Amaç ne yani görümcecim?

Siz biraz pencerelerinizi açın.
Bakın arkadaşın yaptığı yorum bu
Üye

Gorumceniz dindar. Dini nedenlerden öturu boyle davraniyor. Halbuki kimsenin kalbine zorla iman koyamasssin. Kimseye zorla birsey yaptiramassin. Baskici demekki. Esiniz dindar degil . sizde dindar degilsiniz . bu yuzden karismamali kimse. Esinize bunu soyleyin. Basdan nasil kilik kiyafet dusunce din yapisindan kendi ailesinden farkli bir insan seciyosa halkımız ( erkek kadin fark etmez) evlendikten sonra buyuk catismalar cikiyo bunada katlanmalilar. Secen kisi ,sectigi kisiyi oldugu gibi kabullenmeli. Musluman biri kendi gibi muslumanla evlenmeli. Deist deistle evlenmeli. ( yaraticiyi kabul edip ibadet yapmayarak yaraticiyi kabul etmeyenler) kendi gibi biriyle evlenmeli . Insanlarimiz buna göre eş secimi yapsa bosanmalar azalirdi.

Altı çizili kısmını atlamışım kusura bakmayın lütfen :)

Saçma

Davul bile dengi dengine -- Atasözünün örneğisiniz bence.
Fikirlerinizin dengini bulun yoksa bu evlilik eşin içinde senin içinde zulm olur ..
Bende bekarken her türlü kıyafeti kayıtsızca giyerken şimdi az daha mı uzun giysenler başladı.
Fıtrat değişmez.
Sen bir daha düşün bence şöyle sağlam kafayla...

Sizden yine sacma bir yorum geldi. Iyi bu defa kac kat dipte kac gun yanacagindan bahsetmemissiniz konu sshibinin. Ayrica musluman olmadigini kim soyledi yada konu bu mu? Kibledim.

Aklıma gupse ozayin oynadigi gorumce karakteri geldi. Allah yardimcin olsun

8 yıldır ben benimkini çözemedim. Aslında hiçbir problemimiz yok, ama aradaki duvarlar hiç yıkılmadı.
Geriye kalan herkes ile gayet iyiyiz..

Ayy ben seni yerim canım benim :) asla kendimi değersiz ve önemsiz hissetmiyorum ve böyle hissetmediğimi de nişanlıma gösterdim ve göstermeye de devam ediyorum. Görümceme zaten daha yolun başında mesafemi koydum. Kendisiyle dün yine ciddi bir konuşma yaptım. Beni karşısına almamasını, kimseye bağlı olmadığımı, ikili oynarsa sonuçlardan kaçınmıcagımı açık ve net bir dille ifade ettim. Sevmiyorsan konuşmayabilirsin ama ben sana asla laf söyletmem bu saatten sonra da karışmalarına izin vermem. Tecrubesizliğime ver dedi bilemiyorum ne kadar samimi

Hatanızı düzelteyim davet eden olmadı kendisi geldi :) gelene de sen kal demem hele ki onlar benim evimin uzaktan misafiriydi.

Inan hiç göz ardı edemeyen bir insanım zaten konu ne olursa olsun. Kendisiyle de çok ciddi konuştum. Tavrımı belli ettim. Dha ne kadar konuşmalıyım bilmiyorum. Görümcemle de bu konuda muhatap olmak istemiyorum çünkü kendisi benimle muhatap olmadan gizliden gizliye halletmeye çalıştı. O yüzden bana birebir bişe demediği için ben de bu konuda birebir onunla diyalog halinde olmak istemiyorum.

Biz doğuluyuz kardeşimin sözlüsü göçmen.. ve çok güzel bir kız biz tesettürlüyüz iki kız kardeş 1 tanemiz açık. Ama bikere bile açık giyiniyor vs demedik.. gelinimizde şort giyiyor askılı falan bizi ilgilendirmez yani hiç o konulara girmedik girmeyizde sonuçta kardeşimle evlenecek bize ne.. sizin görümce kıskanç gibi geldi.. nişanlınıza ayar verin o da ablasına versin. Sonuçta sizi beğenen öyle kabul eden nişanlınız.

Zaten bu görümce kafasını anlamış değilim

Hatanızı düzelteyim davet eden olmadı kendisi geldi :) gelene de sen kal demem hele ki onlar benim evimin uzaktan misafiriydi.
Sorun orada zaten nısanlınız ve sız bırlıkte gıtmelıydınız!!
ne sekılde gorumcenızın haberı oldu ve olaya dahıl oldu bılemem.
Alısverıse cıktıgınızda odak noktası sızsınız sonucta ne begenıyorsunuz ne alıyorsunuz amac sızın ıcın alısverıs yapmak.
fıkrını soylemesı gayet normal kı aranızda samımıyette yok anladıgım kadarıyla fıkırlerını kardesı vasıtasıyla ıletıyor.
Bu nısanlınıza ders olur ve bır daha gereksız gergınlıge neden olmaz.

İşte ailesi böyle muhafazakar tiplerle evlenmeyin, ileride sıkıntı çıkarırlar diye kaç kere yazdık burada. erkekler er ya da geç ailesini sözüne geliyor çünkü. onca modern aile varken bu tiplerle neden uğraşıyorsunuz? bu yobaz takımı başkasının hayatına saygı duymaz bilmez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…