- 9 Şubat 2010
- 18.086
- 40.630
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Eski konularına bakıver, anlarsınPardon ben bu konuda yeniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konularına bakıver, anlarsınPardon ben bu konuda yeniyim
Aa yok yok almıyor ben, kaçarEski konularına bakıver, anlarsın
Bence bu hesap parodi hesabıNasıl bu kadar eminsiniz benim göremediğim neyi görüyorsunuz
Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.
Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.
Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Yok be adam cin olsa konu sahibine musallat olmaz. o kadar salmış kadınıAdam boşanınca musallat olur diye falan korkmuyorsunuz
Siz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi siziHer konuda adamın değeri artıyor, maşallah
Adam boşanınca musallat olur diye falan korkmuyorsunuz, siz boşanmaktan korkuyorsunuz. Kendiniz de farkındasınız ama burada yazmak zor geliyor sadece. Boşanmak istemiyorsanız dava açılsa bile hakime kocamı seviyorum derseniz hakim sizi boşamaz, davanız ertelenir ve sakız gibi uzar. İstiyorsanız bu yolu da seçebilirsiniz ama yerinizde olsam kendim terapiye gider, kesip atardım bu "ilişkiyi". (Zamanında boşanmış biriyim, kolay yoldan atıp tutmuyorum. Eski yorumlarımda da görebilirsiniz.)
Senin kurtulman gerekmiyor kiraz. Adam zaten dünden hevesli. Bir boşansa kutlama yapacak.Siz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi sizi
Anlaşmalı olarak dilekçe verdik, 5 dakikada boşandık. Çocuk da yoktu, bölünecek mal da yoktu. Ne düşman olduk ne de rahatsızlık verdi bana. Pişman olacak insan zaten boşanmaz, boşanmamalı. Ama zaten sizdeki gibi boşanma kelimesi gündeme geldiyse, ağzınızda sakız olduysa dönüşü olsa da mutlu olamazsınız, çok zor. Biz çift terapisine de gittik, o da ayrı ben de ayrı terapilere gittik. Boşanma noktasında hiçbir katkısı olmadı, çünkü zaten bitmişti. Şimdi bayram seyranda anasını babasını ararım, o benimkileri arar. Hepsi bu kadar.Siz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi sizi
Aslında konu sahibi öyle biri, boşanma gerçekleşse bile dedektif gibi izini sürecek, hesap soracak. Hasta olan aramızda, öbürü sünepe bir parazit sadeceBir de anlamadığım şu neden direk "Nasıl kurtuldunuz?" kafasına geldiniz ki? Adam sizi taciz mi ediyor? Tehdit mi ediyor? Çamur, bela biri mi? Neden direk kafanızda bu senaryolar var ki? He potansiyel olarak o tip biriyse zaten boşanmanız hayrınıza olacak demektir.
AhahahahaSiz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi sizi
Kiraz delirttin tüm kk yı. Hala diyorsun ki adam sizi rahatsız etmedi mi? Yav senin kocan seni niye rahatsız etsin. Adam yıllardır senden kurtulmaya çalışıyor bir başarabilse olmayan parası ile havai fişek patlatacak.Siz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi sizi
Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.