Valla kuzum artık umrumda değil sebepler.. neden yaptı.. ne düşündü.. zerre umrumda değil.. ben artık yoluma onsuz devam edecem.. yarı yolda nefes nefese kalanlarla çıkılmazmış böyle bi yolculuğa.. ben ömür boyu arkamda dağ gibi duracak bi adama vermek istiyorum sevgimi.. güzel sözlerin için sağol sen çok iyi bi dostsun seni çok seviyorum.. her zaman yanımda oldun.. her konuda moral verdin..
Burcucum forum takıpte senın yazdıklarını gorunce hemen geldım.gozumden uyku akıyor ama sana bısey soylemek ıstıyorum,yalan,dolan,arkadan ıs cevırme cok kotu seyler ama bence sınırle anı kararlar alma.
Benı neden cagırmamıslar oysakı heryere cagırırlardı demıssın,bence sen en basta kıskandıgını bellı ettıgın ıcın bırarada olmak ıstemedıgını dusunduklerınden senı cagırmaya cekınmıslerdır kızarsın dıye
canımmmm herşeyi geçtim... 13 gün oldu beni aramıyor.. sormuyor.. msjıma cevap vermiyor.. bu mudur ? demek bitmesini istiyor.. böyle aşk olmaz.. olamaz.. kabul etmiyorum ben
Tatlım en azından bi kere yüz yüze konuşsaydınız..
Belki arada büyük bi yanlış anlama vardır.
Mesaj attım, cevap vermedi, bitti deme bence.
Sonra içine dert olmasın?
Karşına al, gerçekleri bilmek istiyorum de, öğren.
Şimdi eğer ben ona haber bile vermeden kalkıp türkü bara gitse idim, bunu öğrenince bana kırılıp küsseydi, ben de onu günlerce arayıp ne özür dileseydim ne açıklama yapsaydım.. Sonra o bana sitem dolu ne kadar üzgün ve kırgın olduğunu anlatan msjlar atsaydı.. Ben cevap bile vermeseydim o msjlara.. Kalkıp bir de benle son kez yüzyüze konuşmak isteseydi ne düşünürdüm biliyor musun ? Demek bensiz yapamaz bu.. ne yapsam affeder.. Ben böyle bişey yapmicam tabi ki.. gurur değil bu.. kendime olan saygımdan yapmicam.. bu kadar da kaldırmaya gerek yok erkek milletinin bi taraflarınıNişanlı ve 27 yaşında bi adamdan bahsediyoruz, oğlan çocuğu gibi davranıyor cnm baksana... Çok tşkr ederim msjın için destek verdiğin için.. Bi de ben onu çok iyi tanıyorum cnm.. inan bana karşına al konuş diyorsun da üste çıkmak için herşeyi söyler.. kırıcı olur.. zaten o da kafasında bitirmiş çoook belli..
canım ben senıde nısanlınıda cok ıyı anlıyorum,ıkınızdede hata varcanımmmm herşeyi geçtim... 13 gün oldu beni aramıyor.. sormuyor.. msjıma cevap vermiyor.. bu mudur ? demek bitmesini istiyor.. böyle aşk olmaz.. olamaz.. kabul etmiyorum ben
Sağ olun canlarım... hiçbi gelişme, hiçbi haber yok kızlar.. ben de şaşkınım.. ablasıyla bacı gibiydik.. o da sus pus.. ne ariyorlar ne internette görüyorum kendilerini.. bende tamamen bitmiş durumda.. kafamda bitirdim.. ailem de beni destekliyor.. önüme bakıyorum.. Allah karşıma dürüst ve vicdanlı bi hayat arkadaşı çıkarsın.. ondan önce de atamam olsun inşallah.. dua edin bana.. hepiniz iyi ki varsınız...
gerçekten bu çok saçma... o kadar zaman oldu... inanılır gibi değil...
Allahım yardımcınız olsun ...
Aileniz yanınızda madem hiç korkmayın, üzülmeyin... Kendileri gün gelir ne kaybettiklerini anlarlar..
Sağ olun canlarım... hiçbi gelişme, hiçbi haber yok kızlar.. ben de şaşkınım.. ablasıyla bacı gibiydik.. o da sus pus.. ne ariyorlar ne internette görüyorum kendilerini.. bende tamamen bitmiş durumda.. kafamda bitirdim.. ailem de beni destekliyor.. önüme bakıyorum.. Allah karşıma dürüst ve vicdanlı bi hayat arkadaşı çıkarsın.. ondan önce de atamam olsun inşallah.. dua edin bana.. hepiniz iyi ki varsınız...
peki nişanı bitirmek için herhangi bir harekette bulundun mu yoksa biraz daha beklemek mi istiyorsun canım:44:
canım kafanda bıtırebıldınse ne mutlu sana,kendı kaybeden aglamaz,bırak o dusunsun kara kara senın gıbı bır ınsanı kaybettıgı ıcın...
canım ALLAH kalbıne gonlune gore bırısını versın ınsallah duana amin...amin...amin..
hersey gonlunce olsun gelısme olursada benı haberdar et lutfen...hayatına daır herhangı olumlu bır gelısme duymak benı mutlu eder
yarın kargoyla yollayacağim yüzüğünü. tam 3 hafta oldu. bu kadar sessizlik yeter.. herşey netleşsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?