Eğer özel bir durum varsa rahimde myom vardı falan bir şeyler söylersiniz.
İnşallah riskli bir durum değildir . Allah korusun.
yok tecavuzluk bı durum yok allah korusun sadece olabılen seylermıs ılk ılıskıde bunlar
Korkma ben subatta ameliyat oldum. Sonrasında sürekli bi ayağım doktorda çıkmaz çıkmıyor rahat ol.merhaba yaklasık 1 ay kadar önce kucuk bır operasyon gecırdım ogrencıyım 18 yas ustundeyım bu operasyonu aılemın ogrenmemesı gerekıyor. sgk dan vs bı sekılde cıkar mı bu ısler nasıl oluyor bılmıyorum (((
Ne size derdimi ispatlamak zorundayim ne de bunun ayibi sizi ilgilendirmez yardimci olanlar oldu sagolsunlar. Karalama yapmak hrr zaman kolaydır insalara benim sorduğum soru ne sizin yazdiginiz cevap ne tebrikler icinizi doktunuz simdi gidebilirsiniz. Ama yardimci olmayacaginiz şeylere bulasmayin bence yada fikrinizin olmadigi. Rencide etmekten baska biseu degil buSağlığın ayıbı olmaz diye düşünüyorum. E madem ayıp değil, o zaman saklamaya gerek de yok. Zaten aileye soyleyemeyecek kadar ayıp şeylere de bulaşmamalı insan.
Rahim yirtigi nedir haberiniz var mı? Aşılama yapılırken doktor spekulum taktı, buna rağmen kızlık zarın hiç yirtilmadi dedi. Tekrar ediyorum, spekulum. Siz ilişkide nasıl rahim yirtigi oluşturmayı basardiniz? Bana kürtaj gibi geliyor nedense. Inşallah sorunsuz şekilde sağlığınıza kavusursunuz ve bir daha ailenizden gizlemeniz gereken birsey gelmez başınıza
Artik gittiginiz her hastane mesaj olarak gidiyorsadece merak edıp bakınca olabılcek bıseyse sıkıntı yok onun dısında nasıl gorebılır ve neye bakması lazım sgk dan
yok tecavuzluk bı durum yok allah korusun sadece olabılen seylermıs ılk ılıskıde bunlar
Rahim yırtığı Cinsel ilişki nedeniyle olmuşsa aileden saklıyor.Ailenden neden gizledin? Ya bir komplikasyon olsaydı.
Tamamen annelik sorumluluğuyla düşünüyorum. Çocuğum böyle önemli şeyi söylemese ciddi problem olurdu.
Vajina yirtigi yabkis yazdim pardonVajina yırtığı desen anlarım da ilişkide rahim nasıl yırtılıyor? Rahimden bahsediyoruz yani
Sana hayirini serrini mi sordular. Yorum yaoma olur muİlk iliskide sıkça rastlanan, normal bir durum degil bu. İlk beraberliklerde partner bunun bilinciyle daha nazik davranmali. 20 30 yillik acıyı bir gecede ustunuzden cikarip, sizi ameliyatlik eden adamdan hayir gelmez.
Tamam şimdi olduVajina yirtigi yabkis yazdim pardon