- 18 Şubat 2018
- 11.880
- 52.930
- 44
Ben de çamaşır astım geldim,bu ev işleri bitmek bilmiyor vallaEvet sizlerleyim, bugünkü gündemimiz ne?
Ağzını öpeyim aynen öyle bende şimdi ütüye geçiyorumBen de çamaşır astım geldim,bu ev işleri bitmek bilmiyor valla.
Ben de çamaşır astım geldim,bu ev işleri bitmek bilmiyor valla.
Ağzını öpeyim aynen öyle bende şimdi ütüye geçiyorum
Utuden nefret ediyorum☺.Ağzını öpeyim aynen öyle bende şimdi ütüye geçiyorum
Benim rüyalarım genel anlamda çok karışık oluyor.Film tadında rüyalar görüyorumBen de çamaşır atacaktım makineye, unuttum. Neyse kaldı yarına artık.
Kızlar bu aralar gördüğünüz rüyalarda tuhaflık var mı?
Benim de en sevdiğim ev işi ütüUtuden nefret ediyorum☺.
Ben de bulaşık yıkamayı severim,mutfak konusunda takintılıyımBenim de en sevdiğim ev işi ütüben de elde bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum
O zaman seninle iyi bir ikili olabilirizBen de bulaşık yıkamayı severim,mutfak konusunda takintılıyım.
Ben bulaşıkları Yıkarım,sen ütü yaparsınO zaman seninle iyi bir ikili olabiliriz
Ay senin konuyu bulmak için profiline girdim, Edirne'de misin, ben de yaşamıştım orda bir süre, çooook severim Edirne'yi. Karaağaç'a bayılıyorum :)Ben bulaşıkları Yıkarım,sen ütü yaparsın.Süpürge yapacak biri lazım bir de .
Ben onu guncellemedim ki,eşim Kırklareli'li benim.Uzun süre Trakya'da yaşadık.Uxunkopru'de oturdum ben ama merkez de görümcem oturuyor şu anda.Senede bir gideriz,Karaağaç mükemmeldir tabiAy senin konuyu bulmak için profiline girdim, Edirne'de misin, ben de yaşamıştım orda bir süre, çooook severim Edirne'yi. Karaağaç'a bayılıyorum :)
Trakya insanı harika oluyor, yine şaşmadıBen onu guncellemedim ki,eşim Kırklareli'li benim.Uzun süre Trakya'da yaşadık.Uxunkopru'de oturdum ben ama merkez de görümcem oturuyor şu anda.Senede bir gideriz,Karaağaç mükemmeldir tabi.
Beni az çok tanımışsındır,böyle şeylerle övünmeyi pek sevmen ama cidden Trakya insani bir farklı oluyorTrakya insanı harika oluyor, yine şaşmadı
Sürekli antidepresan kullanıyor gibilerBeni az çok tanımışsındır,böyle şeylerle övünmeyi pek sevmen ama cidden Trakya insani bir farklı oluyor.Gerçi ben Kocaeli'liyim ama göçmenin,sülalenin bir kısmı Trakya'da.
Kesinlikle,bir kadın gece kaç olursa olsun sokağa çıkar ve bir Allah'ın kulu rahatsız etmez.Trakya insanı candır,eğlenmeyi çok severler,çok alkol kullanırlar ama asla taşkınlık olmaz.Ayrı bir medeniyet orası ya☺.Sürekli antidepresan kullanıyor gibilerkafaları çok güzel Ben doğma büyüme İstanbulluyum, İstanbul'da bile o modernlik o avrupailik yok. Çok samimi söylüyorum gece 3 te çıkıp sokakta yürüyüş yapıyordum (Edirne merkez) bir kişi de ne laf atıyor ne taciz ediyor ne rahatsız ediyor. O kadar saygılıydı ki herkes kendimi avrupada gibi hissediyordum ordayken. Çok özlüyorum o zamanları. Övülmesi gerekeni öveceksin valla
valla billa ya, içkimi, pedimi falan şeffaf poşette sallaya sallaya getiriyordumKesinlikle,bir kadın gece kaç olursa olsun sokağa çıkar ve bir Allah'ın kulu rahatsız etmez.Trakya insanı candır,eğlenmeyi çok severler,çok alkol kullanırlar ama asla taşkınlık olmaz.Ayrı bir medeniyet orası ya☺.
Babaeski'ye gittin mi hiç?valla billa ya, içkimi, pedimi falan şeffaf poşette sallaya sallaya getiriyordumcidden ayrı medeniyet
Yok maalesef, merkezde yaşadım ve uzunköprü ile karaağaca gitmiştim. Bu arada Kırklareli de çok güzel :) oraya da gittim.Babaeski'ye gittin mi hiç?
Ben Uzunköprü'ye çok alışamadım ama Edirne gerçekten çok farklı bir şehir.En çok Babaeski'de oturduk biz.Kv ve Kp orada oturuyor,biz de emekli unca döneriz oraya büyük ihtimalle.Yok maalesef, merkezde yaşadım ve uzunköprü ile karaağaca gitmiştim. Bu arada Kırklareli de çok güzel :) oraya da gittim.