AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Ay senin konuyu bulmak için profiline girdim, Edirne'de misin, ben de yaşamıştım orda bir süre, çooook severim Edirne'yi. Karaağaç'a bayılıyorum :)
Ben onu guncellemedim ki,eşim Kırklareli'li benim.Uzun süre Trakya'da yaşadık.Uxunkopru'de oturdum ben ama merkez de görümcem oturuyor şu anda.Senede bir gideriz,Karaağaç mükemmeldir tabi.

Beni az çok tanımışsındır,böyle şeylerle övünmeyi pek sevmen ama cidden Trakya insani bir farklı oluyor.Gerçi ben Kocaeli'liyim ama göçmenin,sülalenin bir kısmı Trakya'da.
Sürekli antidepresan kullanıyor gibiler kafaları çok güzel Ben doğma büyüme İstanbulluyum, İstanbul'da bile o modernlik o avrupailik yok. Çok samimi söylüyorum gece 3 te çıkıp sokakta yürüyüş yapıyordum (Edirne merkez) bir kişi de ne laf atıyor ne taciz ediyor ne rahatsız ediyor. O kadar saygılıydı ki herkes kendimi avrupada gibi hissediyordum ordayken. Çok özlüyorum o zamanları. Övülmesi gerekeni öveceksin valla

Kesinlikle,bir kadın gece kaç olursa olsun sokağa çıkar ve bir Allah'ın kulu rahatsız etmez.Trakya insanı candır,eğlenmeyi çok severler,çok alkol kullanırlar ama asla taşkınlık olmaz.Ayrı bir medeniyet orası ya☺.

valla billa ya, içkimi, pedimi falan şeffaf poşette sallaya sallaya getiriyordum cidden ayrı medeniyet

Yok maalesef, merkezde yaşadım ve uzunköprü ile karaağaca gitmiştim. Bu arada Kırklareli de çok güzel :) oraya da gittim.
Ben Uzunköprü'ye çok alışamadım ama Edirne gerçekten çok farklı bir şehir.En çok Babaeski'de oturduk biz.Kv ve Kp orada oturuyor,biz de emekli unca döneriz oraya büyük ihtimalle.

Kızlar Trakya tam bana göreymiş bende böyle herkesin kendi halinde olduğu yerlere bayılıyorum abi o ne yapmış bu nereye gitmiş ne giymiş kaçta çıkmış sizene İstanbul’daki kendi halkı olsa İstanbul’da güzel aslında bende istanbul doğma büyümeyim suan farklı sehirdeyşz babamın mesleği nedeniyle ama İstanbul’a ben de yaşamayı dönmeyi düşünmüyorum çükü bir sürü millet var karman çorman olmuş bi tarafı yüksek sosyete bir kesim varoş orta yabancı sapık dolandırıcı düzgün inşam hepsi harmanlanmış ne çıkarsa ha bu arada tek basıma da git gel yaptım tanıştığım insanlar oldu hepsi ayrı güzel insanlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…