- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taşların etkilerini boyutu etkilemez. İçerisindeki enerji size yeterli olabilecek düzeydedir. demiş bir bilen...yeterki gerçekten orginal doğal taş olsun...Benim aklıma takılan bir şey daha var bu taşların boyutu önemli mi, ben mesela kaplangözü taşı kullanıyorum bilekliğimde ama taş küçük bayağı 4mm kadar
şimdi buraya giriyorsunuzBu haritaya nasil bakılıyor siteye girdim bakamadim bendekoç burcuyum sadece onu biliyorum
şimdi buraya giriyorsunuz
yıkarıda şöyle bir bölüm varAstrodienst - The World's Best Horoscopes
Astro.com - free Astrology and Horoscopes from Astrodienst! Get your free horoscope - and much more! Astrodienst provides the world's best astrology site for free horoscopes, professional astrological reports and information about astrology.www.astro.com
Eki Görüntüle 3015050
benim astroma tıklayıp ordaki + işaretine basıp dilediğin kadar ekleyebiliyorsun kişi
aynen ama arada girip bakarım tık diye önüme dökülsün derseniz 2 dk üye olun derim ben....Siteye girip üye olmadan, horoskoplar kısmına tıklayıp oradan çizimler, harita kısmına tıklayabilirsiniz.
İnşallah yaparım sürekli İngilizce geliyordu sayfa.buraya kadar gelip kayıtı yapın sonrasına yine görüntülü yardım ederim.
İnşallah yaparım sürekli İngilizce geliyordu sayfa.
Oyle mi yapmak gerekirmiş? Benim de düşük.Benim de ateş elementim çok düşük, habire mum falan yakıyorum dibimde, tütsü zaten eskiden beri hep kullanırım
Ben bir taş buldum ama adini bilmiyorum. Ametist gibi kristal kristal ama rengi beyaz. Siradan bir sey mi yoksa bir yarari var mi bilmiyorum.Taşların etkilerini boyutu etkilemez. İçerisindeki enerji size yeterli olabilecek düzeydedir. demiş bir bilen...yeterki gerçekten orginal doğal taş olsun...
+1,hayırlı olsun.ateş burda
evet, bol bol güneşe çıkmak da dahil (koruyucu kremleri sürelim tabii )Oyle mi yapmak gerekirmiş? Benim de düşük.
Kristal kuvars olmasın? Görsel olmadan tahmin etmek de zor ben de yeni yeni bakıyorum ama şeffafsa olabilir diye düşündüm.Ben bir taş buldum ama adini bilmiyorum. Ametist gibi kristal kristal ama rengi beyaz. Siradan bir sey mi yoksa bir yarari var mi bilmiyorum.