- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
Ben de sana tibeti soracağım, çok Fransız kaldım onaRica ederim. Benim de yoga konusunda senden öğreneceklerim var gibi, zira hatha vinyasa hiç duymadığım şeyler
Benim de kilo problemim yok sayılır. 170 boyum 61 kiloyum ama sanki 58 olsam daha iyi olacak gibi duruyor o da yeterince sıkı olmadığım için olabilir pandemi falan derken çok saldım
Göz kapaklarımı kaldırıp yazmaya devam ediyorumAy ben ikizler burcunu çok severim. Tamam gene iş başa düştü, ben yarın sizi dürtüp yoklayacağım. Not alıyorum:
-Monicatak'a spor yap diye mesaj yolla
-borellus80'e çıplak kaslı kadın fotosu at (yanlış anlamış)
Ya cidden sen yatsana hadi yat uyuGöz kapaklarımı kaldırıp yazmaya devam ediyorum.
Ben yaşlı ve yorgun bir insanım kızlar,üzülerek aranızdan ayrılıyorum.Niye geç saatlerde koyulaşıyor bu muhabbet yaYa cidden sen yatsana hadi yat uyu
Su regl geçsin sonra her gün ben sizi durterim. Benim bir şeyi erteledikce erteleme huyum var çünkü. Başlarsam arkasını getiririm bir aksilik çıkmazsa. O yüzden başlayana kadar dürtüşelimAy ben ikizler burcunu çok severim. Tamam gene iş başa düştü, ben yarın sizi dürtüp yoklayacağım. Not alıyorum:
-Monicatak'a spor yap diye mesaj yolla
-borellus80'e çıplak kaslı kadın fotosu at (yanlış anlamış)
Ben de anlamadım valla birden saran bir muhabbet oluştuBen yaşlı ve yorgun bir insanım kızlar,üzülerek aranızdan ayrılıyorum.Niye geç saatlerde koyulaşıyor bu muhabbet ya?Hepinize iyi sabahlar diyeyim artık .
Şu Tibet şeysini de anlat bizeSu regl geçsin sonra her gün ben sizi durterim. Benim bir şeyi erteledikce erteleme huyum var çünkü. Başlarsam arkasını getiririm bir aksilik çıkmazsa. O yüzden başlayana kadar dürtüşelimkısa ama keyifli sohbetiniz için teşekkürler kızlar ruzgargulu_ Borellus80 Erken kalkmam lazım yarın, uyumaya çalışayım. inşallah rüyamizda spor yaparız ve etkileri reel olarak vücuda geçmiş şekilde uyanırız yarın görüşmek üzere
AnlaştıkSu regl geçsin sonra her gün ben sizi durterim. Benim bir şeyi erteledikce erteleme huyum var çünkü. Başlarsam arkasını getiririm bir aksilik çıkmazsa. O yüzden başlayana kadar dürtüşelimkısa ama keyifli sohbetiniz için teşekkürler kızlar ruzgargulu_ Borellus80 Erken kalkmam lazım yarın, uyumaya çalışayım. inşallah rüyamizda spor yaparız ve etkileri reel olarak vücuda geçmiş şekilde uyanırız yarın görüşmek üzere
Biliyor musun bende reglymmonicatak selam :)
Bugün regl de olsak, bir sürü işimiz de olsa kendimize bir 30dk ayıracağız
Bugünkü egzersizini yaptın mı?
Unutma sen şuan ertelerken, bir yerde diğer fit kadınlar çalışmaya, sıkılaşmaya ve kaslanmaya devam ediyorbiz neden geri kalalım ki
Huhuuuu regl kardeşliğiBiliyor musun bende reglym
Benim 1 haftam bugün bitiyor anca işlerim bitti bide günlük kullandığım kremler var benim düzende sevmediğim nokta tüm gün aklımda bunlarla gezmem onu yap bununyap şunu unutma alsam yapıp duş alacağım işte gerçi akşam oldu bi spor bi meditasyon kremler vs evi süpürürüm dedim oda içime dert oldu aman yaaa öfff bine bölünemiyorum ve bazen sadece öylece uzanıp kalmak istiyorum yerimdemonicatak , Borellus80 , T Theseaanchor ben 15dk gentle yoga (vinyasa flow) ile başladım ve 30 mekik, 15 şınav, 30 squat ile tamamladım. Bir gün arayla yapacağım bu arada.
Akşama görüşürüz beybitolar,yapın siz sporunuzu,bugün ben muafimmonicatak , Borellus80 , T Theseaanchor ben 15dk gentle yoga (vinyasa flow) ile başladım ve 30 mekik, 15 şınav, 30 squat ile tamamladım. Bir gün arayla yapacağım bu arada.
Salmak yok hayır! bak zaten bırakmaya meyilliyim, yapma lütfenBenim 1 haftam bugün bitiyor anca işlerim bitti bide günlük kullandığım kremler var benim düzende sevmediğim nokta tüm gün aklımda bunlarla gezmem onu yap bununyap şunu unutma alsam yapıp duş alacağım işte gerçi akşam oldu bi spor bi meditasyon kremler vs evi süpürürüm dedim oda içime dert oldu aman yaaa öfff bine bölünemiyorum ve bazen sadece öylece uzanıp kalmak istiyorum yerimde
Yok yok salmam ben sadece sorumluluk duygusunu sevmiyorum şuanda sporum bitti babam yemek hazırlıyor o hazırlık yaparken bende evi süpürürüm sonra yemek üstüne meditasyon üstüne duş kremler gün bitti işte sonra gece burada sabahlar olmasınSalmak yok hayır! bak zaten bırakmaya meyilliyim, yapma lütfen
Evet, devam bebekMeditasyona devam ediyoruz değil mi kızlar bırakan eksilen yok aramızda bu arada ablayı merak ediyorum abla bize bir ses ver lütfen özletiyorsun kendini