AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Hoş buldum Ben squati 2 günde 1 falan yapıyorum. Günde 250 tane yapmışlığım var. 35 le başlayıp artırdığım bir program vardı 1 ay sonunda 250 tane yapıp sonra ağırlıkla yapmaya başlıyordum çok hızlı fark ediyor düzenli yapınca. Ağırlıklıya geçince günlük 50-70 falan yapıp bırakıyorum. Mekik çekemiyorum ben nedense kendimi bildim bileli belim ağrıyor hemen. Günlük 30 squat ve 15 dakika pilatesle başlanabilir aslında, ben pilatesin de çok faydasını gördüm. Sonra ufak ufak tibete kayariz kilo problemin var mi? Bir de öncesinde mutlaka esne. Squat yapacaksan da bacaklarını aç kaslarini rahatlat ve sonrasında magnezyum takviyesi al kas ağrısı olmuyor. Magvital kullanıyorum ben tadı da güzel

Esneme olarak hatha veya vinyasa yoga ile başlayabilirim aslında. Devamında kafamdakileri yaparım. Evet ben de 30 dan fazla squat yapabilirim ama birden öyle hızlı başlamayayım dedim magnezyum önerini dikkate alacağım çok iyi oldu bunu öğrendiğim, teşekkür ederim
Benim kilom 47 civarı, kilo sorunum yok amacım sıkılaşmak ve biraz karın kası

Beni
Zaten reglimin ikinci günü yarın, vazgeçmem o kadar olası ki lütfen bana kızın beni hırpalayın ki vazgeçmeyeyim
Benim de 3.gunu 2 gün daha pilates milates çıkmaz benden ama bak marta girdik şunun şurası mayısa bir şey kalmadı oraya odaklanalim. Ben zaten ikizler burcuyum bir şeye odaklanabilmem uzun zaman alıyor hadi diyelim odaklandım bir de orada sabit kalması var ölme eşeğim ölme o yüzden zabağnan beni dürtün Allah rızası icin sonra plan program gerisi bende söz

Benim de yükselenim ikizler o zaman,çok maymun iştahliyim.

Ay ben ikizler burcunu çok severim. Tamam gene iş başa düştü, ben yarın sizi dürtüp yoklayacağım. Not alıyorum:
-Monicatak'a spor yap diye mesaj yolla
-borellus80'e çıplak kaslı kadın fotosu at (yanlış anlamış)

Rica ederim. Benim de yoga konusunda senden öğreneceklerim var gibi, zira hatha vinyasa hiç duymadığım şeyler

Benim de kilo problemim yok sayılır. 170 boyum 61 kiloyum ama sanki 58 olsam daha iyi olacak gibi duruyor o da yeterince sıkı olmadığım için olabilir pandemi falan derken çok saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…