- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Taşındınız çünkü çaktırmadanBuralar pek bir tenha kalmış
Evet canım bende hava 0 hiç yok :)Kızlar doğum haritasını kendime yaptım hava elementi eksik çıktı. Hava 1 su 5 toprak 4 ateş 5 çıktı.
Eşime yaptım hem su hem toprak eksik çıktı. Hava elementi 8 ateş 5 su 1 toprak 1 çok değişik değilmi
Eksiklikleri gidermek için ne yapılmalı bilginiz var mıEvet canım bende hava 0 hiç yok :)
Canım taş lar var doğal taşlar her elementin farklı taşı var kolye bileklik olarak bunu kullanilirsinEksiklikleri gidermek için ne yapılmalı bilginiz var mı
Eksiklikleri gidermek için ne yapılmalı bilginiz var mı
Canım taş lar var doğal taşlar her elementin farklı taşı var kolye bileklik olarak bunu kullanilirsin
Teşekkür ederim, eksiklikte yazılan herşey bende var yeni keşfediyorum çok ilgimi çektiHava eksikliği için nefes egzersizleri de yapabilirsiniz.
Ben de bildirim geldikçe açıp okuyorum ama o kadar çok bildirim geliyor ki,bazen arada kaynıyor
Sen de gececilerdensin o zamanBen de bildirim geldikçe açıp okuyorum ama o kadar çok bildirim geliyor ki,bazen arada kaynıyor.
Anammmm altın varaklı koltuklar mı?Yoksa çeşit çeşit sunum takımları mı?Benim çenem gece daha çok düşüyor da ondan çok bildirim geliyorSen de gececilerdensin o zamanGelin evi cringe videoları izliyorum
Resmen çukur ya bu gelin evi cringe serileriAnammmm altın varaklı koltuklar mı?Yoksa çeşit çeşit sunum takımları mı?Benim çenem gece daha çok düşüyor da ondan çok bildirim geliyor.
Ayyy açıyorum onların kocişlerine,ellerinden gelse pembiş kurdelalara saracaklar herifleriResmen çukur ya bu gelin evi cringe serileridüştüm çukura gece gece çıkamıyorum. Hiçbir gelin robot değildir diyor
Yemekteyizi ben de izliyorumAyyy açıyorum onların kocişlerine,ellerinden gelse pembiş kurdelalara saracaklar herifleri.Ben de TLC açık şu anda ama yemekteyiz de tuhaf tipler olunca izlemek hoşuma gidiyor.
Yooo,nereden izleyebiliriz?Merak ettim şimdiYemekteyizi ben de izliyorumçok komedi. TLC de çok seviyorum ben de ama burada VPN olmadan Türkiye serileri çıkmıyor. VPN ile açıyorum arada. Görücü usulü diye bir şey vardı onu izledim bir ara biliyor musun onu
Karın kası mı?Eskiden baklavalarım vardı benim,şimdi bıngıl bıngılımBen de bir haftalık karın kası chalkenge yapıyorum bugün meditasyon yaptım içim rahat etmedi süresi var ya artık bitene kadar hep aklımda olur o benim yapmam lazım yapmam lazım diye onu yapmışken egzersiz de yaptım biraz tarif videosu izledim son günlerde aşırı bi yemek yiyordum deli gibi ekmek yiyordum bi kaç gündür de yemiyorum ama dışarı çıkıyorum eve geliyorum üşeniyorum öyle herneyse şimdi bu kolektife olan açılımlar var YouTube da ona bakıyorum burası günlük gibi oldu bu arada orada saat kaç