- 18 Şubat 2018
- 11.881
- 52.934
- 44
Mizahtan anlıyorsun sen de canım benimYa sen çok komik bir kadınsın yatam benim sevdiğim tarz, kendiyle eğlenebilen insan en sevdiğim
Sen Almanya'da mı yaşadın daha önce?Abla ortaokuldayken mecburidi o şekilde liseden sonra yoktu bende çok benlik değildi voleybol koşu bi jimnastik sevmiştim sağımı solumu geriyor açıyor takla atıyordum çok güzeldi
Sel gider kum kalırSen ne demiştin deniz gider kum kalır **
Kesinlikle çok hoş duruyor, sıkı bacak, sıkı kalça ve bir iki baklava hatta hafif pazu da çok iyi olurYapalım ya böyle açık giyiniyorum sevmiyorum böyle kilom yok ama gene çizgiler güzel duruyor
Bak şimdi gaza geldim ben amaKesinlikle çok hoş duruyor, sıkı bacak, sıkı kalça ve bir iki baklava hatta hafif pazu da çok iyi olur
Hayır abla TürkiyeSen Almanya'da mı yaşadın daha önce?
Beni de gaza getirin, mesela senin o günde 25 mekik, 25 şınav olayı aklıma yattı. Onla başlayabilirimBak şimdi gaza geldim ben ama.
İnat edersen yaparsınBeni de gaza getirin, mesela senin o günde 25 mekik, 25 şınav olayı aklıma yattı. Onla başlayabilirim
Ben de öyleyim hatta öğrencilerime de gitmeyin burada üretin diyordum orada öğretmenken. Ama orada üretmene bile engel oluyorlar. Sistem ve düzen çürümüş durumda. Ben hep cumhuriyete borcum olduğunu düşünürüm mesela. Ama sapla samanı karıştırmamak lazım. Mesela gidip güçlenip, bir mevkiye gelecek seviyeye erişip sonra ülkene döndüğünde bozuk düzeni değiştirme gücün oluyor. Esas hizmet de o zaman başlıyor, çünkü gelecek neslin hayatına güzel katkın oluyor. Aksi taktirde hep sistemin bir dişlisi olarak kalıp eziliyorsun. (eğer aileden falan bir gücün vs yoksa)Ben aşırı ülkesine düşkün bir insanım bazen şeytan diyor ekonomi için git sonda diyorum ki otur oturduğun yere
Bence de imkanı varsa mutlaka gitmeliYani gitmek mülteci gibi gitmek olmasın ama eğitim veya iş amaçlı gidebiliyorsan git kendini geliştir. Türk kadınının iyi eğitime, iyi işe ve güce ihtiyacı var ve bunu çok da hak ediyor. Kendini istediğin seviyeye getirip sonra Türkiye'de için rahat ülkene katkıda bulunursun.
Beni de gaza getirsin biri lütfenBeni de gaza getirin, mesela senin o günde 25 mekik, 25 şınav olayı aklıma yattı. Onla başlayabilirim
Hoşgeldin, bu başlık böyle sürprizlerle doluBeni de gaza getirsin biri lütfen25 şınav çekebilir miyim bilmiyorum ama pilates olur bak. Bir de tibete merak sardım hem meditasyon hem sıkılaşma ama şimdilik sadece merak icraat yok konuya da astroloji diye girdim "yarın spora başlayayım bari" diye çıkıyorum neye niyet neye kısmet
Böyle böyle olacak işte hanımlarBeni de gaza getirsin biri lütfen25 şınav çekebilir miyim bilmiyorum ama pilates olur bak. Bir de tibete merak sardım hem meditasyon hem sıkılaşma ama şimdilik sadece merak icraat yok konuya da astroloji diye girdim "yarın spora başlayayım bari" diye çıkıyorum neye niyet neye kısmet
Bence de. Birbirimize itici güç oluruz. Bahar da yaklaşıyor. Şimdilerde başlarsak yaza istediğimiz kıvama geliriz kızlarBöyle böyle olacak işte hanımlar.
Plajların gözdesi olacağızBence de. Birbirimize itici güç oluruz. Bahar da yaklaşıyor. Şimdilerde başlarsak yaza istediğimiz kıvama geliriz kızlar