Amca Eşi Ve Akrabalar.

Babanneye uzuldum. Annenize de. Babaniz kusluk sevmiyosa kendisi kusmesin. Ben olsam gorusmem. 3 amcam 1 halam var. Hepsinin abv. En buyuk amcami sadece dugunlerde goruyorum. Selam bile vermem. Digerlerini de annemler ayni binada oturdugu icin mecburen girip cikarken gorurum. Ya muhatap olmam ya da bi ton konusur canlarina okurum.akraba degil akrep bunlar.

Babam hem kızıyor.Hemde bağları koparmamak istiyor.

Babamla hergun tartışıyoruz.Surekli bana hayat öyle değil diyor.
Nur kendi hayatını çizemediğin için babanın çizdiği hayat dışında bir seçeneğin olmuyor. Evlenseydin halan amcan falan olmayacaktı ama bu sefer koca kaynana görümce zırt vırt olacaktı.

Dedigim gibi babaniz koparmasin gorussun konussun. Siz yetiskinsiniz. Kiminle iletisimde olacaginiz sizi ilgilendirir
Ankara nin merkezinde yaşıyorum.Memleketim kuzey tarafında sınırda kalıyor.35 bin nüfuslu yer küçük yer 3 gün sokağa çıkamadım halamlarda biri görür gel der diye.Babam dükkanlarına gitmiş kuzenimde arabaya atladı geldi.İlla bize gel.Gittigime pişman oldum.Babam birdaha giderse ben evde kalicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…