Hoş buldumHoşgeldin, bu başlık böyle sürprizlerle doluben de şınavda zorlanabilirim, kollarım çok zayıf. O yüzden 30 mekik, 20 şınav(dinlenerek ), 30 da squat ile başlayayım diyorum. Son kararım bu. Sanırım ilk hafta her gün değil de bir gün arayla yapacağım çünkü, birden başlayınca kas ağrısı vs oluyor, önceki tecrübelerimde öyle olmuştu o yüzden.
Genelde böyle kararlar yatmadan önce verilir sabah vazgeçilir inşallah öyle olmayızBöyle böyle olacak işte hanımlar.
Benim vazgeçmem muhtemel ama siz yaparsınız ya☺Genelde böyle kararlar yatmadan önce verilir sabah vazgeçilir inşallah öyle olmayız
Esneme olarak hatha veya vinyasa yoga ile başlayabilirim aslında. Devamında kafamdakileri yaparım. Evet ben de 30 dan fazla squat yapabilirim ama birden öyle hızlı başlamayayım dedimHoş buldumBen squati 2 günde 1 falan yapıyorum. Günde 250 tane yapmışlığım var. 35 le başlayıp artırdığım bir program vardı 1 ay sonunda 250 tane yapıp sonra ağırlıkla yapmaya başlıyordum çok hızlı fark ediyor düzenli yapınca. Ağırlıklıya geçince günlük 50-70 falan yapıp bırakıyorum. Mekik çekemiyorum ben nedense kendimi bildim bileli belim ağrıyor hemen. Günlük 30 squat ve 15 dakika pilatesle başlanabilir aslında, ben pilatesin de çok faydasını gördüm. Sonra ufak ufak tibete kayariz kilo problemin var mi? Bir de öncesinde mutlaka esne. Squat yapacaksan da bacaklarını aç kaslarini rahatlat ve sonrasında magnezyum takviyesi al kas ağrısı olmuyor. Magvital kullanıyorum ben tadı da güzel
Genelde böyle kararlar yatmadan önce verilir sabah vazgeçilir inşallah öyle olmayız
Zaten reglimin ikinci günü yarın, vazgeçmem o kadar olası ki lütfen bana kızın beni hırpalayın ki vazgeçmeyeyimBenim vazgeçmem muhtemel ama siz yaparsınız ya☺.
Önce benim kendime kızıp hırpalamam lazımZaten reglimin ikinci günü yarın, vazgeçmem o kadar olası ki lütfen bana kızın beni hırpalayın ki vazgeçmeyeyim
Kısır döngüye girdi durum böyleÖnce benim kendime kızıp hırpalamam lazım.
Aminnnn,bak ben yazlık bir yere gittiğim zaman acayip gaza geliyorum hatunları görünce ama eve gelince gazım pısss diye sönüveriyorKısır döngüye girdi durum böyleo zaman açılsın eller semaya, allahım bize azim, kararlılık ve dayanma gücü ver amin
Ben sana her gün kaslı hatun fotoları atsam aynı etkiyi yaratır mı?Aminnnn,bak ben yazlık bir yere gittiğim zaman acayip gaza geliyorum hatunları görünce ama eve gelince gazım pısss diye sönüveriyor.
Bilmem ki?Bak bu olabilir,biz kadınlar genelde kıskançlık ile gaza geliyoruzBen sana her gün kaslı hatun fotoları atsam aynı etkiyi yaratır mı?
Tamam yarın başlayacağımBilmem ki?Bak bu olabilir,biz kadınlar genelde kıskançlık ile gaza geliyoruz.
Tamam anlaştık o zaman,ben de öncesi sonrası yaparımTamam yarın başlayacağımdenemeye değer
Sen neden vazgeçiyorsun? Ki altyapın varmış ne güzel. ama dersen daş gibiyim ihtiyacım yok onu anlarımBenim vazgeçmem muhtemel ama siz yaparsınız ya☺.
Daş mi,kaya oldum artık ayolSen neden vazgeçiyorsun? Ki altyapın varmış ne güzel. ama dersen daş gibiyim ihtiyacım yok onu anlarım
Benim de 3.gunu 2 gün daha pilates milates çıkmaz bendenZaten reglimin ikinci günü yarın, vazgeçmem o kadar olası ki lütfen bana kızın beni hırpalayın ki vazgeçmeyeyim
Daha ne istiyorsun ben un kurabiyesi gibi dolanıyorum ortalıktaDaş mi,kaya oldum artık ayol.
Benim de yükselenim ikizler o zaman,çok maymun iştahliyimBeni
Benim de 3.gunu 2 gün daha pilates milates çıkmaz bendenama bak marta girdik şunun şurası mayısa bir şey kalmadı oraya odaklanalim. Ben zaten ikizler burcuyum bir şeye odaklanabilmem uzun zaman alıyor hadi diyelim odaklandım bir de orada sabit kalması var ölme eşeğim ölme o yüzden zabağnan beni dürtün Allah rızası icin sonra plan program gerisi bende söz
Ay ben ikizler burcunu çok severim. Tamam gene iş başa düştü, ben yarın sizi dürtüp yoklayacağım. Not alıyorum:Beni
Benim de 3.gunu 2 gün daha pilates milates çıkmaz bendenama bak marta girdik şunun şurası mayısa bir şey kalmadı oraya odaklanalim. Ben zaten ikizler burcuyum bir şeye odaklanabilmem uzun zaman alıyor hadi diyelim odaklandım bir de orada sabit kalması var ölme eşeğim ölme o yüzden zabağnan beni dürtün Allah rızası icin sonra plan program gerisi bende söz
Rica ederim. Benim de yoga konusunda senden öğreneceklerim var gibi, zira hatha vinyasa hiç duymadığım şeylerEsneme olarak hatha veya vinyasa yoga ile başlayabilirim aslında. Devamında kafamdakileri yaparım. Evet ben de 30 dan fazla squat yapabilirim ama birden öyle hızlı başlamayayım dedimmagnezyum önerini dikkate alacağım çok iyi oldu bunu öğrendiğim, teşekkür ederim
Benim kilom 47 civarı, kilo sorunum yok amacım sıkılaşmak ve biraz karın kası