AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Ben aşırı ülkesine düşkün bir insanım bazen şeytan diyor ekonomi için git sonda diyorum ki otur oturduğun yere
Ben de öyleyim hatta öğrencilerime de gitmeyin burada üretin diyordum orada öğretmenken. Ama orada üretmene bile engel oluyorlar. Sistem ve düzen çürümüş durumda. Ben hep cumhuriyete borcum olduğunu düşünürüm mesela. Ama sapla samanı karıştırmamak lazım. Mesela gidip güçlenip, bir mevkiye gelecek seviyeye erişip sonra ülkene döndüğünde bozuk düzeni değiştirme gücün oluyor. Esas hizmet de o zaman başlıyor, çünkü gelecek neslin hayatına güzel katkın oluyor. Aksi taktirde hep sistemin bir dişlisi olarak kalıp eziliyorsun. (eğer aileden falan bir gücün vs yoksa)

Yani gitmek mülteci gibi gitmek olmasın ama eğitim veya iş amaçlı gidebiliyorsan git kendini geliştir. Türk kadınının iyi eğitime, iyi işe ve güce ihtiyacı var ve bunu çok da hak ediyor. Kendini istediğin seviyeye getirip sonra Türkiye'de için rahat ülkene katkıda bulunursun.

Bence de imkanı varsa mutlaka gitmeli.

Beni de gaza getirin, mesela senin o günde 25 mekik, 25 şınav olayı aklıma yattı. Onla başlayabilirim
Beni de gaza getirsin biri lütfen 25 şınav çekebilir miyim bilmiyorum ama pilates olur bak. Bir de tibete merak sardım hem meditasyon hem sıkılaşma ama şimdilik sadece merak icraat yok konuya da astroloji diye girdim "yarın spora başlayayım bari" diye çıkıyorum neye niyet neye kısmet

Hoşgeldin, bu başlık böyle sürprizlerle dolu ben de şınavda zorlanabilirim, kollarım çok zayıf. O yüzden 30 mekik, 20 şınav(dinlenerek ), 30 da squat ile başlayayım diyorum. Son kararım bu. Sanırım ilk hafta her gün değil de bir gün arayla yapacağım, çünkü birden başlayınca kas ağrısı vs oluyor, önceki tecrübelerimde öyle olmuştu o yüzden.

Böyle böyle olacak işte hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…