AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Ben de bir haftalık karın kası chalkenge yapıyorum bugün meditasyon yaptım içim rahat etmedi süresi var ya artık bitene kadar hep aklımda olur o benim yapmam lazım yapmam lazım diye onu yapmışken egzersiz de yaptım biraz tarif videosu izledim son günlerde aşırı bi yemek yiyordum deli gibi ekmek yiyordum bi kaç gündür de yemiyorum ama dışarı çıkıyorum eve geliyorum üşeniyorum öyle herneyse şimdi bu kolektife olan açılımlar var YouTube da ona bakıyorum burası günlük gibi oldu bu arada orada saat kaç
Aynen ya günlük sayılır takılıyoruz işte bizim sayfalar 😁 burada saat 01:00 sayılır

Acun bu formatta bir program yapabilir aslında😂.
Aman duymasın 😂 valla yapar. Bizim toplum seviyor zaten evlilik işine karışmayı falan. TLC'dekinde ben normal yolla evlenmeyi seçmedim diyerek görücü usulünü seçiyordu insanlar. Türkiye'de normal yol dedikleri şey görücü zaten 😂😂 gayet mantıklı bulan kocaman bir kesim var çünkü.

Aman duymasın 😂 valla yapar. Bizim toplum seviyor zaten evlilik işine karışmayı falan. TLC'dekinde ben normal yolla evlenmeyi seçmedim diyerek görücü usulünü seçiyordu insanlar. Türkiye'de normal yol dedikleri şey görücü zaten 😂😂 gayet mantıklı bulan kocaman bir kesim var çünkü.
Evet ya,ciddi bir seyirci kitlesi bulur kendine Türkiye'de😂.

X