Amacını anlayamıyorum ?

Ya bacım vallahi kaç konu açtın sayamıyorum ben. Adam seni istemiyor. Adam söyle de git artık demiş sen hala kafanda beni rahatsız ederse derdi var. İstemiyor adam seni. İstese niye boşasın

Boşanma Kiraz. Adam belli ki boşanır boşanmaz senin yakana yapışacak ya benimsin ya benimsin diye. Kapından ayrılmaz bu ben söyleyeyim. Kurtulamazsın. En iyisi boşanma da başın ağrımasın. Sırf senin peşine düşüp rahatsız edebilmek için boşanmak istiyor, diğer her şey bahane.

Üüfff ne saçma konular silsilesi bu ya, ayrılık böyle bir şey değil evlilik hiç değil. Ne yiyip içiyorsunuz, ne yaşıyorsunuz? Adam bağırıyor seni istemiyorum diye bu gurursuzluk niye? Aynen arayıp soracak seni aşkından ölecek aynen o yüzden boşanmak istiyor.

Cok mu korkuyosun

Tamam hadi inandık hadi

Boşandıktan sonrasını da düşünmek zorundayım
hayat siz planlar yaparken basiniza gelendir. suanda kendiniz icin en iyisi neyse onu yapin. bosandiktan sonra onun ne yapacagi kontrol edebileceginiz bir sey degil. ayni zamanda bilemezsiniz de. bir cok olasilik var. kisaca bu konuyu dusunmeyin. basiniza gelirse bakarsiniz. cunku yapabileceginiz birsey yok

Höff, asidi kaçmış 6 aydır dolapta bekletilmiş kola tadı veriyorsun hem bize hem o zavallı adama.

Boşanmak küsmek değildir ilk esiyle tekrar evlenenler tekrar daha kolay boşanıyor.Bi kere boşayan bin kere daha rahat rahat boşar .Zaten arada kavga gürültü sevgi mevgi olmadığı için cok daha kolay.Ve malesef artık kimse kolay kolay aynı kişiyle tekrar evlenmıyor.Tabi kadın boşadiysa farklı erkek çok pişman olabiliyor boşanmak isteyen taraf erkek ise dönmez .İstisnalar olsada dönenler de maddi menfaat için falan dönüyor oda sevgiden değil yani .Birde madem niye bosaniyorsun niye tekrar evleniyorsun aynı kişiyle saçma sapan yani bence hayır etmiyor zaten.

Burda kaç tane konu açmışsınız boşanıcaz diye . Boşanmak düşündüğünüz gibi korkunç bir durum değil. Ailenize haber verin BOŞANIN artık. Adam sizi sevmiyor, o da boşanmak istiyor. Kendi yolunuza bakın. Sizi bir daha arayıp mesaj atacağını düşünmüyorum. Uçkuruna düşkün biriyse sevgilisi varsa onunla yaşar diye düşünüyorum. Bana yazar mı, korkuyorum diye kendinizi avutmaktan vazgeçin artık.

Seni oyalıyor ve akıllı ol sen niye çıkıyosun evden ? O çıksın? Alıp bütün eşyaları da satacak oh ne güzel inş altınların duruyodur

Bi tükkan açarsa ırgat kontenjanı için arayabilir yine seni demek. Merak etme başına bela falan olmaz, hiç kendini riske atacak göz yok onda, hele de senin için. Irgat da olsan öyle bi değerin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…