AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

N noktalibirgul haritaya bakarken sol üst köşedeki uyumlu açılar kutusuna tik attım bir de ne göreyim, Türkiye'de yaşadığım şehir, hatta şuanda bulunduğum ülkede yaşadığım şehrin tam üstünden geçen bir çizgi. Şok oldum gece gece, ben buraya çok önemli bir başarı elde ederek kabul almıştım, çizgiye tıkladığımda da kendini gerçekleştirdiğin yer diyordu. Fena şoktayım şuan.
Ben seni haritayı bırakıp gittin sanmıştım ama gitmediğin iyi olmuş yeni bir keşif daha yapmışsın süper de olmuş 😍 o sol üstteki tike ben de tıklamıştım ama ilk açtığımda tüm dünya seçiliyken tıklamışım tabii harita çorba oldu sonra aman kapat kapat dedim sonra da unutmuşum bi daha bakayım bari 🤣🤣 bu Arada başarın için de tebrikler canım ♥️

Ben seni haritayı bırakıp gittin sanmıştım ama gitmediğin iyi olmuş yeni bir keşif daha yapmışsın süper de olmuş 😍 o sol üstteki tike ben de tıklamıştım ama ilk açtığımda tüm dünya seçiliyken tıklamışım tabii harita çorba oldu sonra aman kapat kapat dedim sonra da unutmuşum bi daha bakayım bari 🤣🤣 bu Arada başarın için de tebrikler canım ♥️
Evet onu yakınlaştırıp bak daha manidar şeyler fark ediliyor.
Teşekkür ederim canım mutlu mutlu gelmiştim ama sonu kötü bitti :KK70: böyle şansa da ne bileyim 😂

Tamam saat farkı olan arkadaşlar veya o gun dışarı çıkmak zorunda olan arkadaşlar tedirgin olmasın diye bu pazartesi başlıyoruz..isteyen sabah yapsın isteyen akşam..15-20 dakika sürüyor zaten..
Duş alıp su ile dengelenmek iyidir başlamadan önce ama şart değil..
bunu yaparken önceki grupta yazdığım gibi en basitinden çiçek sulamak,hayvan beslemek gibi kollektife yönelik iyilik hareketlerini yapmak iyidir...
dedikodu yapmak,kötü düşünmek,hırs yapmak gibi duygusal durumlara girmemeyi öneririm.
saçma sapan insanlara fal baktırmazsanız da süper olur enerjinizi de bozmamış olursunuz..
birde herkes bir konuya odaklansın ya aşk ya iş ya para ya kariyer...40 tane şey isteyip yine enerji dengesini bozmayın...gerekirse bir tur daha yaparız...
20 martta da hep beraber bitiyoruz...
ok mi?

Arkadaşlar gün bitti...meditasyonlarımızı yaptık mı?:KK200:

X