AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Ayyyy yoga mı o kadar hevesliyim ki ona anlatamam. Ama bir türlü başlayamamıştım. Bunları deneyim ben çok teşekkür ederim.

Hicbir sey anlamadan, ara ara bi arkadasa bakip cikacaktim kivaminda sayfaya girip cikiyorum ve her seferinde yepyeni baska bir sey okuyorum ve hala anlamiyorum, en son adacayinda kaldim kizlar bakin buraya isaret koyuyorum
vallahi 20 yılın tecrübesini püskürtüyorum..kolay bitmez daha meditasyon yapacağız...

Hicbir sey anlamadan, ara ara bi arkadasa bakip cikacaktim kivaminda sayfaya girip cikiyorum ve her seferinde yepyeni baska bir sey okuyorum ve hala anlamiyorum, en sonnadacayinda kaldim kizlar bakin buraya isaret koyuyorum
Ahahahah kızlar şuan burası öyle bir curcuna olmuş ki, biri de aradan çıkıp düğün davetiyesi falan verecek gibi birbirinden bağlam olarak farklı bir sürü mesaj gördüm aynı anda
Ben diyorum arada davetiye getirmeye gelen olacak diye yoksa o siz misiniz?

rica ederim ya...hepiniz beni geçtiniz ama..ben de şu an birşeyler öğreniyorum hepinizden inan..içinizden profosyonel araştırmacılar çıktı vallahi..
Abla taş sandığı bu heralde trendyolda çıktı karşıma fiyatında uygun 60 70 arası Çiğdem hanım a da internetten baktım instagram kullanmıyorum sayfasından numarasını aldım onunlada görüşeceğim thnk u thnk u thnk u

Eklentiler

• 23A02796-9F58-4F57-802B-062EC543CC11.jpeg
    306,4 KB · Görüntüleme: 30
vallahi 20 yılın tecrübesini püskürtüyorum..kolay bitmez daha meditasyon yapacağız...
Ay ben meditasyonda gulmeye basliyorum, karikaturdeki gibi. Tam huzur bulacagim bi gulme geliyor
Ben diyorum arada davetiye getirmeye gelen olacak diye yoksa o siz misiniz?
Benden bu saattennsonra davetiye falan cikmaz bence arada ugrar kedi fotosu atarim kabul mu

ben aylardır meditasyona geri dönmeye uğraşıp bir türlü yeterli itici gücü bulamıyordum. Belki vesile olur :) ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…