- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
zaten en son şey demiş evita herkes istediği saatte yapsın, sadece gün aynı olsunO zaman 21.30 da uyar
Hıı sen lokasyon üzerinden değerlendirdin konuyuya benimki bir yer ile alakalıydı o yüzden. Tamam seninkinde sorun yoksa devam :)
Gördüm o mesajı da öyle anlamamışım sanırım uykum geldi benimzaten en son şey demiş evita herkes istediği saatte yapsın, sadece gün aynı olsun
Toplu meditasyonlqr icin cok zararli seyler duydum. Enerji alaninizi bir topluluga açmak çok riskli diye. Bu da oyle bir sey mi?bu arada gerçekten hazır olduğunuzda 21 günlük yaratım meditasyonuna başlayalım istiyorum ama hep beraber...ben bir kere yapabildim bir iki istediğimi çektim..tekrar istiyorum ama kısmet olmadı..sizinle başlayalım....
yok herkes ayrı bireysel yapıyor bunda...sadece disipline olmak için tarih olarak birlikte başlayıp birlikte bitiriyoruz...bu arada toplu da katıldım ben çok iyiydi birşey yaşamadım..hatta en çok toplu katıldım diyebilirim..oğuz kömürlü hoca var..onun enerjisi çok iyidir..hep ona katılırdım ben...Toplu meditasyonlqr icin cok zararli seyler duydum. Enerji alaninizi bir topluluga açmak çok riskli diye. Bu da oyle bir sey mi?
belki saçma sapan böyle ayin gibi falan yapıyorlarsa,çok da saçma sapan grup var tabi bir süzgeçten geçirmek herşeye atlamamak lazımToplu meditasyonlqr icin cok zararli seyler duydum. Enerji alaninizi bir topluluga açmak çok riskli diye. Bu da oyle bir sey mi?
Astrokartografi boyle bir sey iste. Kesfettigim ilk gun ben de uçuyordum şaşkınlıktan.N noktalibirgul haritaya bakarken sol üst köşedeki uyumlu açılar kutusuna tik attım bir de ne göreyim, Türkiye'de yaşadığım şehir, hatta şuanda bulunduğum ülkede yaşadığım şehrin tam üstünden geçen bir çizgi. Şok oldum gece gece, ben buraya çok önemli bir başarı elde ederek kabul almıştım, çizgiye tıkladığımda da kendini gerçekleştirdiğin yer diyordu. Fena şoktayım şuan.
Beni nelere saldın :))) çıkamadım valla büyük şoktayımAstrokartografi boyle bir sey iste. Kesfettigim ilk gun ben de uçuyordum şaşkınlıktan.
Ogrendigim gece kim bilir kacta uyudum ben de.Beni nelere saldın :))) çıkamadım valla büyük şoktayım
aynen sabaha kadar mesai devamOgrendigim gece kim bilir kacta uyudum ben de.
Bende bakmak istiyorum bi deneyeceğim inş anlarım bu arada başarın için seni tebrik ederim :)aynen sabaha kadar mesai devam
Bunu nasıl anlıyorsunuz tebrik ediyorum hepinizi bir süre ekranla bakıştım çok sıkışık karışık geldi birde İngiliz’ce Türkçe dil desteği bulunuyor mu acaba :)