Amacını anlayamıyorum ?

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
989
20
26
Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.

Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.

Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.

Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde

Bı bosannn artık ya amannnnnn.

Boşandıktan sonrasını da düşünmek zorundayım
Bı bosan da düşünürsün. Adamla bosanmayi beceremedin neyin barışması ? Sabaha kadar sana ulaşmak istesin sen izin vermedik ten sonra ne değişecek ? Evliyken sevmeyen adam bosaninca mi sevecek ? Kusura bakma ama onun şuan sevgilisi bile var sen hala gelecek de.

ben eski kocamı en son mahkeme salonunda gördüm son sesinide yine mahkemede evet boşanmak istiyorum derken duydum ki çocuklar olduğu halde! Beni hayatımda hiç o zamana kadar görmediğim yerleri görmeme tanımama vesile oldu sizi avukat ofisleriyle mahkeme salonlarıyla karakol ifadeleriyle tanıştıran biriyle ne muhatap olacam. Engelledim her yerden gitti merak etmeyin zaten onlar sizin kendilerinden midenizin bulanması için boşanır boşanmaz herşeyi fazlasıyla yapıyorlar.

Nasıl bu kadar eminsiniz benim göremediğim neyi görüyorsunuz

Canim benim eger bizle dalga gecmiyorsan (cok şüpheliyim) anlattigin adam yilgin, bezgin, capkin, ana baba parasi yemek icin kendini borca batiran, seni her firsatta onemsemedigini vurgulayan (dis agrilarin vb konular), kiskanclik duygusuna asla sahip olmayan biri (hapisten cikan komsunuz ve erkek kardesi hikayesi) .

Boyle biri ne sebeple zarar verecek ki?

Yani adamin bi bosa beni diye yalvarmadigi kaldi, zarar vermek icin nasil bir motivasyonu var sence?

Evet çok haklısın aslında ama inşallah bu düşüncesi değişmez

Evet çok haklısın aslında ama inşallah bu düşüncesi değişmez

Yani iste mesele dusunce degilki adamin karakteri bezgin yahu zarar vermeye usenir boyle biri.

Ayrica bu adam bana zarar verir diye korktugun biriyle evli kalmak bosanmaktan daha tehlikeli. En azindan ailenin yanina yerlesir, geceleri rahat uyku uyursun.

Adam boşanmak ıstıyor. Sana ulaşmaya calıssa da sanane kı

Adam sana açık açık valla seni hiç sevmiyorum bi boşansak da rahatlasam dese acaba ne demek istedi beni kendinden soğutup sevdiğini anlamayayım diye mi böyle davrandı diye konu açarsın. Adama blöf atmışsın adamın umrunda bile olmamış işte hayat ne gösterir bilinmez vs sallamış bir şeyler sen hala bu sözlerin altında umut arıyorsun. Kınamıyorum ama bu kadarı cidden fazla

Adam sana açık açık sen deli misin hazır senden kurtulmuşum neden bir de peşine geleyim ki benim başka planlarım var artık söyle şu ailene dese boşanma işini diretirsin adam numaradan her şeyi alttan almasına rağmen hala boşanmıyorsun eğer çekişmeli olursa adama 3 yıl daha tebelleş olabilirsin bunu istemediği için saçma sapan konuşuyor işte ciddiye alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…