AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

zaten en son şey demiş evita herkes istediği saatte yapsın, sadece gün aynı olsun
Gördüm o mesajı da öyle anlamamışım sanırım uykum geldi benim aslında birlikte yapabilsek süper olurdu ya da ayarlasak arada da olsa yapsak 21 gün içinde ama olmazsa en azından yaptığını paylaşır herkes burada, birbirimizi destekleriz o da güzel olur

Hadi siz uyuyun, ben erketede beklerim zaten fincan çevirmiştim saatler önce, açıp ona bakayım biraz. Kahve falından devam gördüğünüz gibi bende değişen hiçbir şey yok, kahve falı arsızı

Tamam saat farkı olan arkadaşlar veya o gun dışarı çıkmak zorunda olan arkadaşlar tedirgin olmasın diye bu pazartesi başlıyoruz..isteyen sabah yapsın isteyen akşam..15-20 dakika sürüyor zaten..
Duş alıp su ile dengelenmek iyidir başlamadan önce ama şart değil..
bunu yaparken önceki grupta yazdığım gibi en basitinden çiçek sulamak,hayvan beslemek gibi kollektife yönelik iyilik hareketlerini yapmak iyidir...
dedikodu yapmak,kötü düşünmek,hırs yapmak gibi duygusal durumlara girmemeyi öneririm.
saçma sapan insanlara fal baktırmazsanız da süper olur enerjinizi de bozmamış olursunuz..
birde herkes bir konuya odaklansın ya aşk ya iş ya para ya kariyer...40 tane şey isteyip yine enerji dengesini bozmayın...gerekirse bir tur daha yaparız...
20 martta da hep beraber bitiyoruz...
ok mi?

Son düzenleme:
birde kaçırdım vs sanmayın arkadaşlar yarın konuyu gören direkt başlayabilir..askeriye değil burası sonuçta...yarın kim gördüyse başlasın meditasyon linki yukarıda bir yerde...

Toplu meditasyonlqr icin cok zararli seyler duydum. Enerji alaninizi bir topluluga açmak çok riskli diye. Bu da oyle bir sey mi?

Toplu meditasyonlqr icin cok zararli seyler duydum. Enerji alaninizi bir topluluga açmak çok riskli diye. Bu da oyle bir sey mi?
yok herkes ayrı bireysel yapıyor bunda...sadece disipline olmak için tarih olarak birlikte başlayıp birlikte bitiriyoruz...bu arada toplu da katıldım ben çok iyiydi birşey yaşamadım..hatta en çok toplu katıldım diyebilirim..oğuz kömürlü hoca var..onun enerjisi çok iyidir..hep ona katılırdım ben...

belki saçma sapan böyle ayin gibi falan yapıyorlarsa,çok da saçma sapan grup var tabi bir süzgeçten geçirmek herşeye atlamamak lazım
...mesela yangın zamanı yapmıştı oğuz kömürlü acayip katılım olmuştu...iyi bir şey için ne kadar çok insan ne kadar enerji o kadar iyi niyet iyi enerji diye bakıyorum ben..hepimiz yürüyen enerjiyiz sonuçta ama o enerjiyi neye yönelttiğimizde önemli tabi...

N noktalibirgul haritaya bakarken sol üst köşedeki uyumlu açılar kutusuna tik attım bir de ne göreyim, Türkiye'de yaşadığım şehir, hatta şuanda bulunduğum ülkede yaşadığım şehrin tam üstünden geçen bir çizgi. Şok oldum gece gece, ben buraya çok önemli bir başarı elde ederek kabul almıştım, çizgiye tıkladığımda da kendini gerçekleştirdiğin yer diyordu. Fena şoktayım şuan.

Astrokartografi boyle bir sey iste. Kesfettigim ilk gun ben de uçuyordum şaşkınlıktan.

Bunu nasıl anlıyorsunuz tebrik ediyorum hepinizi bir süre ekranla bakıştım çok sıkışık karışık geldi birde İngiliz’ce Türkçe dil desteği bulunuyor mu acaba :)

Eklentiler

• 75FC8529-731F-44F4-B230-8F5C9366185B.png
    356,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…