AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Kızlar doğum haritasını kendime yaptım hava elementi eksik çıktı. Hava 1 su 5 toprak 4 ateş 5 çıktı.
Eşime yaptım hem su hem toprak eksik çıktı. Hava elementi 8 ateş 5 su 1 toprak 1 çok değişik değilmi

Dün gördüğüm şişenin sini ve sonrası meditasyon yapamadım bugünde anca dün kü pisliklerimi temizledim yapmam gereken şeyleri asla yapacak enerjide değilim ama vicdanen de rahat değilim şimdi yatıyorum ve normalde minderde oturarak yapıyordum şimdi yatarken yapacağım arayı soğutmamak lazım

Resmen çukur ya bu gelin evi cringe serileri düştüm çukura gece gece çıkamıyorum. Hiçbir gelin robot değildir diyor
Ayyy açıyorum onların kocişlerine,ellerinden gelse pembiş kurdelalara saracaklar herifleri.Ben de TLC açık şu anda ama yemekteyiz de tuhaf tipler olunca izlemek hoşuma gidiyor.

Ayyy açıyorum onların kocişlerine,ellerinden gelse pembiş kurdelalara saracaklar herifleri.Ben de TLC açık şu anda ama yemekteyiz de tuhaf tipler olunca izlemek hoşuma gidiyor.
Yemekteyizi ben de izliyorum çok komedi. TLC de çok seviyorum ben de ama burada VPN olmadan Türkiye serileri çıkmıyor. VPN ile açıyorum arada. Görücü usulü diye bir şey vardı onu izledim bir ara biliyor musun onu

Ben de bir haftalık karın kası chalkenge yapıyorum bugün meditasyon yaptım içim rahat etmedi süresi var ya artık bitene kadar hep aklımda olur o benim yapmam lazım yapmam lazım diye onu yapmışken egzersiz de yaptım biraz tarif videosu izledim son günlerde aşırı bi yemek yiyordum deli gibi ekmek yiyordum bi kaç gündür de yemiyorum ama dışarı çıkıyorum eve geliyorum üşeniyorum öyle herneyse şimdi bu kolektife olan açılımlar var YouTube da ona bakıyorum burası günlük gibi oldu bu arada orada saat kaç

Karın kası mı?Eskiden baklavalarım vardı benim,şimdi bıngıl bıngılım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…