- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsunBende bakmak istiyorum bi deneyeceğim inş anlarım bu arada başarın için seni tebrik ederim
Abla bendeki karışık bayağı zorluyorum ama bide kırmızı bi top var İstanbul’da doğum yerim içim ığıl ığıltürkçe benim açıklama kısmı..yanda yazıyor..
Ben geldim,buradayım canım.Ama yazılanlardan birşey anlamadığım için kenara çekildim bekliyorum
Borellus80 sende geldin mi?
Ben seni haritayı bırakıp gittin sanmıştım ama gitmediğin iyi olmuş yeni bir keşif daha yapmışsın süper de olmuşN noktalibirgul haritaya bakarken sol üst köşedeki uyumlu açılar kutusuna tik attım bir de ne göreyim, Türkiye'de yaşadığım şehir, hatta şuanda bulunduğum ülkede yaşadığım şehrin tam üstünden geçen bir çizgi. Şok oldum gece gece, ben buraya çok önemli bir başarı elde ederek kabul almıştım, çizgiye tıkladığımda da kendini gerçekleştirdiğin yer diyordu. Fena şoktayım şuan.
Evet onu yakınlaştırıp bak daha manidar şeyler fark ediliyor.Ben seni haritayı bırakıp gittin sanmıştım ama gitmediğin iyi olmuş yeni bir keşif daha yapmışsın süper de olmuşo sol üstteki tike ben de tıklamıştım ama ilk açtığımda tüm dünya seçiliyken tıklamışım tabii harita çorba oldu sonra aman kapat kapat dedim sonra da unutmuşum bi daha bakayım bari bu Arada başarın için de tebrikler canım
Dün bende baktım baktım baktım çok karışık sonra kapadım sayfayıtürkçe benim açıklama kısmı..yanda yazıyor..
ben yazmıştım canım kart içinkızlar diger telve konusundan bana yazan olduysa tarot ıcın kacırmıs olabılırım kasıtlı yaptıgım bir sey diil, cok fazla bildirim gelmis alıntı o yuzden
dm den yazabilir misin canım, bakayım sana da ozelden konusalımben yazmıştım canım kart için
Ben teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için çok keyifli ve çok güzeldi ağzıma yüreğine sağlık bacımdm den yazabilir misin canım, bakayım sana da ozelden konusalım
Ben teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için çok keyifli ve çok güzeldi ağzıma yüreğine sağlık bacım
Ben yazmamıştım şuan yazıyorum canım bana da bakar mısın:)kızlar diger telve konusundan bana yazan olduysa tarot ıcın kacırmıs olabılırım kasıtlı yaptıgım bir sey diil, cok fazla bildirim gelmis alıntı o yuzden
Yazmayım yazmayım diyorum ama ne iyi ettin sende şekerpare çok tatlı ve güzel yorumluyorBen yazmamıştım şuan yazıyorum canım bana da bakar mısın:)
Yazmayım yazmayım diyorum ama ne iyi ettin sende şekerpare çok tatlı ve güzel yorumluyor
dm atabilir misin canım bakayımBen yazmamıştım şuan yazıyorum canım bana da bakar mısın:)
Tamam saat farkı olan arkadaşlar veya o gun dışarı çıkmak zorunda olan arkadaşlar tedirgin olmasın diye bu pazartesi başlıyoruz..isteyen sabah yapsın isteyen akşam..15-20 dakika sürüyor zaten..
Duş alıp su ile dengelenmek iyidir başlamadan önce ama şart değil..
bunu yaparken önceki grupta yazdığım gibi en basitinden çiçek sulamak,hayvan beslemek gibi kollektife yönelik iyilik hareketlerini yapmak iyidir...
dedikodu yapmak,kötü düşünmek,hırs yapmak gibi duygusal durumlara girmemeyi öneririm.
saçma sapan insanlara fal baktırmazsanız da süper olur enerjinizi de bozmamış olursunuz..
birde herkes bir konuya odaklansın ya aşk ya iş ya para ya kariyer...40 tane şey isteyip yine enerji dengesini bozmayın...gerekirse bir tur daha yaparız...
20 martta da hep beraber bitiyoruz...
ok mi?
telweye girse bitti sitedekiler....Yazmayım yazmayım diyorum ama ne iyi ettin sende şekerpare çok tatlı ve güzel yorumluyor
Abla ben şimdi işlerimi bitirdim bi sigara yaltım oturacağım ev temizliği vs rehat Ca oturayım dedim zihnim boş olsun dedim çok şükür şuan bom boşum bir meditasyon kaldı onu da yaptım mı bitiyorArkadaşlar gün bitti...meditasyonlarımızı yaptık mı?
evet az önce yaptım, ağlamalı mağlamalı bitti, beğendim bu meditasyon tipini deArkadaşlar gün bitti...meditasyonlarımızı yaptık mı?