- 11 Şubat 2023
- 9.054
- 18.659
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Onu da yaptı , ailene şöyle bosanalim diye kıvranıyor adamCanim benim eger bizle dalga gecmiyorsan (cok şüpheliyim) anlattigin adam yilgin, bezgin, capkin, ana baba parasi yemek icin kendini borca batiran, seni her firsatta onemsemedigini vurgulayan (dis agrilarin vb konular), kiskanclik duygusuna asla sahip olmayan biri (hapisten cikan komsunuz ve erkek kardesi hikayesi) .
Boyle biri ne sebeple zarar verecek ki?
Yani adamin bi bosa beni diye yalvarmadigi kaldi, zarar vermek icin nasil bir motivasyonu var sence?
Evet haklısın yani kendisi de öyle dedi aslında madem tekrar konuşup barısıcaz neden boşanıyoruz şimdi dediBoşanmak küsmek değildir ilk esiyle tekrar evlenenler tekrar daha kolay boşanıyor.Bi kere boşayan bin kere daha rahat rahat boşar .Zaten arada kavga gürültü sevgi mevgi olmadığı için cok daha kolay.Ve malesef artık kimse kolay kolay aynı kişiyle tekrar evlenmıyor.Tabi kadın boşadiysa farklı erkek çok pişman olabiliyor boşanmak isteyen taraf erkek ise dönmez .İstisnalar olsada dönenler de maddi menfaat için falan dönüyor oda sevgiden değil yani .Birde madem niye bosaniyorsun niye tekrar evleniyorsun aynı kişiyle saçma sapan yani bence hayır etmiyor zaten.
Ben bu kadar seyin ustune Kiraz'in kocasindan tazminat ya da nafaka isteme aksiyonu bekliyorum acikcasi.Onu da yaptı , ailene şöyle bosanalim diye kıvranıyor adam
Kafa bulandırıyorsun artık. 'Ya tekrar rahatsız ederse' diye boşanmaktan korktuğunu iddia eden de bi seni gördüm. Bir şey demek istediği falan yok, sen boşanınca pişman olsun ayaklarına kapansın istiyorsun hatta bunun için dua ediyorsun hatta sırf bunun olması için boşanmayı kabul ettin ama olmayacak, boşuna hayal kurma, yaptığın bütün enayilikler yanına kâr kalacak.Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.
Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.
Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Aslında ben çift olarak sizi anlayamıyorum. Nerdeyse her hafta konu açıyorsunuz .Elbette isterseniz her gün açarsınız tabiki biz yazmak zorunda değiliz. Genede ben gerçekten gerçek hayatda böyle bir çift varmı merak ettim.Yani çok garip esinizin dedikleri sizin yaptiklariniz .Yani ben sizin yerinizde olsam gerçekten bir doktora görünürüm.Lutfen yanlış anlamayın dalga geçmiyorum bu koca sizin tüm sistemi çökertmîş bence tedavisi olmayan virüs gibi.İnsanin beyin hucreleri ölür böyle ilişki ile hergün hemde.Bide ne bu ya ne zaman konuşacaksın ailenle falan basın toplantısı yapılacak sanki.Tuhaf biri ya ondada bı sorun var galiba çünkü istemeyen adam kendi çeker gider.Melonkolik depresif olmayı seviyordur belki acılara yürüyen tipten.Ben hiç ciddiye alamıyorum bu evliliği siz yaşıyorsunuz bunu birde.Salincaktan ben inmem salıncak benim sen in .Öyle birşey gibi degilmi ?
Benim gece anlatmaya calistigim buydu iste, adam melankolik garip biri boyle birinden herhangi bir olumlu aksiyon dahi alamazsin cunku enerjisi yok, adam useniyor yahu, cok istiyosan git kendin ac davayi, acmiyor ama sevdiginden degil muhtemelen masraf olacak diye yada adliyeye gitmeye usendiginden.Aslında ben çift olarak sizi anlayamıyorum. Nerdeyse her hafta konu açıyorsunuz .Elbette isterseniz her gün açarsınız tabiki biz yazmak zorunda değiliz. Genede ben gerçekten gerçek hayatda böyle bir çift varmı merak ettim.Yani çok garip esinizin dedikleri sizin yaptiklariniz .Yani ben sizin yerinizde olsam gerçekten bir doktora görünürüm.Lutfen yanlış anlamayın dalga geçmiyorum bu koca sizin tüm sistemi çökertmîş bence tedavisi olmayan virüs gibi.İnsanin beyin hucreleri ölür böyle ilişki ile hergün hemde.Bide ne bu ya ne zaman konuşacaksın ailenle falan basın toplantısı yapılacak sanki.Tuhaf biri ya ondada bı sorun var galiba çünkü istemeyen adam kendi çeker gider.Melonkolik depresif olmayı seviyordur belki acılara yürüyen tipten.Ben hiç ciddiye alamıyorum bu evliliği siz yaşıyorsunuz bunu birde.Salincaktan ben inmem salıncak benim sen in .Öyle birşey gibi degilmi ?
Kızzzz ! Adam senden en ucuz, en kolay şekilde kurtulmanın yollarını arıyor niye sana yapışsın tekrardan , bence eşinin bu tarz korkuları var senle ilgili , sal adamı artık, normal değilsin...Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.
Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.
Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Tam tersi durum bizde yaşanmıştı ben ayrılmak için diretiyodum eşimde ayrılmıcam diye resmen ayaklarıma kapandı ağladı kocaman adam senden ayrılamam ben yapamam diye. O zamandan beride bayağı değişti hayırlısı bakalımÜüfff ne saçma konular silsilesi bu ya, ayrılık böyle bir şey değil evlilik hiç değil. Ne yiyip içiyorsunuz, ne yaşıyorsunuz? Adam bağırıyor seni istemiyorum diye bu gurursuzluk niye? Aynen arayıp soracak seni aşkından ölecek aynen o yüzden boşanmak istiyor.
Siz bunu yazdınız ya konu sahibine umut doğduTam tersi durum bizde yaşanmıştı ben ayrılmak için diretiyodum eşimde ayrılmıcam diye resmen ayaklarıma kapandı ağladı kocaman adam senden ayrılamam ben yapamam diye. O zamandan beride bayağı değişti hayırlısı bakalım
"Seni "görüyoruz yetmez miNasıl bu kadar eminsiniz benim göremediğim neyi görüyorsunuz
Yok ya eğer karşındaki kararlıysa bu konuda ceketini alıp gideceksin. Bazen zorlamamak gerekSiz bunu yazdınız ya konu sahibine umut doğdubenim de kocam ayağıma kapansın diye bekler şimdi
Siz adama gel bir daha düşün istersen boşanmayalım mı dediniz yani?Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Tabi ki demiş, sen şaşırdın mı?Siz adama gel bir daha düşün istersen boşanmayalım mı dediniz yani?
Pardon ben bu konuda yeniyimTabi ki demiş, sen şaşırdın mı?Adam boşanmamak için başlık istese verecek bu kız, o kadar hasta ruhlu