- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
dur ya az daha dayan şu fal orucuna, yaratım meditasyonu yapıyoruz sonuçta, araya fal sokma da enerjiyi bozmasın derim. Ama sen bilirsin tabi canım, baskılama gibi olmasın yazdığımEvita abla olmayınca fal krizim geldiben diğer forumda takip ediyorum fal ile ilgili tellwe ve İstanbul’daki falcılar diye oraya bakıyorum şu iyi bu iyi diyorlar gerçi tarot fal sayılmıyor bende baktırırsam tarot baktırırm oda bilinçaltı okuması olduğu için bilemedim 2 hafta olmuş baktırmayalı ben
Yok canımbenim niye öyle olsun zaten şu aralar bitkilerdekim enerji olarak bir yana maddi olarak ta fal baktırmamak iyi geldi çünkğ girdimi çıkamıyorsun hem o enerji hem de maddi olarak da ben çünkğ telve ye baktırıyorum ayrıca bide telefonda bakanlar var 100 200 TL arası onlarada baktırıyorum bir ayda 1000 2000 gidiyordu artık bitmiştim şimdi daha iyi ama gene şöyle güzel bit yorumcuya tarot açtırmak isterim ne yalan söyleyim oda biraz daha meditasyon biter öyle 1 haftalık challenge bitti bugün itibariyle ama bem yine de spor egzersiz olarak devam edeceğim bi meditasyon kaldı günlük ritüellerin arasında yapmadığım onuda mutfağı toparlayıp sap sakin kafa ile oturmak istiyorum aklım boş olsa iş kalmasın yapacak yoksa aklım o işte kalıyordur ya az daha dayan şu fal orucuna, yaratım meditasyonu yapıyoruz sonuçta, araya fal sokma da enerjiyi bozmasın derim. Ama sen bilirsin tabi canım, baskılama gibi olmasın yazdığım
Ben de böyleyim yaVe en Nefrret ettiğim huyum bu ödeme var veya iş var aklımdan çıkmaz hep aklımda yemek yerken dışarıda onu yapmadan rahat edemiyorum evde bulaşık varken dışarı çıkıyorum vicdan azabı gibi üzerimde taşıyorum bide sürekli ellerimle sayarım şunu yaptım bunu yaptım su okey bu okey onu bitirdim bı kaldı böyle böyle aklımın içi hep ve bu zihnimi bu durum çok yoruyor
Ve en Nefrret ettiğim huyum bu ödeme var veya iş var aklımdan çıkmaz hep aklımda yemek yerken dışarıda onu yapmadan rahat edemiyorum evde bulaşık varken dışarı çıkıyorum vicdan azabı gibi üzerimde taşıyorum bide sürekli ellerimle sayarım şunu yaptım bunu yaptım su okey bu okey onu bitirdim bı kaldı böyle böyle aklımın içi hep ve bu zihnimi bu durum çok yoruyor
Ben de böyleyim ya.
Ben konu da açtım bununla ilgili.Takıntılar işte, kendimizi bu şekilde çok yoruyoruz ya zihinsel olarak
Ben bilmiyorum onu, kaybolup gitti galiba, aktif değil mi konu?Ben konu da açtım bununla ilgili.
Aktif canım,benim profilime gir orada bulursun.Ben bilmiyorum onu, kaybolup gitti galiba, aktif değil mi konu?
bende çok darlanıyorum bu konu ile ilgiliAktif canım,benim profilime gir orada bulursun.
Hayatım ben hiç yorum yaptırmadım bilmiyorum o yüzdenDoğum haritası analizi yaptırabileceğim biri var mı tavsiye verebilir misiniz
Valla al benden de o kadarKızlar sıcak saatlere girdik sonunda gün sanki benim için şu saatte başlıyor gibihayatım şu aralar tamamen inziva kişisel gelişim böyle bir topraklama eksik kalan sosyalleşmeyi ki gerçekten insanlar şıktı ve uzak durmak en güzeli bu böyle hani konuşma sosyalleşme durumunu da burayla kapatıyorum çok ciZellll
Nerede kaldın sen ya,merak ettim vallaValla al benden de o kadar
Ahahahahah ufak bir aile ile görüşme molası verdimNerede kaldın sen ya,merak ettim valla.
Özledindiniz hanımefendi,bu kadar ara vermeyelim lütfenAhahahahah ufak bir aile ile görüşme molası verdim
Ay kendimi bir tek burda böyle özel hissediyorumÖzledindiniz hanımefendi,bu kadar ara vermeyelim lütfen.
Hadi yap gelYalnız kızlar ben daha meditasyonumu yapmadım gün bitmeden yapıp geleyim
Evet sizlerleyim, bugünkü gündemimiz ne?Hadi yap gel