Merhabalar sevgili hemcinslerim, sadece dertleşmek , içimi dökmek istiyorum.. Benim 4 senelik bi ilişkim var. Geçen sene bu zamanlar yürümeyeceğini anladım ve bitirdim. Lakin verilen sözler, gösterilen çabalar ve onun pişmanlıkları karşısında kayıtsız kalamadım, son bir şans vereyim dedim ve eylülde yeniden başladık. Nişanlandık.. bu benim 2. nişanım daha önce düğünüme 1 ay kala nişan atmış biriyim. Ha burcu sütten çıkma ak kaşık mı da ilişkileri yürümüyor ? asla.. benim de hatalarım var.. ama bi şekilde yürütüyorduk işte.. neyse biz tekrardan başladiğimizda ilk aylar mükemmeldi.. ondaki değişim inanılmazdı.. burnu sürtümüş değerimi anlamış sorumluluklarının bilincindeydi.. bizim en büyük problemimiz onun işsizliğiydi.. bi işe girme gayreti yoktu.. ayrılık süresinde işe girdi falan, sözler verdi bana... bu mutluluk sadece bi kaç ay sürdü.. aöf sınavlarını bahane ederek işten ayrıldı.. peki dedim sınavların bitsin çalişirsin.. tamam dedi.. neyse sınavları bitti son sınıfa geçti iyi hoş sevindik mutlu olduk.. ama sınavlardan sonra da bi işe gireyim derdine düşmedi.. dürttüm elbet ama dürtmeyle olmuyor ki.. bu arada ben kpss ye girdim sonuçlarımı bekliyorum gene bu zorlu süreçte her daim yanımda oldu hakkını asla inkar edemem.. benimle netlerimi hesapladı, beni teselli etti, benle ağladı benle güldü.. o her zaman iyi bir dosttu.. ama bana 10 gün önce öyle bi iş etti ki onu affetmek bana çok zor geliyor.. ve artık bu ilişkinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum.. Gelelim ettiği işe.. Belki büyüttüğümü abarttığımı düşünebilirsiniz zaten farklı açılardan bakışlar almak için yazıyorum bu konuyu.. lütfen ama lütfen siz olsanız ne yapardınız yazın.. hiç kırarım incitirim bu kızı demeyin.. ben alınmam.. Nişanlımın almanyada bi kuzeni var, hiç yüzyüze görüşmemişler. Benden çok çok önce aileler nişanlımla bu kızı evlendirmeye niyetlenmiş.. K.validem çok istemiş. Oğlum evlenir almanyaya gider yerleşir diye düşünmüş. Nişanlım karşı çıkmış bu fikre. Ben kuzenle evlenmem demiş. Konu kapanmış gitmiş. Nişanlım taa ilk tanıştığımızda anlatmıştı bunu bana. Benden öncesi sonuçta takılmadım. Yaklaşık 2 hafta önce bu kız türkiyeye geldi, nişanlım hariç bütün sülale kıza hoşgeldine gittiler. Ben de belki gerekli belki gereksiz bi kıskançlık yapıp nişanlıma " Bak canım bu kız sizin evinize de gelip kalacak, geldiği zaman hoşgeldin deyip çıkarsın, onla aynı evde kalmanı istemiyorum" dedim. Bana tamam dedi. Geldiğinde ben durmam size gelirim dedi. Görümcem de çocuk gibi davrandiğimi söyleyip bana kızdı. Bu konu kapandı artık kıskanman yersiz dedi. Geldiği zaman sen de gelirsin tanışırsın bizim kuzenimiz o dedi. Zaten ortada yanlış anlaşılacak bi durum yoksa bence de böyle olması en uygunuydu. Madem bu kız sadece kuzen, o halde ailenin bi üyesi olarak benim de tanıştırılmam gerekiyordu. Aradan 2 gün geçti, görüşüyoruz konuşuyoruz nişanlımla nette falan herşey son derece yolunda. Bana kuzenin gelip gelmediğiyle ilgili hiçbişey söylemeyince ben de sormadım, nasıl olsa gelirse bana söyler, ya beni de çağirir tanıştırır içim rahat etsin diye ya da dediği gibi çıkar bize gelir diye düşündüm. içim rahattı.. 2. gün beni aramadı hiç. Nette de göremedim.. faceden yazdım "aşkımmm nerdesin sen hiç girmedın nete" dedim.. sonra face de anasayfaya bakarken nişanlımın başka bi kuzeninin duvar yazısı dikkatimi çekti "Bütün kuzenlerle türkü bar keyfindeyiz" yazmış.. Yok yahu dedim benim aşkım evindedir, bana haber vermeden gitmez.. Emin olmak için aradım açmadı.. tekrar aradığımda açtı arkadan halay sesi geliyor.. Başımdan aşaği kaynar sular döküldü.. zoruma giden benden gizlemesiydi, haber vermemesiydi.. nerdesin dedim ? kem küm yeni geldik fazla durmicaz falan geveledi, iyi canım beniiiim sana iyi eğlenceler diyip kapattım tlf nu.. Çok sinirliydim.. gece saat 2 ydi bu arada.. Bi tepki vermeliydim ama nasıl.. bağirip çağirmak gidip o türkü barı kafasına yıkmak gelse de içimden boşver burcu öfkeyle hareket etme dedim.. Tlf numu kapattım, face mi dondurdum, iletişime geçebileceğim herşeyi yok ettim.. Onu dinlemek istemiyordum bile.. Bunun açıklaması olamazdı.. ortada yalan vardı.. ortada hassasım dediğim bi konuda gösterilmemiş özeni vardı.. ve eline yüzüne bulaştırmıştı herşeyi gene.. Ertesi gün annemle yaylaya gittim, gideceğimden haberi vardı zira ben attığım adımdan haberdar ederim kendisini.. Telefonuma sadece 2 msj gelmişti. Biri kendisinden biri ablasından.. kendisi cahilce davrandığımı, çocuk gibi face kapatmamın saçma olduğunu, gitmeye mecbur olduğunu, gitmezse çok ayip olacağini yazmış. Ablası da bunda yanlış anlaşılacak bişey yok ani oldu demiş.. Benim derdim almanyadan gelen kuzenle bara gitmesi değil ki.. Derdim şu kızlar, madem art niyet yok, madem kötü bi durum yok neden ailece kuzenlerle cümbür cemaat gidilen bi yere ben davet edilmiyorum.. neden her zaman her eğlencede her etkinlikte burcu da olsun diyen insanlar (bütün ailesinden söz ediyorum yalnız nişanlım değil) bu sefer beni dışlıyor.. beni yoksayıyor.. yarım saatliğine çıkıp dışarda bicibici bile yenecek olsa gecenin bi köründe mutlaka beni de gelip alan nişanlım bu sefer neden beni yanında istemiyor.. benim çıkma sorunum yok, nişanlım sonuçta, gece de olsa gelir beni alır ne yapılacaksa beraber yaparız beni evime geri bırakır.. ne zaman toplanılsa ne zaman birinin doğum günü olsa mutlaka nişanlımdan önce annesi arar çağirir, burcu da gelsin der.. bu sefer neden hiçbirinin aklına gelmedim.. Öyle şaşkınım ki.. neyse ben 10 gün yaylada kaldım.. bu zaman zarfında beni aramadı nişanlım. ben de aramadım. bi başka kuzeni aradı ne zaman döneceksin dedi o kadar.. yani bilenler bilir biz çok içiçeydik kuzenleri kardeşim gibidir, gelin olarak değil aileden biri gibi görürlerdi.. Tamam sakinleştim.. yayladan döndüm.. Ama beni hala arayan soran yok.. o da face adresini dondurmuş.. Çok ilginç.. Hala bi açıklama yok.. Yani ben küsünce küsmeme küstü nişanlım.. yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya aynen öyle.. dayanamadım 2 gün önce msj attım, içimden geçen ne varsa yazdım, ben seni evde biliyorum ve hassas olduğumu bildiğin halde arkamdan iş çeviriyorsun , güvenimin içine ettin bıraktın, umarım tüm bunlara değer dedim. Cevap falan yok.. normalde 3 gün sesim çıkmasın annesi babası beni arardı, ablası kalkar gelirdi, herkes suspus.. :26: ben de öyleyim.. İçim rahat mı evet çok rahat.. Sizce bu ilişki için yapabileceğim başka bişey var mı ? elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum tüm derdim bu.. aşk acısı falan çekmiyorum.. sadece şaşkınım.. beklemediğim bi durum oldu.. güvenirdim.. sevgisine inanırdım.. çok garip.. bakalım vardır bunda da bi hayır değil mi kızlar ? hepinizi öpüyorum, okuyan gözlerinize sağlık..