Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar aileden gizli nasıl bir operasyon olabilir ki. Sağlık bu sonuçta neden gizliyorsunuz.sadece merak edıp bakınca olabılcek bıseyse sıkıntı yok onun dısında nasıl gorebılır ve neye bakması lazım sgk dan
Sadece bir ay içinde değil, on yıl sonra bile görünür kayıtlar. E nabıza giriş yaptığında çıkar devlette yapılan her türlü işlem.1 ay ıcınde ögrenebılır o zaman sorarsa
hayır rahım yırtıgı bılıncınız varsa sız yarduım edın
Rahim yırtığı derken insan nedrn ailesinden gizli amelşyat olurki ua kpmplike bişey olsaydıhayır rahım yırtıgı bılıncınız varsa sız yarduım edın
e devlette goruluyo ama baktım ıslemle ılgılı bısey yok zaten ılac kullanmadım e nabızda var o da sılınıyoırE devlette ilaçları aldığım eczanelerin adını bile görebiliyorum ama kurcalamak gerekiyor. Babanız kesintiyi farkedip sormazsa göremez.
neden ınsanları sorgulamadan yargılıyosunuz. evet bende anne olsam cıddı problem olurduAilenden neden gizledin? Ya bir komplikasyon olsaydı.
Tamamen annelik sorumluluğuyla düşünüyorum. Çocuğum böyle önemli şeyi söylemese ciddi problem olurdu.
e devlette goruluyo ama baktım ıslemle ılgılı bısey yok zaten ılac kullanmadım e nabızda var o da sılınıyoır