Amacını anlayamıyorum ?

Kiraz bizde senin amacını anlayamıyoruz...
Ya adam daha ne desin git diyor sana birak peşimi bende kuruş kalmadi senide dehlemenin zamanı geldi yedim paralari bitti gitti ama bir sen gitmedin basimdan diyor

İstiyorummm inan tek korkum bu. Sence yazar mı tekrar bana
Kafan mı basmıyor? Adam seni sevmiyor istemiyor yakasından atmaya çalışıyor. Yeniden yazar diye korkuyorum diyip yalan atma burda. Adam yakasından atmak için daha ne yapsın. Peşinden gelmeyecek önüne bakacak başkalarıyla olacak anla artık

Bence sana aşık.

Konu ağda gibi olmadı mı yahu?

ağzına sağlık kardeşim ya sıkıldık artık bu konudan. İnşallah yazmaz diyor ama tam tersi anlamalıyız. Blöf için boşanıyor adamdan pişman olsun geri gelsin istiyor hikayeyi böyle yazsa daha mantıklı cevaplar verirdik. Adamı takıntı yapmış...

Ay bunda anlamayacak ne var bedava çalışan bir keriz bulamazsam yine senin kapını çalarım .Senin gibisi zor bulunur diyor .......

Kocan diyordur ne gurursuz bir kadına denk geldim ne yapsam, ne desem gitmiyor, yapıştı kaldı. Neymiş boşandıktan sonra ulaşmaya çalışırsa ne yaparmış, bunları düşünmek zorundaymış. Anne, babanı bahane ediyordun en çok onlar kendiliğinden bırak bu adamı dediği için elinde bu saçma bahanen kaldı. Ama komik sadece. İşin sonunda kocan senden daha mantıklı, kendini düşünen bir adam olarak kaldı mavi. Düşün halini.

Adam varımı yoğumu yedin ama hala gitmedin demiş siz hala beni arar mı diyorsunuz. Şaka mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…