• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.559
13.532
773
Diğer
Merhabalar sevgili hemcinslerim, sadece dertleşmek , içimi dökmek istiyorum.. Benim 4 senelik bi ilişkim var. Geçen sene bu zamanlar yürümeyeceğini anladım ve bitirdim. Lakin verilen sözler, gösterilen çabalar ve onun pişmanlıkları karşısında kayıtsız kalamadım, son bir şans vereyim dedim ve eylülde yeniden başladık. Nişanlandık.. bu benim 2. nişanım daha önce düğünüme 1 ay kala nişan atmış biriyim. Ha burcu sütten çıkma ak kaşık mı da ilişkileri yürümüyor ? asla.. benim de hatalarım var.. ama bi şekilde yürütüyorduk işte.. neyse biz tekrardan başladiğimizda ilk aylar mükemmeldi.. ondaki değişim inanılmazdı.. burnu sürtümüş değerimi anlamış sorumluluklarının bilincindeydi.. bizim en büyük problemimiz onun işsizliğiydi.. bi işe girme gayreti yoktu.. ayrılık süresinde işe girdi falan, sözler verdi bana... bu mutluluk sadece bi kaç ay sürdü.. aöf sınavlarını bahane ederek işten ayrıldı.. peki dedim sınavların bitsin çalişirsin.. tamam dedi.. neyse sınavları bitti son sınıfa geçti iyi hoş sevindik mutlu olduk.. ama sınavlardan sonra da bi işe gireyim derdine düşmedi.. dürttüm elbet ama dürtmeyle olmuyor ki.. bu arada ben kpss ye girdim sonuçlarımı bekliyorum gene bu zorlu süreçte her daim yanımda oldu hakkını asla inkar edemem.. benimle netlerimi hesapladı, beni teselli etti, benle ağladı benle güldü.. o her zaman iyi bir dosttu.. ama bana 10 gün önce öyle bi iş etti ki onu affetmek bana çok zor geliyor.. ve artık bu ilişkinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum.. :ssz: Gelelim ettiği işe.. Belki büyüttüğümü abarttığımı düşünebilirsiniz zaten farklı açılardan bakışlar almak için yazıyorum bu konuyu.. lütfen ama lütfen siz olsanız ne yapardınız yazın.. hiç kırarım incitirim bu kızı demeyin.. ben alınmam.. :34: Nişanlımın almanyada bi kuzeni var, hiç yüzyüze görüşmemişler. Benden çok çok önce aileler nişanlımla bu kızı evlendirmeye niyetlenmiş.. K.validem çok istemiş. Oğlum evlenir almanyaya gider yerleşir diye düşünmüş. Nişanlım karşı çıkmış bu fikre. Ben kuzenle evlenmem demiş. Konu kapanmış gitmiş. Nişanlım taa ilk tanıştığımızda anlatmıştı bunu bana. Benden öncesi sonuçta takılmadım. Yaklaşık 2 hafta önce bu kız türkiyeye geldi, nişanlım hariç bütün sülale kıza hoşgeldine gittiler. Ben de belki gerekli belki gereksiz bi kıskançlık yapıp nişanlıma " Bak canım bu kız sizin evinize de gelip kalacak, geldiği zaman hoşgeldin deyip çıkarsın, onla aynı evde kalmanı istemiyorum" dedim. Bana tamam dedi. Geldiğinde ben durmam size gelirim dedi. Görümcem de çocuk gibi davrandiğimi söyleyip bana kızdı. Bu konu kapandı artık kıskanman yersiz dedi. Geldiği zaman sen de gelirsin tanışırsın bizim kuzenimiz o dedi. Zaten ortada yanlış anlaşılacak bi durum yoksa bence de böyle olması en uygunuydu. Madem bu kız sadece kuzen, o halde ailenin bi üyesi olarak benim de tanıştırılmam gerekiyordu. Aradan 2 gün geçti, görüşüyoruz konuşuyoruz nişanlımla nette falan herşey son derece yolunda. Bana kuzenin gelip gelmediğiyle ilgili hiçbişey söylemeyince ben de sormadım, nasıl olsa gelirse bana söyler, ya beni de çağirir tanıştırır içim rahat etsin diye ya da dediği gibi çıkar bize gelir diye düşündüm. içim rahattı.. 2. gün beni aramadı hiç. Nette de göremedim.. faceden yazdım "aşkımmm nerdesin sen hiç girmedın nete" dedim.. sonra face de anasayfaya bakarken nişanlımın başka bi kuzeninin duvar yazısı dikkatimi çekti "Bütün kuzenlerle türkü bar keyfindeyiz" yazmış.. :53: Yok yahu dedim benim aşkım evindedir, bana haber vermeden gitmez.. Emin olmak için aradım açmadı.. tekrar aradığımda açtı arkadan halay sesi geliyor.. :53: Başımdan aşaği kaynar sular döküldü.. zoruma giden benden gizlemesiydi, haber vermemesiydi.. nerdesin dedim ? kem küm yeni geldik fazla durmicaz falan geveledi, iyi canım beniiiim sana iyi eğlenceler diyip kapattım tlf nu.. Çok sinirliydim.. gece saat 2 ydi bu arada.. Bi tepki vermeliydim ama nasıl.. bağirip çağirmak gidip o türkü barı kafasına yıkmak gelse de içimden :41: boşver burcu öfkeyle hareket etme dedim.. Tlf numu kapattım, face mi dondurdum, iletişime geçebileceğim herşeyi yok ettim.. Onu dinlemek istemiyordum bile.. Bunun açıklaması olamazdı.. ortada yalan vardı.. ortada hassasım dediğim bi konuda gösterilmemiş özeni vardı.. ve eline yüzüne bulaştırmıştı herşeyi gene.. Ertesi gün annemle yaylaya gittim, gideceğimden haberi vardı zira ben attığım adımdan haberdar ederim kendisini.. Telefonuma sadece 2 msj gelmişti. Biri kendisinden biri ablasından.. kendisi cahilce davrandığımı, çocuk gibi face kapatmamın saçma olduğunu, gitmeye mecbur olduğunu, gitmezse çok ayip olacağini yazmış. Ablası da bunda yanlış anlaşılacak bişey yok ani oldu demiş.. Benim derdim almanyadan gelen kuzenle bara gitmesi değil ki.. Derdim şu kızlar, madem art niyet yok, madem kötü bi durum yok neden ailece kuzenlerle cümbür cemaat gidilen bi yere ben davet edilmiyorum.. neden her zaman her eğlencede her etkinlikte burcu da olsun diyen insanlar (bütün ailesinden söz ediyorum yalnız nişanlım değil) bu sefer beni dışlıyor.. beni yoksayıyor.. yarım saatliğine çıkıp dışarda bicibici bile yenecek olsa gecenin bi köründe mutlaka beni de gelip alan nişanlım bu sefer neden beni yanında istemiyor.. benim çıkma sorunum yok, nişanlım sonuçta, gece de olsa gelir beni alır ne yapılacaksa beraber yaparız beni evime geri bırakır.. ne zaman toplanılsa ne zaman birinin doğum günü olsa mutlaka nişanlımdan önce annesi arar çağirir, burcu da gelsin der.. bu sefer neden hiçbirinin aklına gelmedim.. Öyle şaşkınım ki.. neyse ben 10 gün yaylada kaldım.. bu zaman zarfında beni aramadı nişanlım. ben de aramadım. bi başka kuzeni aradı ne zaman döneceksin dedi o kadar.. yani bilenler bilir biz çok içiçeydik kuzenleri kardeşim gibidir, gelin olarak değil aileden biri gibi görürlerdi.. Tamam sakinleştim.. yayladan döndüm.. Ama beni hala arayan soran yok.. o da face adresini dondurmuş.. Çok ilginç.. Hala bi açıklama yok.. Yani ben küsünce küsmeme küstü nişanlım.. yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya aynen öyle.. dayanamadım 2 gün önce msj attım, içimden geçen ne varsa yazdım, ben seni evde biliyorum ve hassas olduğumu bildiğin halde arkamdan iş çeviriyorsun , güvenimin içine ettin bıraktın, umarım tüm bunlara değer dedim. Cevap falan yok.. normalde 3 gün sesim çıkmasın annesi babası beni arardı, ablası kalkar gelirdi, herkes suspus.. :26: ben de öyleyim.. İçim rahat mı evet çok rahat.. Sizce bu ilişki için yapabileceğim başka bişey var mı ? elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum tüm derdim bu.. aşk acısı falan çekmiyorum.. sadece şaşkınım.. beklemediğim bi durum oldu.. güvenirdim.. sevgisine inanırdım.. çok garip.. bakalım vardır bunda da bi hayır değil mi kızlar ? hepinizi öpüyorum, okuyan gözlerinize sağlık..

onlar kuzenlıkten cıkmıs artık kafalarında yoksa bile büyüklerin konusmasından sonra aralarında birşeyler olabılır ha nişanlı bir adamın kafasına neden böyle şey sokarlar anlamam...,ayrıca siz nişanlısınız tanıştırılmamanız çok garip geldi seninde cocukluk yaptıgın yerler var ama ben olsam kendımı iletişime kapatmak yerıne sonunda kadar iletişim kurardım nişanlımla ve hatasını anlamasını sağlardım ayrıca nişanlı olupta senın o eğlencege gitmemen baslı basına bir sorun zaten

yerinde olsam ben de aynısını yapardım..
önceki yazılarını da okuduğum kadarıyla zaten sen yeterince emek vermişsin bu ilişkiye artık bence mesaj falan da atma iiletişime de geçme ..
o çok isterse gelir zaten..

ben senı haklı buluyorum tatlım..
sana haber vermesı gerekırdı kesınlıkle
ayrıca yarası olan gocunur dıye bı laf var sana kendını anlatacagı yerde oda kusmus boyle sacmalık olmaz

herşey açık ve net ortada kız almayandan gelmişken onla aralarını yapmaya çalışıyorlar zaten dediğin gibi ailesi o kıza çoktan göz koymuş kuzen diye istememiş ama yan cebime koy misali olmuş görünce işler değişmiş anlaşılan annesi babasıda artı oğulları döneklik yapmış sana besbelli dediğin gibi herşeyin hayırlısı zaten çalışkan bir insan değilmiş zorla işte çalışsın diye sıkıştırıyormuşsun evlense napcan sen mi ona bakcan...erkek milleti zaten değişen bir varlıktır gennelleme yapmak istemiyorum ama çoğu öle sana olan iyi davranışlarıda bu kadar çabuk değişen bir insana güven olmaz ama ya bırak gitsin ne olduğu belli desemde herşey sana kalmış

oncelikle hayirlisi buymus demekki evet
ama sende diyosun ailesi bana cok yakindi, eger nisanlim gelmese bile ablasi gelirdi diye
bence ailesi o almanyali kiza uygun gorduler nisanlini onlarin aralarini yapmaya calisiyolar,baska bi sey dusunemedim ben

Radyolog, ben huyumu biliyorum. maalesef ki öfkeliyken kırıcı olurum. Ve kendime zarar veririm. Sinirim arttıkça artacaktı ve midem rahatsız günlerce mide ağrısı çekecektim. bunu bildiğim için başka bi güne erteledim konuşmayı.. Sakinleşmeyi bekledim.. oturdum açtım müziğimi kendimi sakinleştirdim önce.. ama sakinleşmiş olduğumda ise beni arayan soran olmadı :50:

benimde nişanlımı almanyada ki kuzeni ile evlendirmek istemişler fakat kızın ailesi sonradan mı dönmüş ne olmuş hatırlamıyorum şimdi bizimkide ben evlenmem bu yaşta diye karşı çıkmış vazgeçmişler.O kız da geçenlerde burdaydı benzer şeyleri yaşadık.Allahtan benim ki iş seyehati filan diyip uzaklaştı ordan.
İnsan zaten rahatsız oluyor bir de üstüne senin nişanlın bir nane yemiş arkandan iş çevirmiş ki bence bu bir yalandır.Neden biz gidiyoruz dememiş ki çıkarken böyle böyle bir durum var şuraya gidicez bile diyebilir di illa sana gel demesine bile gerek yok.Ama böyle gizli saklı yapar gibi hiç bir şey söylemeyince insan daha da rahatsız oluyor doğal olarak.Ablasının durumdan haberdar olup sana msj atmasınıda garipsedim.Ne bu yahu herşeyi ablasına mı anlatıyor bu çocuk onun nerden haberi var...
biz de sonuç olarak bu değil fakat başka nedenlerden de olsa tartıştık telefonumu kapattım 4 gün açmadım açtığımda 4 tane arama bilgisi gelmiş dahada aramadı hiç...ben ona küstüm o benim küsmeme yani...bu erkekler sorun nasıl çözülür bilmiyor gerçekten.Sonuna kadar haklısın ama canım ne yapsak yeridir biz bunlara...

Son düzenleme:
herşey açık ve net ortada kız almayandan gelmişken onla aralarını yapmaya çalışıyorlar zaten dediğin gibi ailesi o kıza çoktan göz koymuş kuzen diye istememiş ama yan cebime koy misali olmuş görünce işler değişmiş anlaşılan annesi babasıda artı oğulları döneklik yapmış sana besbelli dediğin gibi herşeyin hayırlısı zaten çalışkan bir insan değilmiş zorla işte çalışsın diye sıkıştırıyormuşsun evlense napcan sen mi ona bakcan...erkek milleti zaten değişen bir varlıktır gennelleme yapmak istemiyorum ama çoğu öle sana olan iyi davranışlarıda bu kadar çabuk değişen bir insana güven olmaz ama ya bırak gitsin ne olduğu belli desemde herşey sana kalmış

biliyor musun ben hiç yakıştıramıyorum bu düşünceyi o aileye.. gerçekten beni sevdiklerinden emindim.. ama annem kesinlikle senin gibi düşünüyor.. bunların hepsi planlı diyor.. bu kız boşuna gelmedi türkiyeye ailece planlamışlar diyor..

biliyor musun ben hiç yakıştıramıyorum bu düşünceyi o aileye.. gerçekten beni sevdiklerinden emindim.. ama annem kesinlikle senin gibi düşünüyor.. bunların hepsi planlı diyor.. bu kız boşuna gelmedi türkiyeye ailece planlamışlar diyor..

canım çok can sıkıcı bir durum
türkü bara senin çağrılmaman hadi onu geçtim nişanlının sana haber vermemesi çok sinir bozucu ve yanlış bişey..
bide hem suçlu hem güçlü gibi tüm aile sus pus olmaları ayrıca ilginç
sadece 1'er mesaj atıp geri çekilmişler
kesinlikle arayıp sorma canım
arayıp sormayarak yaptıklarını bastırmaya çalışıyorlar kesinlikle kendi ağırlığını koy
sen sonuçte gelin adayısın
azıcık nazlan üstlerine düşme

Son düzenleme:
ben senı haklı buluyorum tatlım..
sana haber vermesı gerekırdı kesınlıkle
ayrıca yarası olan gocunur dıye bı laf var sana kendını anlatacagı yerde oda kusmus boyle sacmalık olmaz

aynen öyle canım.. yani ben aynısını ona yapsam var ya düşünemiyorum bile vereceği tepkiyi.. kendisi de kıskançtır.. yani insan anlayamaz mı bu kız bana küstü haklı gideyim gönlünü alayım demez mi.. öyle şaşkınım ki.. bi de utanmadan bana küsüyor. msjıma cvp vermiyor.. e ama hani hatalarından ders almıştın hani beni üzmeyecektin hani o sözler.. valla billa insan değişmiyormuş.. eh peki.. kendi istedi.. onun tercihiydi bu..

.............msj tekrarııı...

Canım ne kadar benziyor durumlar.. ama seninki sana yalan söylememiş.. benim derdim yalan da değil artık.. hala bunun için bi çabası olmaması. bu da beni gözden çıkardığını gösteriyor.. ben haklıyım ve hiçbi mücadelesi yok o zaman adam beni kaybetmekten korkmuyor.. kendisi bilir.. bu arada evet ablası ile aramız çok iyidir, ne zaman sorunumuz olsa haberi olur, hep yapıcı olmuştur, bu sefer ondan da ses çıkmadı..

Şuna bak hem suçlu hem de güçlü, aramamalar sormamalar...
Tatlım sen kesinlikle haklısın bana göre, çünkü ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta daha fazlası..
Ne demek tanıştırılmamak üstelik nişanlısısın? Bütün sülale biliyor o kız da bilmeli bunu. Sonuçta geçmişte bir takım düşünceleri vardı o kızla ilgili. 10 gün olmuş hala aramamış pişkinliğe bak. Haddini bildir ona bir daha sana yalan söylemeye kalkmasın. :20:

canım çok can sıkıcı bir durum
türkü bara senin çağrılmaman hadi onu geçtim nişanlının sana haber vermemesi çok sinir bozucu ve yanlış bişey..
bide hem suçlu hem güçlü gibi tüm aile sus pus olmaları ayrıca ilginç
sadece 1'er mesaj atıp geri çekilmişler
kesinlikle arayıp sorma canım
arayıp sormayarak yaptıklarını bastırmaya çalışıyorlar kesinlikle kendi ağırlığını koy
sen sonuçte gelin adayısın
azıcık nazlan üstlerine düşme

ilk defa böyle bi durum oldu 4 sene içinde. ailesi bana karşı çok şefktliydi.. 3 gün gitmesem 4. gün babası arar çağirirdi.. evin kızı gibiydim.. hani o an öfkeyle nişanlıma bi saygısızlık da etmedim, ters bişey söylemeyim diye tlf numu kapattım.. kırarım şimdi dedim.. yani ben sadece tepkisiz kaldım ve hala beni umursayan yok.. o halde annem haklı diyeceğim başka bi açıklama olabilir mi ?

Canım ne kadar benziyor durumlar.. ama seninki sana yalan söylememiş.. benim derdim yalan da değil artık.. hala bunun için bi çabası olmaması. bu da beni gözden çıkardığını gösteriyor.. ben haklıyım ve hiçbi mücadelesi yok o zaman adam beni kaybetmekten korkmuyor.. kendisi bilir.. bu arada evet ablası ile aramız çok iyidir, ne zaman sorunumuz olsa haberi olur, hep yapıcı olmuştur, bu sefer ondan da ses çıkmadı..

bu erkekler nişandan sonra ne yapacaklarını şaşırdılar gerçekten.atma sende msj filan sesi soluğu çıkmazsa silmiş demektir seni zaten gerekeni yaparsın... erkeklere böyle nazlı tavırları hiç yakıştırmıyorum arkadaşım ya çocukluk resmen.

burcucum ben de seni haklı buldum ve malesef iyi şeyler düşünemedim
eğer o kızla tekrar arasını yapmaya çalışıyolarsa bunu sana nasıl yapabilirler ki?
nasıl senin canını böyle yakabilirler?ben bunun olacağına olanak vermek istemiyorum kesinlikle
ki ailecek seni çok seviyolarmış
dilerim basit bir ilgisizlik halidir ama oldukça kızgınsın ve haklısın da bu konuda
peki o kızla ilk kez mi tanışıyor acaba gördüğü an onun da mi aklı kaydı diye düşünmeden edemedim
dilerim bunların hiçbiri doğru değildir..Allah yardımcın olsun arkadaşım

Cok samimi ve akici yazmissiniz, tebrik ederim :)

Yerinizde olsam sanirim ben de ayni tepkiyi veriridim. Bana gore haklisiniz.

Nisanlinizin hakli bir tarafi yok.

Sanirim sizi suclu gordugu icin ozur dilemenizi bekliyor.

Bu arada aile sizi kiskanc olarak mimlemis olabilir.

Sizin adim atmayin zaten nisanlinizin durumu toparlamasi lazim.

Hayirlisi ne ise o olur insallah.

Back