Amacını anlayamıyorum ?

Her konuda adamın değeri artıyor, maşallah

Adam boşanınca musallat olur diye falan korkmuyorsunuz, siz boşanmaktan korkuyorsunuz. Kendiniz de farkındasınız ama burada yazmak zor geliyor sadece. Boşanmak istemiyorsanız dava açılsa bile hakime kocamı seviyorum derseniz hakim sizi boşamaz, davanız ertelenir ve sakız gibi uzar. İstiyorsanız bu yolu da seçebilirsiniz ama yerinizde olsam kendim terapiye gider, kesip atardım bu "ilişkiyi". (Zamanında boşanmış biriyim, kolay yoldan atıp tutmuyorum. Eski yorumlarımda da görebilirsiniz.)

Siz nasıl boşandınız. Nasıl kurtuldunuz? Adam rahatsız etmedi mi sizi

Senin kurtulman gerekmiyor kiraz. Adam zaten dünden hevesli. Bir boşansa kutlama yapacak.
Bir tutturmuşssun sonradan rahatsız etme meselesini. Her boşanan rahatsız etmiyor. Sen kendine boşanmamak içim bahane arıyorsun sadece. İnşallah trolsündür.

Neden her gün boşanma ile ilgili konu aciyon ki güzel kardesim . Asla ve asla boşanmak istemiyosun burası belli git aç davani niye sakız gibi uzatiyosunuz ki anlamadim

Anlaşmalı olarak dilekçe verdik, 5 dakikada boşandık. Çocuk da yoktu, bölünecek mal da yoktu. Ne düşman olduk ne de rahatsızlık verdi bana. Pişman olacak insan zaten boşanmaz, boşanmamalı. Ama zaten sizdeki gibi boşanma kelimesi gündeme geldiyse, ağzınızda sakız olduysa dönüşü olsa da mutlu olamazsınız, çok zor. Biz çift terapisine de gittik, o da ayrı ben de ayrı terapilere gittik. Boşanma noktasında hiçbir katkısı olmadı, çünkü zaten bitmişti. Şimdi bayram seyranda anasını babasını ararım, o benimkileri arar. Hepsi bu kadar.
Üstüne ben 2. evliliğimi yaptım ve Allah bozmasın çok mutluyum. Hiç hayat bitiyor, yandım bittim gibi bakmayın.

Bir de anlamadığım şu neden direk "Nasıl kurtuldunuz?" kafasına geldiniz ki? Adam sizi taciz mi ediyor? Tehdit mi ediyor? Çamur, bela biri mi? Neden direk kafanızda bu senaryolar var ki? He potansiyel olarak o tip biriyse zaten boşanmanız hayrınıza olacak demektir.

Aslında konu sahibi öyle biri, boşanma gerçekleşse bile dedektif gibi izini sürecek, hesap soracak. Hasta olan aramızda, öbürü sünepe bir parazit sadece

Kiraz delirttin tüm kk yı. Hala diyorsun ki adam sizi rahatsız etmedi mi? Yav senin kocan seni niye rahatsız etsin. Adam yıllardır senden kurtulmaya çalışıyor bir başarabilse olmayan parası ile havai fişek patlatacak.
Artık yeter boşan yoksa zorla seni evden atacak az kaldı

Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.

Bu cümlede seninle tekrar evlenmekten değil de kendisinin yeniden evlenmesinden bahsetmiş büyük ihtimal.

Senle tekrar evlenmeyi düşünse boşanmaz.

Kiraz resmen adama bak boşarsan bir daha beni bulamazsın ona göre mesajı vermişsin. Adam da arayacaksam neden boşanıyorum diye yapıştırmış.
Daha boşanmadan rahatsız eder diye korkmak tam olarak ne oluyor? Adam bugün desen nöbetçi mahkemede boşanır ve aramaz sormaz sende biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…