AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

aaaa çok şaşırdım. 4,5 yıldır tam ayrılamadığım,hep bir yerden portleyen sevgilimin yaşadığı (ülkeden,eyaletten de değil,direkt) şehirden geçen çizgim şey diyor; "Yumuşak kalpli, duygusal ve savunmasız görünüyorsun. Bazen mantıksız ve öngörülemez görünüyorsun. Fikrinizi kolayca değiştirirsiniz ve benlik saygınız bu tutarsızlık ve huysuzluk altında acı çekebilir"
Gerçekten de onla olan ilişkimi anlatan bir cümle olmus, ha çizginin olduğu yere gittim mi? Gidemedim hiç. Demek gitsem de aynı b.k, tutarsız aşkımız devam edecekmiş
Doğduğu şehirden de Neptün trine'm geçiyor, o da diyor ki; "Bu bölgeler en çok insanlıkları ve gerçek aşkın deneyimleriyle dikkat çekiyor."
Çok ilginç koca haritada adamın hem doğduğu şehirden hem yaşadığı yerden iki cizgimin olması
Merak edip onun haritasına baktım, benim şehrimi ,gezdigimiz yerleri geç, Türkiye bile yok haritasında.
Zalımın oğlu

Son düzenleme:

Yazamadım ahhhh beeeee

meditasyonumuz bu
bunu yaptığım dönemde gerçekten imagine ettiğimi çekmiştim ...başka arkadaşımlarıma önerdim onlarda memnun..
yalnız ben yaratım için düşüneceğim şeye bir baktım da yine hayat çizgilerimle uyumsuz şimdi ben onu düşünüp istesem mi istemesem mi ona karar veremedim N noktalibirgul var mı sende de böyle bir mevzu

Onun uyumuna nasıl baktın ki sen şimdi benim istediğim şey belliydi niye kafamı karıştırıyorsun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…