- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
ne zaman başlayalım? ortak karar verelim..hep beraber başlayalım...Tmm ne zaman basliyoruz patron valla ciddi soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman başlayalım? ortak karar verelim..hep beraber başlayalım...Tmm ne zaman basliyoruz patron valla ciddi soruyorum
aaaa çok şaşırdım. 4,5 yıldır tam ayrılamadığım,hep bir yerden portleyen sevgilimin yaşadığı (ülkeden,eyaletten de değil,direkt) şehirden geçen çizgim şey diyor; "Yumuşak kalpli, duygusal ve savunmasız görünüyorsun. Bazen mantıksız ve öngörülemez görünüyorsun. Fikrinizi kolayca değiştirirsiniz ve benlik saygınız bu tutarsızlık ve huysuzluk altında acı çekebilir"linki ekliyorum..burasıda haritalarımıza baktığımız astro.com'un içinde
AstroClick Travel
AstroClick Travel gives you information about the astrological influences you can experience at a given place on earth.www.astro.com
Su an kendimi gercekten dugunde kapidan arkadasa bakacakken halaybasi olmus gibi hissediyorum biri benim eksik elementimi bulsun ya bari hayrinane zaman başlayalım? ortak karar verelim..hep beraber başlayalım...
aaaa çok şaşırdım. 4,5 yıldır tam ayrılamadığım,hep bir yerden portleyen sevgilimin yaşadığı (ülkeden de değil,direkt) şehirden geçen çizgim şey diyor; "Yumuşak kalpli, duygusal ve savunmasız görünüyorsun. Bazen mantıksız ve öngörülemez görünüyorsun. Fikrinizi kolayca değiştirirsiniz ve benlik saygınız bu tutarsızlık ve huysuzluk altında acı çekebilir"
Gerçekten de onla olan ilişkimi anlatan bir cümle olmus, ha çizginin olduğu yere gittim mi? Gidemedim hiç. Demek gitsem de aynı b.k, tutarsız aşkımız devam edecekmiş
Doğduğu şehirden de Neptün trine'm geçiyor, o da diyor ki; Bu bölgeler en çok insanlıkları ve gerçek aşkın deneyimleriyle dikkat çekiyor.
Çok ilginç koca haritada adamın hem doğduğu şehirden hem yaşadığı yerden iki cizgimin olması
Merak edip onun haritasına baktım, benim şehrimi ,gezdigimiz yerleri geç, Türkiye bile yok haritasında.
Zalımın oğlu
[/QUOTE
Ben hazırım bence ama sadece psikolojik olarak hazır olmak yetiyor mu başka birşey yapıyor muyuz?ne zaman başlayalım? ortak karar verelim..hep beraber başlayalım...
meditasyonumuz bune zaman başlayalım? ortak karar verelim..hep beraber başlayalım...
aaaa çok şaşırdım. 4,5 yıldır tam ayrılamadığım,hep bir yerden portleyen sevgilimin yaşadığı (ülkeden de değil,direkt) şehirden geçen çizgim şey diyor; "Yumuşak kalpli, duygusal ve savunmasız görünüyorsun. Bazen mantıksız ve öngörülemez görünüyorsun. Fikrinizi kolayca değiştirirsiniz ve benlik saygınız bu tutarsızlık ve huysuzluk altında acı çekebilir"
Gerçekten de onla olan ilişkimi anlatan bir cümle olmus, ha çizginin olduğu yere gittim mi? Gidemedim hiç. Demek gitsem de aynı b.k, tutarsız aşkımız devam edecekmiş
Doğduğu şehirden de Neptün trine'm geçiyor, o da diyor ki; Bu bölgeler en çok insanlıkları ve gerçek aşkın deneyimleriyle dikkat çekiyor.
Çok ilginç koca haritada adamın hem doğduğu şehirden hem yaşadığı yerden iki cizgimin olması
Merak edip onun haritasına baktım, benim şehrimi ,gezdigimiz yerleri geç, Türkiye bile yok haritasında.
Zalımın oğlu
Sen ilk olarak o haritadan uzaklaş ben de çıkamadım bir türlü ama çıkmamız lazımBen hazırım bence ama sadece psikolojik olarak hazır olmak yetiyor mu başka birşey yapıyor muyuz?
farklı saatlerde olsa olur mu? ülkeden dolayı saat farkı varyarın akşam 21.00 de başlıyoruz o zaman..ok mi?
duş alıp suyla nötr olsan yeter bence...Ben hazırım bence ama sadece psikolojik olarak hazır olmak yetiyor mu başka birşey yapıyor muyuz?
Çıktım çıktım huzurum kaçtı zaten, sevdiğim şehirlere yabancılaştımSen ilk olarak o haritadan uzaklaş ben de çıkamadım bir türlü ama çıkmamız lazım
olsun o zaman sadece pazartesi başlıyoruz diyelim...çünkü 21 gün kesmeden yapmamız lazım...dışarıda işi olan vs olabilir..hep tutmaz..farklı saatlerde olsa olur mu? ülkeden dolayı saat farkı var
21:30 bana daha uygun ama cogunluga uyarimyarın akşam 21.00 de başlıyoruz o zaman..ok mi?
Bana uyar 21.00 ama 1-2 saat öncesi de uyar. Peki ne kadar sürüyor? Gün değil de saat olarak yaniolsun o zaman sadece pazartesi başlıyoruz diyelim...çünkü 21 gün kesmeden yapmamız lazım...dışarıda işi olan vs olabilir..hep tutmaz..
meditasyonumuz bu
bunu yaptığım dönemde gerçekten imagine ettiğimi çekmiştim ...başka arkadaşımlarıma önerdim onlarda memnun..
videoya baktım 20 dkBana uyar 21.00 ama 1-2 saat öncesi de uyar. Peki ne kadar sürüyor? Gün değil de saat olarak yani
Onun uyumuna nasıl baktın ki sen şimdi benim istediğim şey belliydi niye kafamı karıştırıyorsun yahuyalnız ben yaratım için düşüneceğim şeye bir baktım da yine hayat çizgilerimle uyumsuz şimdi ben onu düşünüp istesem mi istemesem mi ona karar veremedim N noktalibirgul var mı sende de böyle bir mevzu
ya benimki bir yer ile alakalıydı o yüzden. Tamam seninkinde sorun yoksa devam :)Onun uyumuna nasıl baktın ki sen şimdi benim istediğim şey belliydi niye kafamı karıştırıyorsun yahu
O zaman 21.30 da uyarvideoya baktım 20 dk