ama artık yetsin değil mi ?

sende çok iyi bir dostsun bacısın :) iyiki varsın

onun sokağindaydım az evvel.. apartmanının önündeydim.. ramazan ramazan alkol aldım.. allahım affetsin.. Ben var ya.. bi adım atsa yüz adım giderdim ona.. o bi adımı çok gördü.. elbet geçecek bu da herşey gibi.. tebessümle anacağım günler de gelecek.. Susacağım.. ona tek kelime etmeyeceğim.. yeniden aşık olup yeniden inleteceğim yüreğimi.. ve onu hiçbir zaman unutmayacağım.. ne onu.. ne bu hainliğini.. saçmalıyorum farkındayım.. ne uyku ne yemek.. 3 gündür ağzıma lokma koymadımmmm.. 3 gündür bölük pörçük uykularım.. cımcılık yastığım.. bu da geçecek.. ha gayret burcu diyorum.. insanlar neler yaşiyorrrr.. anan baban başında.. sağ olsun ailem etrafımda pervane.. dayılarım bile.. çok duygulandım bugün.. Dayım aldı karşısına uzuuun uzuuun konuştu.. içtik dertleştik.. ramazanda içmezdim de tutamadım kendimi.. affetsin rabbim.. sonra çıktık dolaştık dayım yengem ben.. mahallesindeki vosvosta sucuk ekmek yedik apartmanının önünde.. her gün onunla gittiğim onunla oturduğum sandalyeye oturdum.. üstüne gidecem.. kaçmicam.. ben senelerce şakirpaşa mahallesinden geçemedim önceki nişalımın mahallesinden.. bu defa kaçmak yok.. anıların da üstüne gidecem acıların da.. taşlaşana kadar.. yüreğim hissizleşene kadar yasını tutacam.. sonra da kalkıp yoluma devam edecem.. dimdik..

Burcucum forum takıpte senın yazdıklarını gorunce hemen geldım.gozumden uyku akıyor ama sana bısey soylemek ıstıyorum,yalan,dolan,arkadan ıs cevırme cok kotu seyler ama bence sınırle anı kararlar alma.
Benı neden cagırmamıslar oysakı heryere cagırırlardı demıssın,bence sen en basta kıskandıgını bellı ettıgın ıcın bırarada olmak ıstemedıgını dusunduklerınden senı cagırmaya cekınmıslerdır kızarsın dıye

canımmmm herşeyi geçtim... 13 gün oldu beni aramıyor.. sormuyor.. msjıma cevap vermiyor.. bu mudur ? demek bitmesini istiyor.. böyle aşk olmaz.. olamaz.. kabul etmiyorum ben

canımmmm herşeyi geçtim... 13 gün oldu beni aramıyor.. sormuyor.. msjıma cevap vermiyor.. bu mudur ? demek bitmesini istiyor.. böyle aşk olmaz.. olamaz.. kabul etmiyorum ben

Tatlım en azından bi kere yüz yüze konuşsaydınız..
Belki arada büyük bi yanlış anlama vardır.
Mesaj attım, cevap vermedi, bitti deme bence.
Sonra içine dert olmasın?
Karşına al, gerçekleri bilmek istiyorum de, öğren.

Şimdi eğer ben ona haber bile vermeden kalkıp türkü bara gitse idim, bunu öğrenince bana kırılıp küsseydi, ben de onu günlerce arayıp ne özür dileseydim ne açıklama yapsaydım.. Sonra o bana sitem dolu ne kadar üzgün ve kırgın olduğunu anlatan msjlar atsaydı.. Ben cevap bile vermeseydim o msjlara.. Kalkıp bir de benle son kez yüzyüze konuşmak isteseydi ne düşünürdüm biliyor musun ? Demek bensiz yapamaz bu.. ne yapsam affeder.. Ben böyle bişey yapmicam tabi ki.. gurur değil bu.. kendime olan saygımdan yapmicam.. bu kadar da kaldırmaya gerek yok erkek milletinin bi taraflarını Nişanlı ve 27 yaşında bi adamdan bahsediyoruz, oğlan çocuğu gibi davranıyor cnm baksana... Çok tşkr ederim msjın için destek verdiğin için.. Bi de ben onu çok iyi tanıyorum cnm.. inan bana karşına al konuş diyorsun da üste çıkmak için herşeyi söyler.. kırıcı olur.. zaten o da kafasında bitirmiş çoook belli..

Anladım tatlım. Sen daha iyisini bilirsin tabi.
Dilerim hayırlısı olur hakkında :)

canım ben senıde nısanlınıda cok ıyı anlıyorum,ıkınızdede hata varonun yanlıs yapmasına bırazda sen sebep olmussun,ne gerek vardıkı kıskanclık yapmanabastan tepkını koymasaydın sende o ortamda olurdun olmayıda hakedıyodun,nısanlının suan ne dusundugunu tahmın edıyorumsana cok kızgın cok ofkelı sankı kendısı sutten cıkma ak kasık kendı halıne bırak hıc bısey yapma sınırı yatıssın beyfendınıno hatayı sende goruyor sakınlessın bı kendı halıne bırak bak ozaman kendı hatasını anlayıp bu sefer o senı aramaya baslıcakailesınınde gazına gelıyodur bırazda artıstlık yapıyodur pesımde kosuyo dıyesessız kalmanı tavsıye edıyorum ılıskıyı bıtırıcek kadar buyuk bır sorun yok ortada bence

burcu ikide bir konunu kontrol ediyorum bir gelişme var mı diye.
Umarım hakkında hayırlısı olur üzülme diyemem sana... nişanlımla aramızda geçen tartışmadan sonra yaklaşık bir haftadır birbirimizi aramıyoruz.biliyorum ki;artık bir süre sonra insan tartışma konusunu geçiyor aramamış, herhangi bir şekilde kendini affettirme çabasında olmamasına daha çok kızıyor.Kırgınlığını,kızgınlığını farklı konularda da olsa, benzer durumu yaşadığımız için belkide bu kadar iyi hissedebiliyorum.Lütfen gelişmeleri yaz arada bizleri merakta bırakma...

Sağ olun canlarım... hiçbi gelişme, hiçbi haber yok kızlar.. ben de şaşkınım.. ablasıyla bacı gibiydik.. o da sus pus.. ne ariyorlar ne internette görüyorum kendilerini.. bende tamamen bitmiş durumda.. kafamda bitirdim.. ailem de beni destekliyor.. önüme bakıyorum.. Allah karşıma dürüst ve vicdanlı bi hayat arkadaşı çıkarsın.. ondan önce de atamam olsun inşallah.. dua edin bana.. hepiniz iyi ki varsınız...

gerçekten bu çok saçma... o kadar zaman oldu... inanılır gibi değil...
Allahım yardımcınız olsun ...

Aileniz yanınızda madem hiç korkmayın, üzülmeyin... Kendileri gün gelir ne kaybettiklerini anlarlar..

başkası yaşasa "hadi beee kesin sende bi anormallik vardir ya da anlatmadiğin bişey vardir böyle biter mi ?" derdim.. ama ilk kez başıma geliyor böyle bi ayrılık.. daha önce de ayrıldığımızda 10 gün sesi çıkmadı, 10 gün sonra feci patladı.. ortaliği kastı kavurdu bu adam.. kapımda yattı kalktı 3 ay.. sanırım bu sefer o da yoruldu.. bu ilişkinin sonu olmadiğini düşündü.. belki de ben görmek istemedim.. hep oyalanmışım.. aşkımız geleceğe zerre yatırım yapmamış.. bu saatten sonra dağları delse bende bitti.. içim buz gibi.. şimdi anlıyorum.. boşa kürek çekmişim.. aslında senelerdir tek başıma çekmişim bu aşkın kahrını.. ben tek başıma oynamışım bu filmi.. o hep figüran olarak kalmış.. onu hiç suçlamıyorum.. hata bende.. gördüm bu aşkın adam olmayacağini.. ama bile bile lades dedim..bu adam bu aşkın gerçekten içinde olsaydı 4 senede askerliğini yapar gelir işine girer beni alırdı.. gözü yoktu evlilikte falan.. ayrıldım diye nişanlandi.. barışayım diye ağzıma bi parmak bal sürdü.. sonra da işten çıktı.. hep zaman diyordu.. mücadele ediyorum görmüyor musun anlayişli ol diyordu.. bizden sonra tanışan her çift evlendi.. evlilik delisi değilim ama bi ilişki nereye yürümeli ? bi ömre tamam demeye.. ama hep kıyısında durdu.. içine girmek istemedi bu sorumluluğun.. mücadelesi hep laftaydı.. bu saatten sonra bende bitmiştir.. ben ne istediğimi biliyorum.. ben sevdiğim adamın karısı olmak istiyorum. 25 yaşındayım.. anne olmak istiyorum.. sevdiğim adamdan çocuk doğurmak onu emek emek büyütmek istiyorum.. aile kurmak istiyorum.. hayatın her kahrını onla çekmek istiyorum.. ben bi adamın karısı olmak istiyorum.. benim elimden tutup her acıya direnebilecek yürekli bi adamın.. ben ne istediğini bilmeyen sadece yanımda olsun diyip mücadele etmeyen pasif hayata sadece seyirci kalmakla yetinen aciz zavallı rolü oynayan bi adamın yanında uzatmalı sevgilisi, nişanlısı olmak istemiyorum.. olmayacağim da..

peki nişanı bitirmek için herhangi bir harekette bulundun mu yoksa biraz daha beklemek mi istiyorsun canım:44:

canım kafanda bıtırebıldınse ne mutlu sana,kendı kaybeden aglamaz,bırak o dusunsun kara kara senın gıbı bır ınsanı kaybettıgı ıcın...
canım ALLAH kalbıne gonlune gore bırısını versın ınsallah duana amin...amin...amin..
hersey gonlunce olsun gelısme olursada benı haberdar et lutfen...hayatına daır herhangı olumlu bır gelısme duymak benı mutlu eder

inşallah cnmm çok sağol.. her zaman burda benim yanımda oldun sen.. daha önce de senle ailevi sorunlarım hakkında dertleşmiştim.. bundan sonra herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah..

purplee cnm benim kıyaslama kendi nişanlını benimkiyle.. böyle ufak tefek şeyler olur görmezden gelinir.. benimki 4 senenin birikmiş bi kırgınlığı.. kuzen falan işin son damlası.. aman kendi ilişkine benzetme.. güzel düşün.. bi adım gördüğün an sımsıkı sarıl aşkına..

yarın kargoyla yollayacağim yüzüğünü. tam 3 hafta oldu. bu kadar sessizlik yeter.. herşey netleşsin..

en doğrusu arkadaşım.Umarım bu tatsız zamanları bir an önce atlatırsın.gerçekte yanında olamasakta aklımız hep sende gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…