- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
Hoş buldum Ben squati 2 günde 1 falan yapıyorum. Günde 250 tane yapmışlığım var. 35 le başlayıp artırdığım bir program vardı 1 ay sonunda 250 tane yapıp sonra ağırlıkla yapmaya başlıyordum çok hızlı fark ediyor düzenli yapınca. Ağırlıklıya geçince günlük 50-70 falan yapıp bırakıyorum. Mekik çekemiyorum ben nedense kendimi bildim bileli belim ağrıyor hemen. Günlük 30 squat ve 15 dakika pilatesle başlanabilir aslında, ben pilatesin de çok faydasını gördüm. Sonra ufak ufak tibete kayariz kilo problemin var mi? Bir de öncesinde mutlaka esne. Squat yapacaksan da bacaklarını aç kaslarini rahatlat ve sonrasında magnezyum takviyesi al kas ağrısı olmuyor. Magvital kullanıyorum ben tadı da güzelHoşgeldin, bu başlık böyle sürprizlerle dolu ben de şınavda zorlanabilirim, kollarım çok zayıf. O yüzden 30 mekik, 20 şınav(dinlenerek ), 30 da squat ile başlayayım diyorum. Son kararım bu. Sanırım ilk hafta her gün değil de bir gün arayla yapacağım çünkü, birden başlayınca kas ağrısı vs oluyor, önceki tecrübelerimde öyle olmuştu o yüzden.